Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
eddi87

Casio grupowe zamówienia

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Vonziej napisał(-a):

Czas wykonania na wszystkie sztuki jak już potwierdzicie ile bedzie chętnych.

Trzeba się liczyć że miesiąc jak Pan Adam będzie sprowadzał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, Vonziej napisał(-a):

Ja zabrałem 1 set ciuszków, więc może się okazać, że ktoś będzie dłużej czekał. Tomek musicie to tam potwierdzić, żeby potem ktoś nie czuł się pokrzywdzony, że ma później niż inni

172297277_Zrzutekranu2021-03-25093749.jpg.ebf32ec58f720ddcc6c0383fa3486aba.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, unadarek napisał(-a):

172297277_Zrzutekranu2021-03-25093749.jpg.ebf32ec58f720ddcc6c0383fa3486aba.jpg

Ty się tu kochaneczku nie śmiej tylko dopisz do listy, żeby dodać pięknego żółtka do Twoich Citizeńskich kolegów ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie dzwoniłem do Pana Adama za swoim innym zegarem i zapytałem odnoście Romana żółtego:

3 sztuki są złożone, wysyłka od razu

gdy są 3 osoby płacimy 1400zł/szt

gdy niema 3 osób, jeszcze normalna cena 1500zł/szt

następne już będą droższe niż 1500zł bo ceny części poszły do góry a te co są to z poprzedniego zamówienia.

Edytowane przez eddi87

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
19 minut temu, eddi87 napisał(-a):

Panowie dzwoniłem do Pana Adama za swoim innym zegarem i zapytałem odnoście Romana żółtego:

3 sztuki są złożone, wysyłka od razu

gdy są 3 osoby płacimy 1400zł/szt

gdy niema 3 osób, jeszcze normalna cena 1500zł/szt

następne już będą droższe niż 1500zł bo ceny części poszły do góry a te co są to z poprzedniego zamówienia.

no to jakiś konkurs musi się odbyć aby wyłonić 3 szczęśliwców :) może pięciobój - bieg na 10km, przepłyniecie 2km, strzelanie od celów ruchomych, turniej szachowy oraz wspinaczka po lnie - ostatecznie nazwa Rangeman zobowiązuje  :) ? 

Edytowane przez unadarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lista chętnych na razie wygląda tak:

1. tommly

2. eddi87

3.

Edytowane przez tommly

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wstępnie ja trzeci, wszak sam rzuciłem luźno hasło o grupowym zamówieniu (a eddi87 założył cały wątek). 😉 |Rozumiem, że do niedzieli, do godz. 20:00, wpisują się chętni i ostateczna decyzja wówczas zapadnie?

Czyli;

1. tommly

2. eddi87

3. p.r.p.

4.

Edytowane przez p.r.p.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 23.03.2021 o 16:11, eddi87 napisał(-a):

Zamówienie u Pana Adama Świat Zegarków

Cena 1400zł

Czas 28.03.2021 tj niedziela do godziny 20:00

Cena jest stała niezależnie od ilości zamówionych zegarków?

Tak pytam nieśmiało bo tu za TAKĄ kasę (na forum) to ludkowie nowe najszwajcarskie szwajcary kupują, a jakby nie było to to zwykły 9400 składak jest tyle że żółty...

Edytowane przez Daito

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak pytam nieśmiało bo tu za TAKĄ kasę (na forum) to ludkowie nowe najszwajcarskie szwajcary kupują, a jakby nie było to to zwykły 9400 składak jest tyle że żółty...

Piotrek, ww cena już jest obniżona. Nie dużo, ale zawsze. Było kiedyś taniej, było. I się skończyło. Wiesz przecież po ile te durne części teraz stoją w Zibi.. Za same gacie krzyczą sobie tyle, że łooo matulu.. Ogólnie tańszej opcji na full żółtka i tak nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, Daito napisał(-a):

Piotr, ta cena jest dobra, bo normalnie te części + składanie to 1500 PLN, a już Pan Adam informował, że cena wzrośnie. Brakuje na rynku części i nie będzie ich przybywać... 

4 minuty temu, p.r.p. napisał(-a):

Piotrek, ww cena już jest obniżona. Nie dużo, ale zawsze. Było kiedyś taniej, było. I się skończyło. Wiesz przecież po ile te durne części teraz stoją w Zibi.. Za same gacie krzyczą sobie tyle, że łooo matulu.. Ogólnie tańszej opcji na full żółtka i tak nie ma.

Patryk, a jutro u mnie żółte ciuchy, będzie przebieranko😁 Tylko ozdobne śrubeczki muszę dokupić, ale to chyba nie jest tak deficytowa sprawa jak żółte portki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to czekamy na foty Karolu złoty. O sorry, żółty.. 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, p.r.p. napisał(-a):

No to czekamy na foty Karolu złoty. O sorry, żółty.. 🤣

Ja też czekam, Pan Adam zrobił ekspresową wysyłkę. Wczoraj po 20 minutach od zakupu już leżała w paczkomacie nadawczym 😮

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
55 minut temu, p.r.p. napisał(-a):

Piotrek, ww cena już jest obniżona. Nie dużo, ale zawsze. Było kiedyś taniej, było. I się skończyło.

51 minut temu, Vonziej napisał(-a):

Piotr, ta cena jest dobra, bo normalnie te części + składanie to 1500 PLN

Właśnie spojrzałem na cenę części... widzę że faktycznie klimat się mocno zmienił :D ale 1500 za plastikowy, za duży na prawie wszystkich zegarek, do tego składany, który brudzi się od koszuli w kratę ??? sporo :)

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Daito napisał(-a):

Właśnie spojrzałem na cenę części... widzę że faktycznie klimat się mocno zmienił :D ale 1500 za plastikowy, za duży na prawie wszystkich zegarek, do tego składany, który brudzi się od koszuli w kratę ??? sporo :)

Jedni kupują szwajcary po 15k inni japońce po 1.5k :)

1388282724_i-co-zrobisz-nic-nie-zrobisz2.jpg.e6c30e903619cf2e1516a13585e0b220.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, eddi87 napisał(-a):

Jedni kupują szwajcary po 15k inni japońce po 1.5k :)

i nie zapominaj o tych co biorą rarytasy po 150zł :) Jak Ja    superman2.jpg.c40f5b7fc57c2b73dbe5d555a5179002.jpg

14.jpg.7fbdc68b483f6653b316da53bb3d34bb.jpg

Edytowane przez unadarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, p.r.p. napisał(-a):

No wstępnie ja trzeci, wszak sam rzuciłem luźno hasło o grupowym zamówieniu (a eddi87 założył cały wątek). 😉 |Rozumiem, że do niedzieli, do godz. 20:00, wpisują się chętni i ostateczna decyzja wówczas zapadnie?

Czyli;

1. tommly

2. eddi87

3. p.r.p.

4.

Patryk ujmę to tak i @tommly abyśmy mieli rabat i cenę 1400zł/szt musimy wziąć 3 zegary w tym samym czasie. Zapisy są do nd bo może ktoś wypadnie może ktoś dojdzie. Tyle wiem że są 3 złożone ze "starych" zapasów w cenie dla nas w/w, może i 4 lub 5 szt jest ale nie dopytałem. Można brać pojedyńczo ale wtedy 1500zł/szt. A z tego co zrozumiałem to po następnym zamówieniu części 1500zł to będzie trochę dużo za mało bo strasznie poszły w górę. Te co widnieją teraz w ŚZ to jeszcze stare ceny. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, eddi87 napisał(-a):

Patryk ujmę to tak i @tommly abyśmy mieli rabat i cenę 1400zł/szt musimy wziąć 3 zegary w tym samym czasie. Zapisy są do nd bo może ktoś wypadnie może ktoś dojdzie. Tyle wiem że są 3 złożone ze "starych" zapasów w cenie dla nas w/w, może i 4 lub 5 szt jest ale nie dopytałem. Można brać pojedyńczo ale wtedy 1500zł/szt. A z tego co zrozumiałem to po następnym zamówieniu części 1500zł to będzie trochę dużo za mało bo strasznie poszły w górę. Te co widnieją teraz w ŚZ to jeszcze stare ceny. 

Ciekawe ile te części pójdą w górę.

Paska żółtego już osobno u p. Adama nie da się dostać.. Chyba ostatni wziąłem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bezel za 38zł - moze okazja :)  plus pasek 420zl a to chyba nie okazja :) 

https://www.e-zegareczek.pl/bezele-gw-9400-gw-9430/503-bezel-casio-gw-9430ej-9-10455318.html

a co tam jeszcze trzeba aby go zżółcić - bo kupić czarnego za jakieś 800zł  i to to wyjdzie z 1280 

Edytowane przez unadarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, unadarek napisał(-a):

bezel za 38zł - moze okazja :)  plus pasek 420zl a to chyba nie okazja :) 

https://www.e-zegareczek.pl/bezele-gw-9400-gw-9430/503-bezel-casio-gw-9430ej-9-10455318.html

Bezele to nigdy nie jest problem. Sprawa tyczy się paska, bo to jest Carbon, a nie plastik. O ten element zawsze rozbija się wszystko. Tam też nie jest pasek dostępny jak widzisz.

Edytowane przez Vonziej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Vonziej napisał(-a):

Bezele to nigdy nie jest problem. Sprawa tyczy się paska, bo to jest Carbon, a nie plastik. O ten element zawsze rozbija się wszystko. Tam też nie jest pasek dostępny jak widzisz.

paski sa po 420 zl 

http://paskidozegarkow.com/casio/1488-pasek-casio-gw-9430ej-9-gw-9400-zolty-carbonowy.html

z czarnego sprzedać to samo za pu ceny to wyjdzie tanio taniej

Edytowane przez unadarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, unadarek napisał(-a):

paski sa po 420 zl 

http://paskidozegarkow.com/casio/1488-pasek-casio-gw-9430ej-9-gw-9400-zolty-carbonowy.html

z czarnego sprzedać to samo za pu ceny to wyjdzie tanio taniej

o widzisz, bardzo dobrze, że wrzuciłeś - może ktoś się skusi to ma link od razu!

ale tak jak widać, wszędzie są "ostanie sztuki" albo brak. To znaczy, że znikają z rynku i jak w przypadku wszystkich G - po prostu już ich nie będzie i koniec. Tak jak kiedyś szukałem do Rysia ciuchów... Koszmar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, Vonziej napisał(-a):

o widzisz, bardzo dobrze, że wrzuciłeś - może ktoś się skusi to ma link od razu!

ale tak jak widać, wszędzie są "ostanie sztuki" albo brak. To znaczy, że znikają z rynku i jak w przypadku wszystkich G - po prostu już ich nie będzie i koniec. Tak jak kiedyś szukałem do Rysia ciuchów... Koszmar

spoko widzę że wykupują -  - popatrz ci to chyba z ... na głowy się pozamieniali - normlanie przegięcie  

https://www.mastersintime.pl/g-shock-g-shock-zo-ty-pasek-z-zywicy-syntetycznej-10455221.htm

tu świat zegarków :) 

https://www.swiatzegarkow24.pl/produkty/3750-oryginalny-pasek-casio-gw-9400-gw-9430-gw-9430ej-9-4571499691100.html

https://allegro.pl/oferta/oryginalny-pasek-casio-gw-9400-gw-9430-gw-9430ej-9-9319080160

tu filmik instruktarzowy od Naszego Kolegi

https://www.youtube.com/watch?v=PCd7S34stRo

Edytowane przez unadarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pomysł na następną zrzutkę 😁 ciekawy ile by opuścili przy 3szt. 🤣 

mowa o furce oczywiście , Pani Sylwia też super :) 

Edytowane przez Breitling 13048

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
22 minuty temu, Breitling 13048 napisał(-a):

mam pomysł na następną zrzutkę 😁 ciekawy ile by opuścili przy 3szt. 🤣 

mowa o furce oczywiście , Pani Sylwia też super :) 

bo niby skąd Oni by trzy Panie Sylwie identyczne wzięli :) ale jak brać to tylko komplet :) 

Ja  tam na lato tańszą wersje biorę G-9250 

19.png.1bfeb15a9919cc2218f4ffe43b172877.png

Edytowane przez unadarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.