Amatsubu 466 #76 Napisano 15 Czerwca 2021 Trzeba w końcu zmienić tego Blusharka:p 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13124 #77 Napisano 19 Czerwca 2021 Na żywo musi być super. Widać, że jest na co patrzeć Oj jest.. Ja też gorąco polecam. Akurat u mnie BL1258-53L 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #78 Napisano 19 Czerwca 2021 Gratuluję kolegom nowych nabytkówU mnie po staremu A jak już jesteśmy przy Courageousach to niechrono były takie:Czarnego bicolora nie widziałem nigdy, a szarego bicolora kiedyś miał@Z_bych, fotki w wątku z Jego recenzją, którą warto przeczytać jeżeli ktoś jeszcze na nią nie trafiłhttps://zegarkiclub.pl/forum/topic/126400-o-citizenie-co-nie-jest-tagiem/ Jako ciekawostkę dorzucę też taki niebieski z czarnym bezelem, gładką tarczą i innymi indeksami na tarczy. Choć MSZ "zwykły" niebieski fajniejszy, jakby się trafił to i tak bym brał 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13124 #79 Napisano 19 Czerwca 2021 Ten mój to już kolejny rok u mnie, nie żadna nowość, ale dzięki. Wow! Ten ostatni na zdjęciu, z cyferkami! Petarda! O innych wersjach kolorystycznych i chrono słyszałem, czytałem, ale że dwie arabskie syferki też miał to już nie! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #80 Napisano 19 Czerwca 2021 1 minutę temu, p.r.p. napisał(-a): Ten min to już kolejny rok u mnie, nie żadna nowość, ale dzięki. Wow! Ten ostatni na zdjęciu, z cyferkami! Petarda! O innych wersjach kolorystycznych i chrono słyszałem, czytałem, ale ze dwie arabskie syferki też miał to już nie! bo Citizenik sam w sobie to Petarda 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #81 Napisano 19 Czerwca 2021 Ten mój to już kolejny rok u mnie, nie żadna nowość, ale dzięki. Wow! Ten ostatni na zdjęciu, z cyferkami! Petarda! O innych wersjach kolorystycznych i chrono słyszałem, czytałem, ale że dwie arabskie syferki też miał to już nie! Twojego pamiętam Ten z inną tarczą jest jeden na WUS, z tego co pamiętam forumowicz zamówił zwykłego czarnego Courageousa, a dostał tego. Początkowo byl zdziwiony i miał go wymienić, sklep na to przystał, ale jednak go zostawił. Oryginalnie był na pasku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 884 #82 Napisano 19 Czerwca 2021 Jak myślicie, dlaczego wiele udanych projektów zegarkowych jak chociażby powyższe Signature nie jest kontynuowanych, a w zamian wychodzą jakieś ulepy? Nie dotyczy to tylko Citizena oczywiście Hogg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13124 #83 Napisano 19 Czerwca 2021 Nie wiem, ale wolę się nie denerwować rozmyślaniem nad tym. Bo tak jak piszesz nie dotyczy to samego Citizena. W Casio na ten przykład, też coraz większe cuda się dzieją. Co model to Yyyy... Eee... Hmm.. Nie wiem czy w takim kierunku chciałbym, żeby to szło.. Pozostaje szukać starszych modeli, jak tu ww wspomniany Signature. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 884 #84 Napisano 19 Czerwca 2021 Nie piszę tego złośliwie, ani nie z intencją, że "kiedyś to Panie było... Nie to co teraz" Tylko takie jest moje subiektywne odczucie. Może ja się zatrzymałem stylistycznie i nie tylko iles lat temu i po prostu nie doceniam nowości. Pozdrawiam Hogg 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #85 Napisano 19 Czerwca 2021 3 godziny temu, Hogg napisał(-a): Nie piszę tego złośliwie, ani nie z intencją, że "kiedyś to Panie było... Nie to co teraz" Tylko takie jest moje subiektywne odczucie. Może ja się zatrzymałem stylistycznie i nie tylko iles lat temu i po prostu nie doceniam nowości. Pozdrawiam Hogg Świat się zmienia - cyfryzuje, poszukiwania nowego Desingu trwają wszędzie !!! Zegarki też idą za moda skoro są traktowane jak biżuteria ! Czas zegarka jako tylko odmierzacza czasu odszedł teraz przejmuje wiele ról - a skoro świat się zmienia to i zegarki próbuj się do tego dostosować ...bo kto stoi w miejscu ten się cofa a na końcu - wiadomo jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o ..... kasę , dla firm wiec nie ma nostalgii jest czysty interes , lud potrzebuje wyświetlaczy w zegarkach proszę bardzo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 44309 #86 Napisano 21 Czerwca 2021 ;] 7 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 884 #87 Napisano 21 Czerwca 2021 Jak zwykle rozbiłeś bank Hogg 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amatsubu 466 #88 Napisano 8 Lipca 2021 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #89 Napisano 25 Lipca 2021 Hej 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cepiano 8 #90 Napisano 25 Lipca 2021 ciulowe ujecie😄 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31279 #91 Napisano 25 Lipca 2021 4 godziny temu, cepiano napisał(-a): ciulowe ujecie😄 jak twój post 🤣 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #92 Napisano 26 Lipca 2021 ciulowe ujecieUjęcie takie, żeby pokazać strukturę włókna węglowego. Cieszę się, że Ci się podoba Wyżej w wątku jest inneDzisiaj moonowy poniedziałekTo przy okazji o "duchowym następcy" Signature - na eBayu pojawił się Series 8 (831) za 1,5k$ z Japonii. Co ciekawe bransoleta ma zapięcie z Signature. Szkoda że nie postarali się o coś z wbudowaną mikroregulacją.Ciekawe jak będzie z ceną, 830 i 831 miały kosztować około 1k$, ten kosztuje 1,5.870 miał kosztować 1,5k$, a w USA kosztuje 2k$. https://www.ablogtowatch.com/citizen-series-8-870-automatic-watch-review/Przy okazji recenzja topowego 0200: https://www.ablogtowatch.com/watch-review-citizen-calibre-0200-automatic/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
88y 440 #93 Napisano 3 Sierpnia 2021 w słoneczku: 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cepiano 8 #94 Napisano 4 Sierpnia 2021 Super tęcza wyszła 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 44309 #95 Napisano 11 Sierpnia 2021 ;] 4 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #96 Napisano 11 Sierpnia 2021 ;] Nie pamiętam czy już pytałem. Stal czy tytan? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 44309 #97 Napisano 11 Sierpnia 2021 24 minuty temu, M.Mike napisał(-a): Nie pamiętam czy już pytałem. Stal czy tytan? Stal 2 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #98 Napisano 11 Sierpnia 2021 Udało mi się dorwać coś w tytanie w tej kopercie... Ależ to jest wygodne ale ja oba mam na bransoletach (tytan 120g vs stal 180g) Tymczasem 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 44309 #99 Napisano 11 Sierpnia 2021 Godzinę temu, M.Mike napisał(-a): Udało mi się ostatnio dorwać coś w tytanie w tej kopercie... Ależ to jest wygodne ale ja oba mam na bransoletach (tytan 120g vs stal 180g) Wrzuć zdjęcia⌚ 📸✌️ kiedyś chciałem dokupić do swojego bransoletkę, z zegarka z tej samej serii który był w komplecie z bransoletką i lipa była,bo są w różnych miejscach wywiercone dziurki na teleskopy więc trzeba uważać 0 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #100 Napisano 11 Sierpnia 2021 Wrzuć zdjęcia kiedyś chciałem dokupić do swojego bransoletkę, z zegarka z tej samej serii który był w komplecie z bransoletką i lipa była,bo są w różnych miejscach wywiercone dziurki na teleskopy więc trzeba uważać No już myślałem że nie zapytasz Grand Compilation z mechanizmem Campanoli Niestety w Citizenach rzadko kiedy otwory są w tych samych miejscach w wersjach bransoletowych i paskowych więc najlepiej od razu polować na wersje bransoletowe. Chociaż paski na nich zazwyczaj leżą gorzej, bo otwory są bardzo blisko koperty. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach