Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Sol

Seiko King Turtle SRPF77 Dark Manta Ray, czyli diabły tkwią w szczegółach.

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki Ci za tą recenzję. Opinia kogoś, kto "przerobił" cztery żółwie przydatną jest...

Małżeństwo i zegarki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie się czytało👍Takie elementy jak tarcza, bezel i pasek są w tej ref. najfajniejsze. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ładny zegar, tylko ta " lupa" jak patrzysz z góry no to powiedzmy "ok" ale jak ktoś patrzy z boku to wydaje się być źle przyklejona, wolę bez, a recenzja zajefajna :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajna recenzja, dobrze się czytało. Koperty żółwia nigdy za specjalnie mi się nie podobały, ale tarcza ma klimat - coraz bardziej podobają mi się matowe lub "strukturalne" tarcze - do tego te subtelne manty. Co do datownika, to nie jesteś osamotniony, ja również nie rozumiem tego, dlaczego większość producentów do czarnych lub bardzo ciemnych tarcz daje białe tło datowników :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję Panowie :)

Dark Manta dalej na ręce.

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetnie się czytało - zegarek co prawda nie moja bajka bo datownik z dniami tygodnia "nie rozmawia" do mnie.

W dniu 12.08.2021 o 15:54, Sol napisał(-a):

Po drugie z wiekiem ubywa dioptrii, więc to naprawdę się przydaje.

Bardzo podoba mi się powyższy fragment :D okres w którym na odległość widzi się świetnie ale do czytania trzeba założyć okulary jest zdecydowanie wkurzający więc albo "lupka" albo brak datownika... ;)

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żółwie to zdecydowanie nie moje zegary, ale recenzję przeczytałem z ciekawością. Kolorystyka tej wersji jest rewelacyjna. No i zdjęć sam bym lepszych nie zrobił 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ciekawa recenzja ,szkoda że brakuje fotki dekla choć go nie widać jest częścią zegarka a nie które firmy wykonują ciekawą grawerkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 14.08.2021 o 16:17, Daito napisał(-a):

Świetnie się czytało - zegarek co prawda nie moja bajka bo datownik z dniami tygodnia "nie rozmawia" do mnie.

Bardzo podoba mi się powyższy fragment :D okres w którym na odległość widzi się świetnie ale do czytania trzeba założyć okulary jest zdecydowanie wkurzający więc albo "lupka" albo brak datownika... ;)

Ewentualnie można datownik ignorować. Np. Majty Citizena - ciężko mi gołym okiem odczytać. Plus jest taki, że nie muszę ustawiać ;)

W dniu 16.08.2021 o 08:54, Gio napisał(-a):

Żółwie to zdecydowanie nie moje zegary, ale recenzję przeczytałem z ciekawością. Kolorystyka tej wersji jest rewelacyjna. No i zdjęć sam bym lepszych nie zrobił 😉

Bo Ci nos urośnie :P

Widziałem co potrafisz :)

22 godziny temu, liho napisał(-a):

Bardzo ciekawa recenzja ,szkoda że brakuje fotki dekla choć go nie widać jest częścią zegarka a nie które firmy wykonują ciekawą grawerkę.

Uwierz mi, że nie ma się czym zachwycać. Dekiel jak w każdym żółwiu. Różni się jednym napisem więcej.

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi