tomaliusz 23519 #1 Napisano 12 Sierpnia 2021 Zegarek dla twardzieli Już niejednokrotnie przekonałem się że zegarek za kilkadziesiąt złotych może naprawdę cieszyć Co prawda w tej kwocie nie ma co się spodziewać cudów i koperta jest z tworzywa a bransoleta zwijana z blaszek ale wszystko ładnie wykonane i spasowane. Wyświetlacz bardzo czytelny i funkcyjny (graficzne strefy czasowe i analogowy czas cyfrowy - wiem, dziwnie to brzmi ) Zegarek ma podstawowe funkcje takie jak czas światowy ( z szybkim dostępem do kilku ustawionych stref czasowych ), 5 alarmów, SIG, timer, stoper, iluminator (1 lub 3 sek). No ale to nie recenzja, może kiedyś się pokuszę ...a teraz to co tygrysy lubią najbardziej ... czyli fotki i krótki filmik VID_20210812_193023.mp4 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
selphy 359 #2 Napisano 12 Sierpnia 2021 Fajnie że Ci podoba, to najważniejsze. Po ostatnim hype na Casio Edifice ja odpadam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ahaja 14 #3 Napisano 13 Sierpnia 2021 Mają wiele wersji kolorystycznych. Mnie podoba się czarna z pomarańczowym podświetleniem. ... ale kupie dopiero jak podrożeją ... bo teraz nie łapią się na darmową przesyłkę ... 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Emil/efa116 191 #4 Napisano 13 Sierpnia 2021 Bardzo wdzięczny zegareczek Polecam niezdecydowanym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 32122 #5 Napisano 13 Sierpnia 2021 I teraz po 59zł na alle. Od gościa od prajmów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zGredz_i_NY 566 #6 Napisano 13 Sierpnia 2021 Podoba mi się, najtaniej znalazłem za 154 (97 za czarny). Na tej okrągłej tarczy zamiast wskazówek mógłby być kompas. Ale i cena byłaby wtedy inna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23519 #7 Napisano 25 Sierpnia 2021 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #8 Napisano 25 Sierpnia 2021 19 minut temu, tomaliusz napisał(-a): ...to Ty jeszcze tą koszule masz - myślałem że na pw za pu poszła 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach