Sign in to follow this
Followers
0
Watch Gecko nie wysyła do Polski
Znany sklep internetowy wstrzymał wysyłkę do połowy krajów Unii
By
Sierżant Julian, in FORUM GŁÓWNE
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By Guest Noodles
Stan obu pasków: nowe, nie używane
Szerokość pasków: 20mm
Kolor: czarne
Oryginalna guma Seiko:
Cena: 215zł (paczkomat wliczony)
Wersja z zatopionymi metalowymi tulejami w środku. Stan 10/10, wchodzą w nią grube teleskopy seiko. Dedykowana do nurasów.
Pasek Zuludiver, kupiony od Watchgecko
Cena: 199zł (paczkomat wliczony)
Stan 10/10, dwa keepery, giętki i wygodny. Wysokiej jakości sygnowana, stalowa klamra.
-
By clusca
Idąc za przykładem popularnego zagranicznego forum zegarkowego postanowiłem założyć niniejszy wątek. Z założenia ma on służyć dzieleniu się z innymi użytkownikami forum napotkanymi, zarówno w sklepach fizycznych, jak i internetowych, oczywiście polskich, jak i zagranicznych, okazjami zegarkowymi marki Casio (myślę, że nie ma sensu ograniczać się jedynie do G-Shocków).
Zatem proszę o zamieszczanie atrakcyjnych ofert na zegarki Casio. Wydaje mi się, że rzeczowa dyskusja na temat zamieszczanych ofert, w ramach zdrowego rozsądku oczywiście, będzie również mile widziana
Powinienem teraz zamieścić na dobry początek jakąś super hiper intratną ofertę, ale akurat nie mam w zanadrzu czegokolwiek ciekawego. Jednak ostatnimi czasy w innym wątku podlinkowałem kilka pozycji, zatem potraktujmy to jako wstęp do niniejszego tematu
Zapraszam do udzielania się w wątku. Może temat się przyjmie
EDYTA:
To może zacznę od oferty na GST-W300G-1A2ER (cena 119 funtów brytyjskich): https://www.watches2u.com/watches/casio/gst-w300g-1a2er-mens-g-shock-watch.html
Jeśli ktoś ma niewielki nadgarstek i lubi niebieski, będzie jak znalazł
-
By qry
Kupował ktoś z tego sklepu, watches2u ?
Ogólnie jak się googluje to opinie ma dobre, na zagranicznych stronach, odpowiednikach ceneo itp.
Jednak w polskim internecie ciężko coś znaleźć na jego temat.
-
By omen1989
Cześć. Jako że na żadnych internetowych aukcjach i portalach sprzedażowych nigdy nie kupowałem, to pytam. Jak to jest, że taki Frederique Constant jest tak "tani na Amazon". Czy to jest w ogóle oryginał i o co chodzi, że w polskim sklepie był po 3,5k? W jomashop jest jeszcze tańszy. Czy to zaufany sklep?
https://www.amazon.com/Frederique-Constant-FC270SW4P6-Business-Display/dp/B00FRKNOXI/ref=sr_1_fkmr0_1?ie=UTF8&qid=1496790350&sr=8-1-fkmr0&keywords=frederick+constant+watch
-
By 7ara7ony
Witajcie.
Nie tak dawno zakupiłem u nas na forum używanego Citizena NY0040.
W związku z tym że noszę go naprzemiennie z innymi zegarkami nie od razu zauważyłem dziwną przypadłość, mianowicie jak ruszę ręką (wahnikiem) to wskazówka sekundowa zatrzymuje się (wstrzymuje ruch) na ułamek sekundy.
Czy takie zachowanie jest normalne czy raczej podchodzi pod problem z mechanizmem?
-