Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Ewelina25

Pierwszy zegarek garmin Forerunner 945

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Chciałabym kupić mężowi na okrągłe urodziny zegarek garmin. Czy do 1000/1500 zł dostane fajny model? Zastanawiałam się nad modelem Forerunner 945. Totalnie nie mam pojęcia na co mam zwrócić uwagę. Ceny są różne jak i funkcję. Jestem zielona w tych opcjach. Pomóżcie 🙏🙏

Dziękuje za Wasza pomoc.  

Edytowane przez Ewelina25

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. 
Forerunner 945 to raczej ponad 2.000 pln.

Pod względem funkcji bardzo fajny model. Z ciekawych rzeczy: Garmin Pay i wbudowane mapy.

Ja wybrałbym Fenix 6 Pro. Funkcje podobne, a bardziej mi się podoba wizualnie. Ale to już kwestia gustu.

Q.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co trenuje ?

W tych pieniądzach ciężko będzie kupić 945.

Garmin instinct solar . Fajny zegarek miałem ale dość specyficzny .jednym się podoba drugim nie .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, revolta4 napisał(-a):

Garmin instinct solar . Fajny zegarek miałem ale dość specyficzny .jednym się podoba drugim nie .

Instinct nie ma map ani Garmin Pay.

Brak map można przeżyć, ale Pay to moim zdaniem powinien być standardem we wszystkich smart watchach. 

Edytowane przez Qdlaty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Qdlaty napisał(-a):

Brak map można przeżyć, ale Pay to moim zdaniem powinien być standardem we wszystkich smart watchach. 

Zobacz co jest w pierwszym poście 

Garmin 

1000zl.

1500zl .

To łapie się tylko instinct solar jako nowy .

Chyba ze używka ,ale używkę na prezent to tak średnio. 

Druga sprawa zależy czy to ma być jedyny zegarek ,czy to kolejny w kolekcji, czy tylko do treningów, czy na codzień 

Miałem instint solara .bardzo mi odpowiadał wszystko ok jeżeli chodzi o treningi ,za mocno z jednej strony przypominal g shocka które też mam ,sprzedałem na rzecz fenixa 6 pro .tu już jest inaczej mały kombajn ,ale używam go tylko na rower 3-4 razy w tygodniu rower ,fenix na łapę i jadę po treningu zegarek na półkę. Można wycisnąć z niego więcej No ale każdy ma inne potrzeby 😀😀😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Według specyfikacji Instinct Solar 2 ma Garmin Pay ale ten zegarek dopiero można nabyć za +/- 2000PLN. Ewentualnie używka.
A wersja bez solara faktycznie płatności nie ma.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 31.08.2022 o 07:12, Cologero napisał(-a):

Według specyfikacji Instinct Solar 2 ma Garmin Pay ale ten zegarek dopiero można nabyć za +/- 2000PLN. Ewentualnie używka.
A wersja bez solara faktycznie płatności nie ma.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Instinct Solar - nie ma Garmin Pay

instinct 2 Solar - ma Garmin Pay

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, jaki nadgarstek ma mąż, ale jest dobra cena na mniejszego instinct 2s solar

https://www.pepper.pl/promocje/garmin-instinct-2s-solar-290-euro-572703

Jak również dość dobra cena na Fenixa 6

https://www.pepper.pl/promocje/zegarek-sportowy-garmin-fenix-6-z-garmin-pay-triathlon-rower-bieganie-plywanie-573299

Edytowane przez tolor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 29.08.2022 o 08:36, Qdlaty napisał(-a):

Instinct to nie typowy smart watch tylko zegarek taktyczno-sportowy, był projektowany do określonych celów i te cele spełnia w 100%. brak Pay, oraz map jest tutaj w pełni zrozumiały - świetnie zastępuje wszelkiego rodzaju g-shock'i, a nawet powiem że bije je na pysk pod każdym względem - ale jak ktoś szuka klasycznego smart watch'a to doradzałbym inny model wybrać ;)

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi