Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Jarozlaw

Pokaż swojego 'modowego' :)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Jarozlaw

Zapytam z czystej ciekawości, choć nie spodziewam się dużego odzewu.

~ Czy posiadacie w posiadaniu czysto modowe zegarki?

Podejrzewam że tak, tylko z doświadczenia wiem, że ciężko się przyznać : )

Zacznę więc od siebie, tak, posiadam - cztery Esprity, których gdyby nie logo, ciężko by się było powstydzić.

No po prostu są ładne. Może oprócz tego, któremu sam zrobiłem tarczę 😜

Tak więc apel do szanownego grona - Nie wstydźcie się i pokażcie swoje 'modowe' 😜

Oto moje, czasami noszę : )

IMG_20220922_174826s.thumb.jpg.7168152737198a28b613501930f07975.jpg

Edytowane przez Jarozlaw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jarozlaw

Zawsze wydawało mi się, że majtasami nazywamy zegarki modowe, a nie budżetowe nurki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
24 minuty temu, Jarozlaw napisał(-a):

Zawsze wydawało mi się, że majtasami nazywamy zegarki modowe, a nie budżetowe nurki :)

Dla jednych budżetowy nurek , dla drugich spełnienie marzeń zegarkowych .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jarozlaw

Ok, edytuje w takim razie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Jarozlaw napisał(-a):

Ale ten Citizen to wyjątek. Nie bez przyczyny 😉

obraz.png.389cb9d073f8f2d757f8594619a489e6.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A proszę! Dziś wrzuciłam w wątku „co masz dziś na ręku”. Przy moich klasycznych ten jest totalnie z serii „bling bling”. Ale był prezentem, od osób, które wiedząc jak lubię zegarki szukały długo w dobrej wierze, czegoś „piękneeeego”. Radość w oczach w momencie dawania została mi w pamięci i noszę głównie jak się z nimi widzę. Niemniej jednak jak każdy prezent przywołuje radość i zaangażowanie z jakim darczyńcy go wyszukali. I co śmieszne, ten MK jest bardzo dokładny, bransoleta, koperta i szkiełko się nie rysują, nie odbarwiają, nie matowieją, nic z kamyczków nie odpryskuje i wygląda na to, że wbrew pozorom nie będzie łatwy do zajechania. 

IMG_1426.jpeg

IMG_1427.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 lata temu ja kupiłem żonie takiego MK. Podoba jej się, nosi go nadal, zegarek sprawuje się dobrze. 

IMG_20241103_085517.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierre Cardin. Zobaczyłem na allegro i musiałem wziąć, ośmiokątna koperta i zintegrowana bransa robią robotę.

pc.jpg

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skagen. W tytanie. W automacie. Ciekawe zastawienie, jeśli chodzi o tę modową markę, która - co by nie mówić - ma swój styl. Był tanio (kilkanaście procent ceny wyjściowej nowego), to wziąłem na spróbowanie. Ogólnie całkiem ładny zegarek. podoba mi się kształt koperty i napisy na szkle. Oczywiście trochę za duży, no i ten meszyk z malowanej stali taki se. Tak czy inaczej ciekawa alternatywa dla koszernego chińczyka.

876g7.jpg

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi