Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
meinard

Niewyświetlające się tematy w dziale SPRZEDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie. Gdy widzę spis wątków z poziomu "nieprzeczytana zawartość" wyświetlają mi się dwie oferty kolegi Poe - Rolex i Ball (były trzy, ale Vulcaina już kliknąłem i zniknął z nieprzeczytanej zawartości)

1014807579_Zrzutekranu2023-02-1o09_38_06.thumb.png.5f35ea8d0bd49f81399ecf329d45dc83.png

Natomiast jak wchodzę na samo podforum to wyświetla się już tylko Rolex, a Ball zniknął, mimo że mam ustawione sortowanie po ostatnio zaktualizowanych.

348581314_Zrzutekranu2023-02-1o09_38_41.thumb.png.908dc5b9ce99b3b87ec38ea58b40e525.png

Gdzie zatem zniknął temat z Ballem i jak to niego się dostać inaczej niż z poziomu "nieprzeczytana zawartość"?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
23 minuty temu, meinard napisał(-a):

Jak w temacie. Gdy widzę spis wątków z poziomu "nieprzeczytana zawartość" wyświetlają mi się dwie oferty kolegi Poe - Rolex i Ball (były trzy, ale Vulcaina już kliknąłem i zniknął z nieprzeczytanej zawartości)

Muszę sprawdzić moda od zakupu tematów. On się nie powinien tam pojawić gdyż wygasła jego ważność. Dam znać.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Choć może to być delikatnie problematyczne to postaram się to usunąć z Aktywności. Dam znać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tzn no mnie w sumie nie zależy na usunięciu czegokolwiek, tylko raczej na umożliwieniu wygodnego odwiedzenia tematu, skoro już istnieje 🙃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, meinard napisał(-a):

tylko raczej na umożliwieniu wygodnego odwiedzenia tematu, skoro już istnieje 🙃

Istnieje, ale nie był podbity przez autora jako nowy temat, bo ten wygasł. Tematy w dziale Sprzedam są widoczne tylko 30 dni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podłącze się z czymś innym. Ile trzeba teraz czekać na podbicie tematu? Mam z piątku, dziś środa, a dalej nie mogę.

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W leguraminie cuś takiego stoi:  Każda z opublikowanych ofert może być podbita – przesunięta na początek listy ofert poprzez dodanie komentarza przez publikującego ją Sprzedającego – nie częściej niż co 6 dni.

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, oszolom napisał(-a):

Podłącze się z czymś innym. Ile trzeba teraz czekać na podbicie tematu? Mam z piątku, dziś środa, a dalej nie mogę.

Regulamin 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki :P

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 1.02.2023 o 11:49, DawPi napisał(-a):

Istnieje, ale nie był podbity przez autora jako nowy temat, bo ten wygasł. Tematy w dziale Sprzedam są widoczne tylko 30 dni.

45 dni. Gdy czas upłynął, a wystawiający podbije temat, to jego post jest widoczny na głównej stronie forum, gdyż jest to ostatnia aktywność w dziale sprzedam. Jest widoczny do momentu pojawienia się nowszej treści, ale samo ogłoszenie w dziale sprzedam jest niewidoczne (czyli system działa prawidłowo, nie wiem czy warto kopie kruszyć, aby po podbiciu temat nie pojawiał się na głównej).

IMG_20230204_214140.jpg

Małżeństwo i zegarki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi