Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0

-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Podobna zawartość
-
Przez Funky_Koval
REALIZACJA
Timex TW4B29600
Lorus RXN67DX9
Za dużo się drobnicy zrobiło, więc redukujemy. Chcę sprzedać nie sprzedawać więc za pół ceny każdy a do tego w dwupaku! Stan bezpieczne 8,5/10 każdy. Sprawne, na gwarancji. Oba z pudełkami, dowodami zakupu. Do Lorusa są zdjęte ogniwa, do Timexa fabryczny pasek oraz dodatkowe Nato od CNS. Nie sprzedaję osobno, cena ostateczna i od razu niska więc bez negocjacji proszę. Szybki deal.
Zapraszam!
-
Przez Sierżant Julian
Sprzedaję swoją Montę, model Atlas, szwajcarski zegarek amerykańskiej marki, poszukiwany model, niedostępny w Europie, RRP ok. 8000 PLN + fracht i VAT (z USA). Zwykle wynosiło to 9-10 tysięcy, teraz dolar na razie staniał, więc cena katalogowa nieco niższa, ale po dodaniu VAT wiadomo, jaka się zrobi. Piękny zegarek z charakterystyczną srebrną, lekko mieniąca się tarczą, Stan około 8/10, głównie dlatego że w palisandrowym pudle uszkodzony jest jeden zawiasik. Mimo uniwersalnego wyglądu zegarek ma koronkę zakręcaną, WR=150 m. Rozmiar bardzo uniwersalny, średnica 39 mm.
Zestaw obejmuje oczywiście zegarek, bransoletę z dodatkowym ogniwem i endlinkami, oryginalny, lekko tylko używany pasek NATO (na zdjęciach), podwójne pudło (lakierowany palisander plus zewnętrzne z tektury, widoczne na zdjeciach), są też papiery.
Zegarki Monta słyną przede wszystkim z niezwykle starannego wykończenia, porównywanego z najdroższymi zegarkami na rynku, a także z tego, że zwykle nie ma ich w sklepie producenta i trzeba czekać🙂
Zegarka nie używałem przez ostatnie pół roku, a ponieważ w roli zegarka do wszystkiego występuje u mnie obecnie Longines, z niejakim żalem oddaję Atlasa w dobre ręce.
Cena dla forumowiczów 4000 PLN plus kilkanaście złotych za przesyłkę InPost (kurier lub paczkomat, zależnie od kupującego).
-
Przez Zaratsu
Na sprzedaż NOWY XS.3135 Pacific Diver.
SPECYFIKACJA:
- Marka: Luminox
- Kolekcja: Pacific Diver
- Model: XS.3135
- Mechanizm: Kwarcowy, szwajcarska Ronda 515
- Koperta: Ze stali szlachetnej 316L, zakręcana koronka i dekiel
- Pasek: Czarna guma naturalna. Szerokość mocowania 24 mm.
- Szkiełko: Szafirowe z warstwą antyrefleksyjną
- Klasa wodoszczelności: WR 200 m
- Wymiary koperty: szerokość 44 mm (mierzona bez koronki), grubość: 12 mm, wysokość (L2L): 51 mm
- STAN: NOWY
- W zestawie: Zegarek, pudełko, karta gwarancyjna
Cena katalogowa: $999, czyli okolice 4000 PLN
Moja cena: 1149 PLN + wysyłka (bez negocjacji proszę)
-
Przez Zaratsu
Na sprzedaż NOWY Epos Sportive 3505.132.20.52.55 z polskiej dystrybucji. SPECYFIKACJA:
Marka: Epos
Kolekcja: Sportive
Model: 3505.132.20.52.55
Mechanizm: Automatyczna Sellita SW200
Koperta: Stal szlachetna Pasek: Kauczukowy ze stalowym zapięciem motylkowym
Szkiełko: Szafirowe z wewnętrzną warstwą AR
Klasa wodoszczelności: WR 100 m
Wymiary koperty: szerokość 41 mm (mierzona bez koronki), grubość: 11 mm
STAN: Zegarek NOWY, poekspozycyjny. W stanie idealnym.
W zestawie: Zegarek, pudełko, karta gwarancyjna producenta (gwarancja 24 miesiące od 14.02.2025) Moja cena: 3990 3750 PLN (do drobnej negocjacji)
(Cena katalogowa to 7700 PLN) BIORĘ POD UWAGĘ ZAMIANY
-
Przez lort
Na sprzedaż mój Chronoswiss Tora GMT Chronograph CH 7423
Zegarek kupiony przeze mnie w Niemczech.
Kupiłem sam zegarek.
Sprzedaję go jednak w zestawie z pięknym skórzanym etui podróżnym Bvlgari widocznym na zdjęciach.
Stal nierdzewna.
Średnica 38 mm
Szerokość w uchach 20 mm.
Założony nowy pasek, użyty kilka razy.
Mechanizm kal. C.743 na bazie Valjoux 7750
Tarcza wykonana ze srebra z pięknym ręcznym giloszowaniem, które możemy spotkać w o wiele droższych zegarkach np. Breguet.
Piękne barwione termicznie wskazówki.
Poza chronografem i datą zegarek posiada moduł GMT, obsługiwany dodatkowym puszerem na godz. 10.
Chronograf działa bez zarzutu i dokładnie zeruje. Pozostałe funkcje również.
Zegarek trzyma czas.
Pierwszy właściciel porysował ucha przez nieumiejętną zmianę pasków (teleskopy skręcane na śruby). Ja odświeżyłem ucha i boki koperty.
Szkło bez rys, natomiast pod pewnym kątem w pełnym słońcu widać mikroryski na AR, jednak nie zdecydowałem się na usunięcie AR ponieważ w mojej ocenie świetnie wydobywa piękno tarczy i detali.
Stan oceniam na 8/10
Ceny w Europie tych zegarków w zależności od zestawu wynoszą nawet 18 k PLN.
Moja cena za komplet na zdjęciach to 11 800 PLN.
Odbiór osobisty w Warszawie lub wybrana wysyłka na koszt kupującego .
-