Paulus57 142430 #176 Napisano Wtorek o 21:16 25 minut temu, Euryk napisał(-a): Ja bym tu zmienił rotor, co jest łatwe. Mechanizm zupełnie inaczej by wyglądał, nie tak przaśnie. Na Aliexpress można dostać fajnie zaprojektowane rotory. Zgadzam się, że rotor jest słaby, może kiedyś to zrobię. Zegarek mi się podoba na tyle, że tego nie mam na liście sprzedaży. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Euryk 267 #177 Napisano Środa o 19:25 (edytowane) W dniu 17.02.2026 o 22:16, Paulus57 napisał(-a): Zgadzam się, że rotor jest słaby, może kiedyś to zrobię. Zegarek mi się podoba na tyle, że tego nie mam na liście sprzedaży. Ulepszony PD. Najłatwiej o rotory do mechanizmu NH35, te same pasują do wcześniejszych wersji tego mechanizmu 7S27/7S37. Edytowane 19 godzin temu przez Euryk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polet 55 #178 Napisano 21 godzin temu To jest ulepszony pagani a nie jakieś tam cygańskie akcenty których i tak nie widać ani nic nie dają. Nieprzeszkadzające 11,2mm na nadgarstku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach