Funky_Koval 24053 #201 Napisano 4 godziny temu (edytowane) 13 godzin temu, Kobuz napisał(-a): Chciałbym zapytać zapewne licznych tu wytrawnych alliexpressowiczów, czy i gdzie mogę dostać poniższy model Seesterna: Czyli S430 Blue v2 (z pełną skalą na bezelu). Jak już znalazłem chińczyka, który mi siedzi, to oczywiście wszędzie wyprzedany. Wersja ze skalą do 15 minut też jest ok, ale to jest dokładnie taki design, jakiego oczekuję od dawna w przypadku zegarka, którego tenże naśladuje. No i jak to z tym vatem i cłem, rozumiem, że zegarek za ok 280 usd będzie nim objęty? Wiesz co, zamiast wywalać tyle kasy na chińską podróbkę Tudora może pomyśl nad "prawdziwym" diverem. Np takim: Albo takim: Do Orienta Kamasu dorzuciłbym jeszcze fajną bransę i masz divera na wypasie a nie chiński szajs: https://longislandwatch.com/islander-22mm-brushed-solid-link-watch-bracelet-for-orient-kamasu-brac-25/ Do Citka też jest. Jubilee mu pasuje. Pomyśl, osobiście w życiu bym ponad tysiaka nie wydał na aliexpress crap: https://longislandwatch.com/islander-20mm-brushed-and-polished-solid-link-bracelet-for-citizen-automatic-promaster-dive-watch-brac-71/ Edytowane 4 godziny temu przez Funky_Koval 1 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polet 70 #202 Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Dobrze powiedziane. Co prawda nie miałem Kamasu ale Blue ray2 i zgodzę się że bransolety nie są ich mocną stroną więc porada by dobrać coś jest jak najbardziej trafiona. Natomiast sam zegarek był diabelnie dokładny, praca i wstrząsy nie były mu straszne, szczelny i zwyczajnie ładny. Używki orienta można dorwać od około 500zł. A citizen to już kloc. Z tym że ten Seestern to nie jest jakaś tam chińszczyzna z sąsiedniego wątku któ©a się rozleci za chwilę, no ale, ponad półtora kocka za zegarek na nh35 który mam w zegarkach za 180 zł? Jak to mawiają twoje pieniądze, twój wybór. Edytowane 1 godzinę temu przez Polet 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 24053 #203 Napisano 3 minuty temu Godzinę temu, Polet napisał(-a): Dobrze powiedziane. Co prawda nie miałem Kamasu ale Blue ray2 i zgodzę się że bransolety nie są ich mocną stroną więc porada by dobrać coś jest jak najbardziej trafiona. Natomiast sam zegarek był diabelnie dokładny, praca i wstrząsy nie były mu straszne, szczelny i zwyczajnie ładny. Używki orienta można dorwać od około 500zł. A citizen to już kloc. Z tym że ten Seestern to nie jest jakaś tam chińszczyzna z sąsiedniego wątku któ©a się rozleci za chwilę, no ale, ponad półtora kocka za zegarek na nh35 który mam w zegarkach za 180 zł? Jak to mawiają twoje pieniądze, twój wybór. Miałem kiedyś Kamasu z bransoletą z Long Island. Bransa frezowana, na śruby. Miodne combo to było. 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach