RagnarPL 10741 #1 Napisano 10 Maja 2024 Cześć Gdyby ktoś mi powiedział na początku roku, że w ciągu raptem 2 tygodni kupie 2 zegarki marki Hamilton to bym mu nie uwierzył 😃 O ile zakup modelu Khaki Pilot był trochę spontaniczny, o tyle na zakup prezentowanego modelu czaiłem się dobrych kilka lat (ponad 2) 😁 Co sprawiło, że dokonałem w końcu zakupu? I dlaczego zegarek będzie wymagał zegarkowego SPA? Przekonajcie się oglądając ten film 😀 Czekam na Wasze komentarze i zapraszam do oglądania ! 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 71221 #2 Napisano 10 Maja 2024 Faktycznie, musiał być intensywnie użytkowany i to widać 😉 Spa mu się rzeczywiście przyda. Pokaż może wtedy jak zegarek wyglądał przed i po tych zabiegach, co było zrobione i jaki był koszt takich zabiegów. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 145757 #3 Napisano 11 Maja 2024 18 godzin temu, RagnarPL napisał(-a): Cześć Gdyby ktoś mi powiedział na początku roku, że w ciągu raptem 2 tygodni kupie 2 zegarki marki Hamilton to bym mu nie uwierzył 😃 O ile zakup modelu Khaki Pilot był trochę spontaniczny, o tyle na zakup prezentowanego modelu czaiłem się dobrych kilka lat (ponad 2) 😁 Co sprawiło, że dokonałem w końcu zakupu? I dlaczego zegarek będzie wymagał zegarkowego SPA? Przekonajcie się oglądając ten film 😀 Czekam na Wasze komentarze i zapraszam do oglądania ! Mnie się zdarzyło podobnie 2 lata temu. Nie miałem żadnego i kupiłem od razu dwa. Co prawda potem je sprzedałem, ale mam pilota B. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RagnarPL 10741 #4 Napisano 11 Maja 2024 Mnie się zdarzyło podobnie 2 lata temu. Nie miałem żadnego i kupiłem od razu dwa. Co prawda potem je sprzedałem, ale mam pilota B. Pamiętam, że Hamiltony Cię trochę zawiodły...Jaki pilocik u Ciebie w kolekcji? Wysłane z mojego FNE-NX9 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 145757 #5 Napisano 11 Maja 2024 9 minut temu, RagnarPL napisał(-a): Pamiętam, że Hamiltony Cię trochę zawiodły... Jaki pilocik u Ciebie w kolekcji? Wysłane z mojego FNE-NX9 przy użyciu Tapatalka Mam takiego, to chyba jeden z tych "docelowych" jakie mam w swoich zbiorach. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RagnarPL 10741 #6 Napisano 11 Maja 2024 Aaaa już kojarzę, miałem go przez chwilę na oku. Jak na żywo wrażenia? Wysłane z mojego FNE-NX9 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9459 #7 Napisano 23 Maja 2024 Kiedyś w Wenecji widziałem takiego pilota w stylu zegarków wojskowych z 2WŚ i bardzo mi się podobał. Super był tez Spirit of Liberty. Niestety Hamilton jest w grupie tych marek, na które mnie stać, ale nie jestem tak zakochany, żeby tyle zapłacić. Ale tak, niektóre Hamiltony są śliczne. 2 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RagnarPL 10741 #8 Napisano 27 Maja 2024 Dzięki za komentarz. Dla mnie Hamiltony to też wysoka półka cenowa, dlatego zawsze najpierw szukam egzemplarzy z drugiej ręki, wtedy cena już tak nie odstrasza. Wysłane z mojego FNE-NX9 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach