-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Podobna zawartość
-
Przez sinn7
Cześć! Z racji chęci zakupu innego czasomierza na sprzedaż trafia mój tytanowy Breitling Avenger Bandit E13383. Zegarek w bardzo dobrym stanie - śmiało 8,5/10. Na kopercie są drobne zarysowania wynikające z użytkowania, ale nic poważnego i głębokiego > Breitlingowy tytan dość łatwo się rysuje( od samego patrzenia ) . Bezel posiada lekkie przetarcie w okolicach godziny 11, szkło czyste, do tego świetny antyrefleks. Oryginalny pasek gumowo materiałowy w bardzo dobrym stanie. Noszony raczej na gumie Prodiver lub nato. Wszystko starałem się ująć na zdjęciach. Zegarek nie był serwisowany ani grzebany, obecnie na punktualnym chodzie, nie sprawia żadnych problemów. Nie używany w wodzie. Zegarek z 2017 roku, sprzedany w 2020 roku pierwotnie w Niemczech jest paragon w zestawie. Jestem drugim właścicielem. Sprzedaję jako full set - udełko, karty, książeczki, dowód zakupu + dodatkowy pasek - czarny Pro Diver. Więcej zdjęć/informacji proszę o PW. Mistrzem fotografii nie jestem, ale starałem się jak mogłem Wysyłka na życzenie i ryzyko kupującego. Chętnie odbiór osobisty w Poznaniu. CENA WYJŚCIOWA : 14 500 PLN , jestem otwarty na negocjacji BEZ ZAMIAN - TYLKO SPRZEDAŻ! POLECAM!
-
Przez SPS
Sprzedam
__
TAG Heuer Carrera Heuer 01
Ref. CAR201V.FT6046
Full set jak ze sklepu. (Pudełka, dokumenty, karta, przywieszki, pudełko serwisowe, dowód zakupu Jubitom Katowice),
__
O Zegarku;
- kaliber automat Heuer 01 / 39 kamieni/ 4Hz/ rezerwa chodu 50 godzin
- chronograf
- wodoszczelność 100M (330 Ft),
- koperta stal 43 mm, szafir dwustronny, bezel czarna ceramika
- pasek czarna guma,
- zapięcie składany motylek na dwa przyciski,
__
Stan – 9,5 /10 jak nowy, ani jednej rysy.
__
Cena 13390 zł (kurier w cenie)
(Cena katalogowa 23660 zł)
__
Opcje Płatności i Dostawy;
- przelew i wysyłka ubezpieczonym kurierem, lub
- gotówka i odbiór osobisty w Rudzie Śląskiej
__
Zapraszam
(+48 785286342 - używam whatsApp)
Szymon
-
Przez Stan_101
Sprzedam Tag Heuer Carrera CAR2014.BA0799 bardzo mało używany.
Zegarek kupiony w styczniu 2020 r. Sprzedaję z całym kompletem, tj. kartonik, pudełko, książeczki, ogniwa do bransolety.
Carrere nosiłem sporadycznie, tylko w weekendy na zmianę z 2 innymi automatami.
Stan oceniam na 8,5/10. Posiada bardzo delikatne ślady użytkowania, jedynie jakieś włoskowate mikroryski na gładkich powierzchniach. Szkło czyste, bransoleta w super stanie, starałem się wszystko pokazać na zdjęciach. Antyrefleks w tym zegarku jest świetny. Zegarek na żywo robi "robotę"
Cena: 8 500 zł.
Nowa cena: 8300 zł