Funky_Koval 19053 #251 Napisano 16 Października Laco ma nowe piloty, seria Köln https://www.laco.de/en/pilot-watches-koeln?srsltid=AfmBOop3HZAwIS8bPnZssp9MNIB710WJNeIQSqaWn8r_657tEy_fPQD- 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 57708 #252 Napisano 16 Października 21 minut temu, Funky_Koval napisał(-a): Laco ma nowe piloty, seria Köln Z tym bezelem, to taki pilot nurkujący... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gszydlowsky 11611 #253 Napisano 16 Października Dziwnie wyglądają 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 7921 #254 Napisano Czwartek o 12:07 Dark sandblasted na pasku swietny. Chyba uda mi sie jakos w tym roku jeszcze przymierzyc - natomiast wg plotek Laco powinno pokazac cos jeszcze. Na chwile obecna to glownie zerkam w strone Traski Venturer GMT (wiem, wiem, mialo juz nie byc mikro) i Certiny DS-X GMT. A co wyjdzie to sie okaze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 7921 #255 Napisano 20 godzin temu Ocean to Orbit Himalayan: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 9100 #256 Napisano 15 godzin temu 5 godzin temu, cordi7 napisał(-a): Ocean to Orbit Himalayan: Ciekawy zegarek, nie znałem tej firmy. Czy zgodzisz się ze mną, że koperta przywodzi na myśl Formexa, indeksy Christophera Warda, a układ tarczy nawet nieco SJE093? Ja przynajmniej mam takie skojarzenia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 7921 #257 Napisano 14 godzin temu Widać w nim inspirację innymi modelami, bez dwóch zdań. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 9100 #258 Napisano 12 godzin temu A Ollech Wajs widziałeś? : https://ow-watch.com/collections/ollech-wajs-watches/products/ow-ocean-graph-1 Tylko że Soprod. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach