Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Krzysztof Skórka

Wyniki wyborów do Zarządu i Rady 2024

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Deklarację złożyłem, składkę zapłaciłem. Mam zamiar w dalszym ciągu aktywnie wypowiadać się przeciwko zalewaniu Forum podróbami z AliExpress, dla niepoznaki opatrzonymi psychodelicznymi nazwami i logotypami "na zmyłę".  :D ;)

Edytowane przez Lincoln Six Echo

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Autor1984 napisał(-a):

Śmiało składaj deklarację. Silne stowarzyszenie jest mierzone liczbą aktywnych członków ze szczególnym podkreśleniem słowa; aktywny.

Jak tylko walne zgromadzenie będzie dostępne również w wersji online, bardzo chętnie dołączę do zacnego grona :) Nie chcę być "martwą duszą", a realnie rzecz biorąc w stolicy bywam jedynie okazjonalnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, krondar napisał(-a):

Jak tylko walne zgromadzenie będzie dostępne również w wersji online, bardzo chętnie dołączę do zacnego grona :) Nie chcę być "martwą duszą", a realnie rzecz biorąc w stolicy bywam jedynie okazjonalnie.

Możesz spisać pełnomocnictwo do dysponowania Twoim głosem na walnym i przekazać je (listownie, emailem, etc.) komuś, kto będzie fizycznie obecny i... komu ufasz.  ;)

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Lincoln Six Echo napisał(-a):

Możesz spisać pełnomocnictwo do dysponowania Twoim głosem na walnym i przekazać je (listownie, emailem, etc.) komuś, kto będzie fizycznie obecny i... komu ufasz.  ;)

To też jest jakaś opcja 😉 Obecna władza ma u mnie spory kredyt zaufania, więc hmm... w sumie... 😉 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powodzenia dla nowych władz i wszystkich zaangażowanych członków i członkiń. Aby ambitne plany udało się realizować, a forum tetnilo zyciem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Koleżanki i Koledzy, informuję, że w związku z rezygnacją Szymona Porc-Szporka, Zarząd w trybie kooptacji powołał do Zarządu Stowarzyszenia Piotra Piątkowskiego (@a_team) i powierzył mu funkcję Skarbnika.

Od dnia dzisiejszego Zarząd Stowarzyszenia działa w składzie:
  • Krzysztof Skórka - Prezes Zarządu
  • Piotr Orzechowski - Wiceprezes Zarządu
  • Piotr Piątkowski - Skarbnik

Gratulacje Piotr [mention]a_team [/mention] i powodzenia!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje Piotr [mention]a_team [/mention] i powodzenia!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Dziękuję. Z takim Prezesem i Wiceprezesem nie będzie ciężko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję poprzedniemu zarządowi i gratuluję nowemu. Chętnie pomogę w działaniu naszego klubu, bo:

- lubię Was,

- lubię przyjeżdżać do Stolycy,

- każdy kontakt z fachowcami, to podniesienie mojej wiedzy zegarowej (hihihi - prywata).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję Cześku za te słowa, liczymy na każdą pomoc!

W Stolycy bywamy, ale cały nowy Zarząd jest z południa Polski, zapraszamy zatem póki co na warsztaty z Franciszkiem Wiegandem do Mysłowic!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dziękuję poprzedniemu zarządowi i gratuluję nowemu. Chętnie pomogę w działaniu naszego klubu, bo:
- lubię Was,
- lubię przyjeżdżać do Stolycy,
- każdy kontakt z fachowcami, to podniesienie mojej wiedzy zegarowej (hihihi - prywata).

Dzięki za dobre słowo. Wsparcie zawsze potrzebne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi