Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Malwes

Spóźnione przywitanie

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór.

Jestem na forum ponad 3 lata a dziś zerknęłam na swoją historię aktywności i chyba do tej pory się nie przywitałam. 
Nie wiem, jak to się stało. Mea culpa.

Jestem Gosia. Nie udzielałam się tu zbyt wiele, głównie czytam. Zegarki lubię równie mocno jak pióra wieczne i jak klasyczne białe koszule więc część z Was kojarzę chyba i z sąsiednich forów poświęconych w/w tematyce 😅. Zegarków nie mam dużo i choć sporo o nich wiem to nie podkusiło mnie póki co na jakieś droższe zakupy. Niestety pasjonuję się też fotografią i retuszem high-end i tam niestety moja skłonność zakupowa objawia się dramatyczniej 🙈. A na co dzień zajmuję się finansami, więc noszę się głównie klasycznie. I z zegarków też mam kilka bardzo prostych damskich garniturowców. Też nie mam ich szczególnie dużo i chyba większość dostałam. I kilka staruszków rodzinnych. Mam coś Atlantica, Tissota, Adriatici, Certiny, Festiny, Fossila, Aerowatcha, Roamera… i nawet jeden podarowany Michael Kors.😈 Smartwatcha też dostałam (i przyznam szczerze, że wakacyjnie mój Amazfit GTS4 sprawdzał mi się idealnie, nie musiałam wyciągać telefonu z plecaka i przez 2 tygodnie nie ładowałam ani razu podczas gdy AppleWatch męża umierał w ciągu doby.) Najbardziej lubię automaty, rotomat sztuk 1 też się w domu znajdzie. Moje dzieciaki (jeden dorosły, drugi nastolatek) też preferują „tradycyjne” zegarki i wolą je niż smartwatche, co mnie bardzo cieszy. I lubię bardzo podglądać co ludzie noszą a wśród znajomych z pracy też nie brakuje miłośników. 
Cieszę się, że tu jestem. Czytam sporo, angażuję się raczej fazami. Dziękuję za wszystkie porady i masę wiedzy i inspiracji. 

IMG_1380.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj Alicjo, z nami sprawdzisz jak gleboka jest krolicza nora :D

washburnalice2018 [licensed for non-commercial use only] / The Rabbit Hole  Symbolism

PS. Juz mi szkoda twojego portfela... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
43 minuty temu, Malwes napisał(-a):

Dobry wieczór.

Jestem na forum ponad 3 lata a dziś zerknęłam na swoją historię aktywności i chyba do tej pory się nie przywitałam. 
Nie wiem, jak to się stało. Mea culpa.

Jestem Gosia. Nie udzielałam się tu zbyt wiele, głównie czytam. Zegarki lubię równie mocno jak pióra wieczne i jak klasyczne białe koszule więc część z Was kojarzę chyba i z sąsiednich forów poświęconych w/w tematyce 😅. Zegarków nie mam dużo i choć sporo o nich wiem to nie podkusiło mnie póki co na jakieś droższe zakupy. Niestety pasjonuję się też fotografią i retuszem high-end i tam niestety moja skłonność zakupowa objawia się dramatyczniej 🙈. A na co dzień zajmuję się finansami, więc noszę się głównie klasycznie. I z zegarków też mam kilka bardzo prostych damskich garniturowców. Też nie mam ich szczególnie dużo i chyba większość dostałam. I kilka staruszków rodzinnych. Mam coś Atlantica, Tissota, Adriatici, Certiny, Festiny, Fossila, Aerowatcha, Roamera… i nawet jeden podarowany Michael Kors.😈 Smartwatcha też dostałam (i przyznam szczerze, że wakacyjnie mój Amazfit GTS4 sprawdzał mi się idealnie, nie musiałam wyciągać telefonu z plecaka i przez 2 tygodnie nie ładowałam ani razu podczas gdy AppleWatch męża umierał w ciągu doby.) Najbardziej lubię automaty, rotomat sztuk 1 też się w domu znajdzie. Moje dzieciaki (jeden dorosły, drugi nastolatek) też preferują „tradycyjne” zegarki i wolą je niż smartwatche, co mnie bardzo cieszy. I lubię bardzo podglądać co ludzie noszą a wśród znajomych z pracy też nie brakuje miłośników. 
Cieszę się, że tu jestem. Czytam sporo, angażuję się raczej fazami. Dziękuję za wszystkie porady i masę wiedzy i inspiracji. 

IMG_1380.jpeg

Dobry wieczór,

Życzę dalszych pozytywnych wrażeń. Jeśli fotografia jest jednym z zainteresowań, to zapraszam do wysyłania zdjęć do Klubowego kalendarza. 

Pozdrawiam

Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, cordi7 napisał(-a):

Witaj Alicjo, z nami sprawdzisz jak gleboka jest krolicza nora :D

washburnalice2018 [licensed for non-commercial use only] / The Rabbit Hole  Symbolism

PS. Juz mi szkoda twojego portfela... :D

Hahaha! Już wiem coś trochę 😎

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, Malwes napisał(-a):

Moje dzieciaki (jeden dorosły, drugi nastolatek) też preferują „tradycyjne” zegarki i wolą je niż smartwatche, co mnie bardzo cieszy. I lubię bardzo podglądać co ludzie noszą a wśród znajomych z pracy też nie brakuje miłośników. 
Cieszę się, że tu jestem.

IMG_1380.jpeg

Nas również to cieszy .

Witaj w czasoprzestrzeni. Dominik wspomniał o króliczej norze.

Ja hobby, które nas pochłania widzę tylko tak ;)

Dobrej zabawy i tak jak Piotr zachęcam do wysyłania zdjęć!

black hole.jpg

"Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, zegarki to piękna pasja, i pióra wieczne też! Jestem na FOP, ale mało się tam udzielam.

Koniecznie przyślij swoje zegarkowe fotki do klubowych kalendarzy [email protected] Więcej szczegółów tutaj: 

Pozdr. Przemek

Przemek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi