kicia31 0 #1 Napisano 8 Września 2024 Witajcie. Sprzątając mieszkanie po śmierci mojego taty, znalazłam taki zegarek. Starałam się sama sprawdzić czy jest oryginał ale niestety nie potrafiłam. Nie znalazłam drugiego takiego w takiej kolorystyce. Czy moglibyście mi pomóc w identyfikacji ? Będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam ;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3801 #2 Napisano 8 Września 2024 Podróbka. Ale muszę przyznać, że ruchomy rotor i "mechanizm" robią wrażenie. 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kicia31 0 #3 Napisano 8 Września 2024 Dzięki śliczne. Czy uważasz, że mogę taki sprzedać a jeśli tak to w jakiej cenie ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kicia31 0 #4 Napisano 8 Września 2024 28 minut temu, Anansi napisał(-a): Podróbka. Ale muszę przyznać, że ruchomy rotor i "mechanizm" robią wrażenie. I powiedz mi po czym poznać że to podróbka a nie oryginał czy replika ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 28422 #5 Napisano 8 Września 2024 podróbka, handel podróbkami jest nielegalny, więc lepiej nie sprzedawać. pocieszę, że podróbka tak marna, że nawet nowa musi być mocno tania. po czym poznać? po całokształcie, a przede wszystkim to tym fałszywym automatycznym mechanizmie 0 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekvegas 2281 #6 Napisano 8 Września 2024 Zdjęcie tarczy i bezela nie zostawiają wątpliwości że to podróba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach