Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

jan serafin

Wybór zegarka kieszonkowego z duszą.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,wielokrotne próby wklejania zdjęć ,przedstawiają: Mołniję, jest moja własna, mlucha, to i to? jest też moje, oraz Łucz którego pożądam,mniemam iż przy Waszej

pomocy.? Z poważaniem dla wiedzy. JanekTo jest moje.

post-1-1204386371.jpg

post-1-1204386372.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Janku - zdjęcia dalej do mnie nie dotarły a te powyżej dalej się nie wyświetlają - napisałem Ci na GG ale widzę że masz niedostępny :wink: tak więc wyślij mi je na email taki jak podałem Ci w PW a ja potem je tutaj wrzucę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Janku - zdjęcia dalej do mnie nie dotarły a te powyżej dalej się nie wyświetlają - napisałem Ci na GG ale widzę że masz niedostępny :wink: tak więc wyślij mi je na email taki jak podałem Ci w PW a ja potem je tutaj wrzucę :)

Witaj Mariusz888,przeczytaj wyżej w temacie Karol podaje link ,do Łucza którego ja nie potrafię Wam wkleić. Z poważaniem dla wiedzy. Janek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, przeczytałem,wkleiłem na forum niewiele praktyki ci u mnie, dziękuję za linka mam wszystko co wygląda ,na zegarek,tyle tego że nie mogę znależć na dyskach i folderach, przez kilka m-cy zbierałem tematy,zegary,zegarki, teoria, teoria. Z poważaniem dla wiedzy. Janek PS/pożądam, Łucza.! kieszonka.?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam jedną mołnie za 40 zł krytą w stanie wizualnym BDB a werk hmm... musi iść do doktora

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

post-5445-0-36607800-1330802543.jpg

post-5445-0-84510200-1330802543.jpg

post-5445-0-13677100-1330802553.jpg

post-5445-0-60780300-1330802553.jpg

40 zł + wysyłka 13,50

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba o tak wklejone Jankowi chodziło.

main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=703&g2_serialNumber=3

FORZA Robert!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam serdecznie, brawo nick555, udało Ci się wkleić owoc moich pożądań "Łucz" kieszonka.

Pomimo wielu moich prób,jeszcze ja nie posiadłem sztuki wklejania fotek,linków i tym podobne.Nick555 u góry są linki do "Łucza" wklej je proszę tutaj,dla moich ucz?

Przepraszam Kubę1991, mam już Mołniję dzięki Darkowi,teraz tylko "Łucz" kieszonka.

Przepraszam Marusza888 za brak fotek,nie potrafię naprawdę,może w przyszłości obdaruję Was fotkami. Z poważaniem dla wiedzy. Janek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Przepraszam Kubę1991, mam już Mołniję

spoko, nie ma za co

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=705&g2_serialNumber=3

Chyba o to chodziło. Janku na pw wyślę Ci opis jak to wklejać dobrze

FORZA Robert!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,tak to jest to,tego szukam,pożądam tego!, to będzie moja druga kieszonka rosyjska. Czy możecie mi opisać co to za mechanizm itd. Mniemam iż nie łatwo będzie zdobyć tego Łucza? Mołnija trafiła się ,jak ślepej kurze, to do trzech razy sztuka, nieprawdaż.?następnym tematem będą: budziki stojące z dzwonami,:dalej stojące z kurantem,ale to daleka przyszłość. Teraz ciwiczę wklejanie fotek,filmików,linków.

Z poważaniem dla wiedzy. Janek

PS/prędzej chyba zostanę Waszym uczniem, niż posiądę ...../to jest żart/

~skoro się coś posiada,trzeba sobie tym wynagradzać wszystko,czego się nie posiada~.! -ED-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Czy możecie mi opisać co to za mechanizm

mołnia z precyzyjniejszą regulacją

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Kuba 1991,rozumieć mam iż z mikro regulacją? i tak nie wiem co to znaczy, Dziękuję

serdecznie,tym czasem. Z poważaniem dla wiedzy. Janek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
rozumieć mam iż z mikro regulacją?

mikroregulacją nie jest ale jest precyzyjniejsza niż zwykła, mikroregulacja jest na śróbke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
rozumieć mam iż z mikro regulacją?

mikroregulacją nie jest ale jest precyzyjniejsza niż zwykła, mikroregulacja jest na śróbke

Witam,dzięki Kuba1991,no to szukam! z poważaniem dla wiedzy. Janek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Kuba1991,dzięki za fotkę, widzę w Twoim mechaniżmie tą regulację,w czym zatem różnica i co ona powoduje.?,czy poprawia odchyłki chodu mechanizmu?Mam Mołnie, kieszonka która od 27 lutego-do dzisiaj,tj, 08 marzec br. przyspieszyła ok, 40 sekund,czy to nie rewelacja? a np; Epos + 7 sek/dobę no,to jest be!.. nieprawdaż?.Wykluczam tu klasę ,cenę, markę,zastosowanie i wiele innych czynników.Moja cebula jest tak piękna i prosta i prosta jak piękna i dokładna,jak jej więc nie kochać!, a że do tanga,trzeba dwojga,więc,szukam Łucza, kieszonki,tej z powyższych fotek. Z poważaniem dla wiedzy. Janek/ tymczasem./

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mam Mołnie, kieszonka która od 27 lutego-do dzisiaj,tj, 08 marzec br. przyspieszyła ok, 40 sekund,czy to nie rewelacja?

Cześć Janek,

Czy to nie aby mołnia przeze mnie wyregulowana :mrgreen: ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki mikroregulacji można bardzo precyzyjnie wyregulować chód, nie jest możliwe (chociaż niektórzy potrafią) tak dokładne ustawienie chodu w zegarku bez mikroregulacji ponieważ bardzo trudno jest przesunąć regulator np. o pół mikrometra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
dzięki mikroregulacji można bardzo precyzyjnie wyregulować chód, nie jest możliwe (chociaż niektórzy potrafią) tak dokładne ustawienie chodu w zegarku bez mikroregulacji ponieważ bardzo trudno jest przesunąć regulator np. o pół mikrometra

szczególnie jeśli za jedyne "urządzenia" pomiarowe ma się tylko swoje oko i ucho :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jako urządzenie pomiarowe stosuje stoper

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam serdecznie Kubę oraz Kadariusza, dziękuję za informacje na temat mikro regulacji, faktem jest niezbitym że moją Moniję regulował Kadariusz-Darek,mało!, on mnie uszczęśliwił powyższą! Jeszcze raz dzięki Wam za pomoc. Z poważaniem dla wiedzy. Janek, ach! ten "Łucz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no Janku wstawianie fotek opanowane!!!

Pogratulować!

FORZA Robert!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, to jest moje maleństwo dodatek do Mołni na otarcie łez,w oczekiwaniu na Łucza.

Zamiast serca i duszy,ma respirator! z poważaniem dla wiedzy.Janek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.