Jaeger-LeCoultre JLC Atmos 562 - serwis, małopolska
poszukuję specjalisty od Atmosów w okolicy Krakowa
By
Muzzler86, in Fachowiec poszukiwany
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By kob.kamil
Witam, posiadam zegarek Breitling Colt z mechanizmem B17 (ETA 2824-2). Zegarek ma już 5 lat, więc postanowiłem oddać go do serwisu, skierowałem się do polecanego tutaj Pana Edmunda z Chorzowa (firma Chronos, autoryzowany serwis Omegi). Pan Edmund po zmierzeniu odchyłki dobowej, która wynosi około 3-4s na dobę, powiedział, że na obecną chwilę zegarek nie wymaga serwisu i należy wykonać go za około 2 lata. Tutaj pojawia się moje pytanie, czy serwis po 7 latach nie będzie zbyt późny? Spotkałem się z wieloma pozytywnymi opiniami na temat wspomnianego zegarmistrza, jednak wiem również że opóźnianie serwisu zegarka może mieć destrukcyjny wpływ na mechanizm, dlatego chciałbym poznać Wasze zdanie
-
By Siewca
Dobry Wieczór,
Chciałem wymienić baterię w zegarku Skagen i natrafiłem na pewien problem.
Dekiel jest zatrzaskowy , szedł bez problemu, ale mam problem z zatrzaśnięciem go ponownie.
Do zamknięcia używam ręcznej praski zegarmistrzowskiej. Niby dekiel wchodzi , ale się nie zatrzaskuje.
Ktoś ma pomysł jak to ogarnąć ?
Pozdrawiam
-
By Feymozim
Niestety zegarek trafił do mnie z innego zakładu po rzekomym serwisie, plusem jest to że nic nie ruszył to nie miał okazji niczego uszkodzić
Naprawa Seiko na mechanizmie 4R35B
-