Krzysztof Skórka 6501 #1 Posted February 7, 2025 Koleżanki i Koledzy, w imieniu organizatora, Pawła Zalewskiego, serdecznie zapraszam do udziału w kolejnej edycji Festiwalu Aurochronos. Trzy poprzednie edycje odbywały się w Łodzi i pewnie część z Was w nich uczestniczyło (ja byłem w 2019 roku), a tegoroczna odbędzie się w Warszawie 17-18 maja. Więcej o festiwalu możecie poczytać na stronie: https://aurochronos.pl/. Klub Miłośników Zegarów i Zegarków jest Partnerem wydarzenia i z tytułu tego 10% każdego zakupionego biletu z poniższego linku trafi do Klubu. https://ekobilet.pl/aurochronos-sp-z-o-o-9002/miedzynarodowy-festiwal-zegarkow-niezaleznych-marek-aurochronos-56242/582153-bilety-na-festiwal?site_id=kmziz_43 Zachęcam do udziału, bo grono uczestników jest duże i ciekawe. Będziemy też mogli porozmawiać osobiście o Klubie. Mam jeszcze jedną prośbę, Paweł potrzebuje chętnych osób do pomocy przy organizacji festiwalu, na ten moment osób posługujących się sprawnie językiem angielskim (lub innym obcym), za 3 h "dyżur" i pomoc w rozmowach z gośćmi zza granicy oferuje bezpłatną dwudniową wejściówkę na festiwal. Gdyby ktoś chciał się zaangażować w ten lub inny sposób - proszę o kontakt telefoniczny lub mailowy. 3 Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 8544 #2 Posted February 7, 2025 Szkoda, bo na pewno nie dam rady. Okres komunijny już mam zaklepany 0 Share this post Link to post Share on other sites
AuroChronos Festival 6 #3 Posted February 17, 2025 Cześć, naszym (lekko stronniczym) zdaniem warto zarezerwować sobie czas na maj Zapraszamy! 3 Share this post Link to post Share on other sites
Lukasz_13 97 #4 Posted February 25, 2025 Będę I mam nadzieję poznamy się na żywo 1 Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 8544 #5 Posted February 25, 2025 Cześć, naszym (lekko stronniczym) zdaniem warto zarezerwować sobie czas na maj Zapraszamy! Na pewno warto 0 Share this post Link to post Share on other sites
AuroChronos Festival 6 #6 Posted March 7, 2025 W dniu 25.02.2025 o 14:53, Lukasz_13 napisał(-a): Będę I mam nadzieję poznamy się na żywo Super! Również mam nadzieję, że poznamy się w końcu na żywo W dniu 25.02.2025 o 18:47, Piotr Piątkowski napisał(-a): Na pewno warto Dzięki! Lista wystawców rośnie, a to jeszcze nie koniec niespodzianek AuroChronos Promo short.mp4 0 Share this post Link to post Share on other sites
Krzysztof Skórka 6501 #7 Posted March 26, 2025 Organizator właśnie mnie poinformował, że ruszyło głosowanie na Nagrodę Publiczności AuroChronos Festival 2025! Zachęcamy do oddania głosu i wsparcia ulubionej marki pod jednym z poniższych linków: https://aurochronos.pl/aurochronos-2025/audience-award/ https://bit.ly/4hS8qob Każdy głos ma znaczenie – im więcej osób się zaangażuje, tym większe emocje 🙂 Patrząc na listę producentów, którzy pojawią się na festiwalu, zdecydowanie warto się tam pojawić! 4 Share this post Link to post Share on other sites
AuroChronos Festival 6 #8 Posted April 28, 2025 Koleżanki i koledzy "po czasie", lista wystawców zaktualizowana i zamknięta już jakiś czas temu - warto sprawdzić jakie marki będzie można obejrzeć już 17 i 18 maja w Warszawie! Głosowanie na nagrodę publiczności: https://aurochronos.pl/aurochronos-2025/audience-award/ Pamiętajcie: 10% każdego zakupionego biletu z poniższego linku trafi do Klubu. https://ekobilet.pl/aurochronos-sp-z-o-o-9002/miedzynarodowy-festiwal-zegarkow-niezaleznych-marek-aurochronos-56242/582153-bilety-na-festiwal?site_id=kmziz_43 17-18 maja ul. Mysia 3 Warszawa (1).mp4 3 Share this post Link to post Share on other sites
Lukasz_13 97 #9 Posted May 4, 2025 Czy macie do polecenia jakiś parking w pobliżu ? 0 Share this post Link to post Share on other sites
meinard 4501 #10 Posted May 4, 2025 4 godziny temu, Lukasz_13 napisał(-a): Czy macie do polecenia jakiś parking w pobliżu ? Vitkac jest dosłownie parę metrów od wejścia, albo kilkadziesiąt metrów dalej Cedet przy skrzyżowaniu Jerozolimskich i Kruczej 0 Share this post Link to post Share on other sites
Krzysztof Skórka 6501 #11 Posted May 13, 2025 Aurochronos już w najbliższy weekend. Zachęcam do udziału. Do zobaczenia w Warszawie, przyjdźcie się przywitać 🙂 0 Share this post Link to post Share on other sites
Krzysztof Skórka 6501 #12 Posted May 17, 2025 Jest co oglądać! Jeszcze macie szansę w niedzielę na zapoznanie się z zegarkami ponad 40 marek. 10 Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 8544 #13 Posted May 18, 2025 Jest co oglądać! Jeszcze macie szansę w niedzielę na zapoznanie się z zegarkami ponad 40 marek. Szkoda, że nie mogłem być. Było co oglądać 0 Share this post Link to post Share on other sites
kopernik18 92 #14 Posted May 18, 2025 Wszystko to prawda obejrzałem mnóstwo zegarków. Wystawcy nie szczędzili energii ,zegarki szybko lądowały na nadgarstku , oczywiście do podziwiania. Ale też można było dokonać zakupu. Chyba wybrałem dobry moment ; spotkałem sporo kolegów z naszego klubu . Pozdrawiam. Wydarzenie udane merytorycznie , ale też sądzę , że również i frekwencyjnie. P. s.Zorientowani napiszcie proszę o wynikach głosowania publiczności i festiwalowego jury. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Krzysztof Skórka 6501 #15 Posted May 18, 2025 Grand Prix: GoS Frost Zegarek męski: Oriorwaith Jacek Sarnowski Zegarek damski: ARACH Innowacyjność: Isotope Kunszt: Polpora Emalie Nagroda publiczności: Stowa 0 Share this post Link to post Share on other sites
kopernik18 92 #16 Posted May 19, 2025 Dziękuję. p.s. jako publiczność dałem głos na Sarnowskiego. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 8544 #17 Posted May 19, 2025 Szkoda, że nie mogłem być. Widziałem zdjęcia i filmy na FB, było co oglądać 0 Share this post Link to post Share on other sites
ireo 4214 #18 Posted May 19, 2025 Też musiałem z żalem zrezygnować z udziału. Z utrwalonego strachu przed urzędem na Mysiej oraz że ledwo wejdę, to zaraz coś kupię. Ale gratuluję organizatorom i cieszę się, że się impreza odbyła. 0 - ireo Share this post Link to post Share on other sites