pawel007 4637 #1 Napisano 10 Marca Kolezanki, koledzy jako ze nie ublaganie stuknie mi i mojej dziewczynie w tym roku w czerwcu 20 lat ( 😊🤪) bycia w tym samym i jedynym związku chcialbym poznac Wasze pomysly ( chore tez mogą byc😁) czym mozna obdarowac żonke i siebie z tej okazji. Warunek jeden - mają byc TAKIE SAME . Ostatnio kolega wystawil Cartiery Tanki- fajne S i L - ale…… dajcie od siebie propozycje. Stan oczywiscie super, papierologia itd. budzet na dwa ( nie doloze wiecej😆) max. 25 k. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 67991 #2 Napisano 10 Marca To może na przykład Longines Spirit? Damski 37mm męski 40mm: Albo parka Longinesów Dolce Vita. Automatyczny męski i praktyczny kwarc damski. Oczywiście dwa całkiem identyczne kwarce w różnych rozmiarach też mogą być. Albo Twelve od Christophera Warda. Nie będzie drogo, a będzie porządnie: a jak musi być drożej, to może być tytan: 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzejp1242 1145 #3 Napisano 11 Marca 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AK&AK 47195 #4 Napisano 11 Marca 20 godzin temu, pawel007 napisał(-a): TAKIE SAME Cartiery Tanki- fajne S i L I to jest świetny plan! A jak nie Cartiery, to Tagi zaproponowane powyżej. Jeśli towarzyszka życia ma szczupły nadgarstek (a obstawiam, że tak, skoro Tank S jest ok), to TAG 29mm też będzie ok. Bo ta cała reszta co to ma 36mm i więcej, to damska jest bardziej z nazwy, niż rozmiaru. Wiem z doświadczenia, mam szczupły nadgarstek i to co ma powyżej 34mm szuka nowego domu (oprócz Ondy, ale to różowy wyjątek). Najlepszego na kolejne lata razem! 0 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 7941 #5 Napisano 11 Marca (edytowane) Sinn 534 dla niej i Sinn 556 dla niego. Ewentualnie Laco Flieger Pro (Stuttgart?) w pięknym niebieskim kolorze, 37 mm dla niej i 40 dla niego. Edytowane 11 Marca przez cordi7 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezary1976 3362 #6 Napisano 11 Marca Cos z Nomosa np. club sport neomatic 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AK&AK 47195 #7 Napisano 6 Kwietnia W dniu 10.03.2025 o 19:01, pawel007 napisał(-a): Kolezanki, koledzy jako ze nie ublaganie stuknie mi i mojej dziewczynie w tym roku w czerwcu 20 lat ( 😊🤪) bycia w tym samym i jedynym związku (...) Widziałam w innym wątku, że wygrały Cartiery. Gratulacje, ale i w tym temacie wypadało się już pochwalić, szczególnie, że nie czekają na czerwiec. 0 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4637 #8 Napisano 6 Kwietnia Dokladnie- dzieki za przypomnienie, porady, pomysly dla wszystkich. the winner is….. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach