Aleandir 1 #1 Napisano 30 Listopada cześć, siostra szuka zegarka dla chłopaka, wiek 25lat. Cena do 1000zł, fajnie jakby udało się jakąś promkę na BF wyhaczyć. Kolor tarczy: Biel, srebrny czerń (najlepszy czarny) Cena: do 1K Pasek: Klasyczny lub branzoleta fajnie jakby coś w tej cenie udało się znaleźć już ze szkłem szafirowym Zakładam ze nie ma co celować w automat w tej cenie Chłopak wysoki Any thoughts? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1206 #2 Napisano 30 Listopada Swiss Military, szafir, 10 ATM, 990 PLN , 5 lat gwarancji 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aleandir 1 #3 Napisano 30 Listopada a cos mniej prostego? Podsylala mi rowniez Divery etc, ale ciezko juz domknąc w tej cenie. Kilka zegarków polecalem jak seiko ska783 ale byl za prosty ^^, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nocny duch 5328 #4 Napisano 30 Listopada Spinnaker ma sporą obnizkę na BF. Sam się zastanawiam nad Bradnerem - ale tu zostały juz tylko niebieskie i oliwkowa tarcza w niezłej cenie. Ale jest reż niezły model Fleuss. Niecałe 180 EUR, szafir, 43 mm. Automat. Na pasku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aleandir 1 #5 Napisano 30 Listopada @Nocny duch nie kojarze tej firmy, wygląda nieźle + szafir 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sławol 177 #6 Napisano 30 Listopada (edytowane) Automat by się znalazł, np. Orient Symphony III czarny, ale bez szafirowego szkiełka. No i bardziej elegancki. Natomiast divera znalazłem takiego - z szafirem, ale kwarc, w tej chwili 735 zł: https://countup4.com/pl/products/zegarek-roamer-nautic-100-862844-41-55-20-1535.html Edytowane 30 Listopada przez Sławol Literówki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dirty Harry 1077 #7 Napisano Poniedziałek o 19:12 W dniu 30.11.2025 o 17:57, Aleandir napisał(-a): a cos mniej prostego? Podsylala mi rowniez Divery etc, ale ciezko juz domknąc w tej cenie. Kilka zegarków polecalem jak seiko ska783 ale byl za prosty ^^, Spinnaker Hull Diver - nuras jak się patrzy! Klasa wodoszczelności WR300, automat, niebanalny kształt koperty, bardzo fajna "podpalana" na obwodzie tarcza, data na ciemnym tle nie gryzie się z tarczą (dla mnie to bardzo ważne), nakładane indeksy w stylu Omegi SMP300, bardzo wyraźne wskazówki, szafir, bransoleta i do tego niebrzydki, pełny dekiel. Standardowa cena 2000 zł, obecnie w promocji za 1190 zł z dostawą. Co prawda przekracza założony budżet o 19%, ale moim zdaniem warto dołożyć. 0 Omega Planet Ocean XL Gen1 2500D | Omega Railmaster XXL | Tag Heuer Carrera Drive Timer | Ticino Big Pilot | Tissot Chemin des Tourelles Gen2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach