Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
diesel

Klub Miłośników Zegarków GLYCINE

Rekomendowane odpowiedzi

Super pasek, super DC-4, zakochałem się

Taką samą rodzinkę chce stworzyć. Combat 6, sub i airman albo DC-4

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie dzisiaj Incursore 46mm:

incursore200m1.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Spatz

Reelax, fajna kolekcja. Podoba mi sie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sst12 na masdropie za 600 dolkow. :D Kupienie trzech Glycine za 6000 pln - bezcenne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reelax ten pasek jest super do dc-4

Właśnie dostałem maila z massdropa Tak bym kupił

Edytowane przez a_team

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Sst12 na masdropie za 600 dolkow. :D Kupienie trzech Glycine za 6000 pln - bezcenne

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dlaczego trzeba? Można ale nie trzeba bo jak będą to będą a jak nie to nie. Póki co dc4 i f104 kosztowały mnie 3600 razem. Śmiech na sali.

Opłaty trzeba doliczyć. Mi wychodzi ok 2900 zł za sztukę

Oczywiście możesz skorzystać z promocji u Dolinskich i kupić za 6800. :D Edytowane przez Mikołaj N

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwne bo f104 w ogóle nie wszedł na cło. A dc4 weszło, polezalo kilka dni, dostałem pismo, wysłałem dokumenty a potem na trakingu pojawiło się "zwolniony po kontroli celnej". Mam awizo do odbioru i dzwoniłem na pocztę i nie ma nic do płacenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to super. Czyli może być a nie musi. Ja myślałem, że powyżej jakiejś kwoty doliczają zawsze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem taki sam pogląd na to ale jak czytam komentarze na Masdropie to ludziom nawet za te Breitlingi czasem nie wchodził VAT.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja suba odbierałem osobiście i płaciłem. Zobaczymy jak teraz będzie z DC4. Papiery wczoraj wysłane ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Następy....wszyscy już wiemy że na MD są co jakiś czas takie akcje. Nie tylko na Glycine. Dajcie żyć. Będziecie się tak co dwa tygodnie podniecać aż do porzygu? Kup, pochwal się zegarkiem. Twoje podniety mnie nie interesują. 

A już całkowitym kretynizmem jest publiczne chwalenie się, że nie zapłacilo się VATu :) :) To przestępstwo skarbowe.

już nie wspomne że podczas promocji u Piotra można dostać podobną cene....

Edytowane przez dzedze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Następy....wszyscy już wiemy że na MD są co jakiś czas takie akcje. Nie tylko na Glycine. Dajcie żyć. Będziecie się tak co dwa tygodnie podniecać aż do porzygu? Kup, pochwal się zegarkiem. Twoje podniety mnie nie interesują. 

A już całkowitym kretynizmem jest publiczne chwalenie się, że nie zapłacilo się VATu :) :) To przestępstwo skarbowe.

skąd Cie wygrzebali chłopaku? Jak zegarek przeszedł przez kontrolę bez naliczenia opłat to?... Odpowiedz sobie sam podniecony półinteligencie. To jest klub miłośników marki więc jak ktoś chce kupić sst12 to taka informacja jest cenna. Poza tym jak już musisz nabijać posty bo pewnie masz coś wybitnego na strychu znalezionego do sprzedania to pisz z sensem i unikaj górnolotnych odniesień do wiedzy skarbowej bo widac że coś tam w głowie szumi ale jeszcze nie nie ta komórka się uaktywniła ;)

już nie wspomne że podczas promocji u Piotra można dostać podobną cene....

zdecydowanie :D  :blink:  :lol:  B)

Starego misia na sztuczny miód chłopaku?

Edytowane przez Mikołaj N

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skąd Cie wygrzebali chłopaku? Jak zegarek przeszedł przez kontrolę bez naliczenia opłat to?... Odpowiedz sobie sam podniecony półinteligencie. To jest klub miłośników marki więc jak ktoś chce kupić sst12 to taka informacja jest cenna. Poza tym jak już musisz nabijać posty bo pewnie masz coś wybitnego na strychu znalezionego do sprzedania to pisz z sensem i unikaj górnolotnych odniesień do wiedzy skarbowej bo widac że coś tam w głowie szumi ale jeszcze nie nie ta komórka się uaktywniła ;)

zdecydowanie :D  :blink:  :lol:  B)

1. Półinteligencie to możesz sobie powiedzieć do ojczulka

2. Każdy kto chce tanio kupić i od pół roku przegląda ten wątek już dawno ma mailing z MD. 

3.Mam prawo do swojej opinii a jest ona taka, że co druga strona jest nie o zegarkach tylko o MD. Nie podoba mi się to i wielu innym kolegom, bo jest nudne jak twoje podniecenie.

4. Kontrole to dopiero przejdą jak zadzwonię gdzie trzeba :) :) . TO że poczta nie naliczyła opłat nie zwalnia CIę z obowiązującego prawa. Ale jak Cię zrobił półinteligent to możesz tego nie wiedzieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Półinteligencie to możesz sobie powiedzieć do ojczulka

2. Każdy kto chce tanio kupić i od pół roku przegląda ten wątek już dawno ma mailing z MD. 

3.Mam prawo do swojej opinii a jest ona taka, że co druga strona jest nie o zegarkach tylko o MD. Nie podoba mi się to i wielu innym kolegom, bo jest nudne jak twoje podniecenie.

4. Kontrole to dopiero przejdą jak zadzwonię gdzie trzeba :) :) . TO że poczta nie naliczyła opłat nie zwalnia CIę z obowiązującego prawa. Ale jak Cię zrobił półinteligent to możesz tego nie wiedzieć.

Dzwoń :) Dziwie sie, że jeszcze nie wyruszyłeś w drogę by osobiście donieść :) Czekaj jak to mówią? Konfident? Nie Poczta nalicza opłaty. NIe poczta oddaje paczkę na cło. Robi to kurier DHL w przypadku Masdropa. Na trakingu jest informacja o nadejściu do urzędu. Urząd wysyła pismo z prośbą o przysłanie dokumentów zakupowych. Wysyłam - oni nie naliczają cła. Czy teraz jest jasniej panie podniecony? Tydzień na forum i już taki kogucik... :D Takie odniesienia do rodziny, że tu Cie zrobił... hmmm - przeczuwam wiek około 18-19, stan edukacyjny podstawowy, mentalnie zakompleksiony :D Czuwaj!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

@dzedze chyba wtopił w Glycine dużo kasy i teraz się denerwuje tymi akcjami z massdrop ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi