Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
diesel

Klub Miłośników Zegarków GLYCINE

Recommended Posts

Bardzo mi się podoba. Ceramika ale matowa, wypukłe szkło, data na 6, szczotka na kopercie. Wszystko mi tam siedzi.

W dniu 16.07.2025 o 22:21, cordi7 napisał(-a):

Bardzo mi się podoba. Ceramika ale matowa, wypukłe szkło, data na 6, szczotka na kopercie. Wszystko mi tam siedzi.

Tylko zapięcie mogło by być fajniejsze :)

Tak Dominik marudzenie :)

r8OtJTS.jpeg

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

7 minut temu, kornel91 napisał(-a):

Tylko zapięcie mogło by być fajniejsze :)

Tak Dominik marudzenie :)

Po to jest forum :D

A na powaznie - ja generalnie mam dosc stabilny nadgarstek i wole mniejsze zapiecie bez mikro regulacji niz duze ale z regulacja.

Natomiast rozumiem, ze dla wielu osob to moze byc istotny element, ktory mocno podnosi komfort noszenia zegarka.

20200530_163753.jpg

Czytelność tego zegarka jest wzorowa :) 

Godzinę temu, cordi7 napisał(-a):

Po to jest forum :D

A na powaznie - ja generalnie mam dosc stabilny nadgarstek i wole mniejsze zapiecie bez mikro regulacji niz duze ale z regulacja.

Natomiast rozumiem, ze dla wielu osob to moze byc istotny element, ktory mocno podnosi komfort noszenia zegarka.

Dokładnie ja ostatnio mam nawet problem z paskami. Jak jest spuchnięta ręka nie mogę dokładnie dopasować zegarka. Jakiś czas emu wyciągnąłem z Citizena GTS, Orisa i Balla po ogniwie i teraz musiałem do Aquisa dołożyć bo czasami jest nie wygodnie a Ball też mnie lekko uciskał jak miałem go ostatnio. Znowu nie lubię też jak zegarek się kręci w koło. Ball nie ma żadnej regulacji i nie wiadomo co gorsze :)

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

On 8/6/2025 at 11:11 PM, nowicjusz01 said:

Bardzo cieszy.

20250806_192641.jpg

Ajj szukałem go, wyprzedany na stronce Glycine...

Zdjęta patyna rano. 

bA0b2nV.jpeg

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91