kadarius 9 #1 Napisano 30 Kwietnia 2008 [ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #2 Napisano 30 Kwietnia 2008 Uuu zazdroszczę kadarius :!: Świetna sztuka :!: 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #3 Napisano 30 Kwietnia 2008 Rewelacja! A jeszcze przyjemniejsze to usłyszeć, że marzenia się spełniają Niech Ci się dobrze nosi! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz888 23 #4 Napisano 30 Kwietnia 2008 Gratulacje :grin: wspaniały zegarek no i super że w końcu marzenie się zrealizowało 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubos 432 #5 Napisano 30 Kwietnia 2008 fajnie że przywróciłeś mu życie.Super. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #6 Napisano 30 Kwietnia 2008 cudo....gratuluje spelnienia marzenia... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #7 Napisano 30 Kwietnia 2008 Zegarek - bomba :shock: Gratulacje , ale mam nadzieję że samuraj też od czasu do czasu będzie gościł na ręce :wink: 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #8 Napisano 30 Kwietnia 2008 Moje zdanie już znasz :twisted: ożesz Ty szczęściarzu :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #9 Napisano 30 Kwietnia 2008 Dziękuję koledzy za słowa uznania wysiłku przywrócenia staruszka do życia. Po kuracji odmładzającej mam nadzieję, że długie lata będzie pięknie cykał. Na stronie Ranffta znalazłem informację o mechanizmie i wychodzi na to, że dziadek ma ponad 70 lat - http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi...p;LeCoultre_469 Zegarek - bomba :shock: Gratulacje , ale mam nadzieję że samuraj też od czasu do czasu będzie gościł na ręce :wink: :mrgreen: nie ma stracha - sammy jedzie ze mną na długi łikend do Wisły Krzysiek - co do szczęścia to nie będę Ci wypominał Poljota chrono i drzewiennej Rakiety z aledrogo. :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Lew #10 Napisano 30 Kwietnia 2008 piekny klasyk.Swietny okaz do kolekcji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karol Kłósek 4 #11 Napisano 30 Kwietnia 2008 Piękny Jaeger :!: :shock: Coś mi świta, że w jednym odcinku Kloss miał Tissota - było tak :?: 0 CДEЛAHO B CCCP - najlepsze zegarki na świecie !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #12 Napisano 30 Kwietnia 2008 Coś mi świta, że w jednym odcinku Kloss miał Tissota - było tak :?: dobrze Ci świta, a jeszcze w innym miał omegę! poszukiwania trwają... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 293 #13 Napisano 30 Kwietnia 2008 Ale cudo !!! :shock: marzenia się spełniają-po to warto je mieć...żeby potem nosić je na ręku ! Gdzie tak ładnie odnowili kopertę? Jeszcze raz gratuluję pięknego rodzynka który wart jest:"Stawki większej niż życie" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
human 4 #14 Napisano 30 Kwietnia 2008 pogratulować :!: znów w służbie RP :wink: 0 Please leave the internet. Forever.Thank you. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregorio 0 #15 Napisano 1 Maja 2008 Świetny Gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 58 #16 Napisano 1 Maja 2008 Wspaniały "okaz"!Szczere gratulacje, jak widać marzenia się spełniają :grin: Jakie ma wymiary? 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #17 Napisano 1 Maja 2008 Prześwietny zegarek sobie sprawiałeś. Jak mniemam to było "TO" Widać ile serca włożyłeś w reanimację. Tyma bardziej gratuluję i cieszę się z Tobą. :grin: 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach