Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
BRABUS

Gry komputerowe :)

Rekomendowane odpowiedzi

No tak, źle napisałem, wolisz ps.

Ja póki co xbox one x nie zauważyłem żeby zasilacz był jakiś głośny. Wsteczna zgodność gier też jest ok.

S7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, źle napisałem, wolisz ps.

Ja póki co xbox one x nie zauważyłem żeby zasilacz był jakiś głośny. Wsteczna zgodność gier też jest ok.

S7

Xbox one x nie ma już zewnętrznego zasilacza i czytałem, że to dobry sprzęt, chodziło mi o standardowe wersje. W Polsce i ogólnie w Europie PlayStation jest bardziej popularna niż Xbox, dzięki czemu łatwiej jest kupić tanią, używaną grę. W sumie to tak sobie mi zależy na tym żeby Cię przekonać, nie pracuję dla Sony. Graj na czym lubisz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak pisałem mam i ps4 pro i xbox one x. Nie przekonuje nikogo do zakupu jednego czy drugiego. Jedna i druga konsola jest ok, ps jak dla mnie ma lepsze pady (używam od ps1 każdą generację, może przyzwyczajenie). Xbox obecnie jest mocniejszy, więcej teraflopów, nie odczuwalne raczej dla zwykłego gracza.

S7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość jarozlaw

Ja tam od lat gram w te same tytułu, to jest Diablo i Forza

Ja też, w warband, Rome/Medieval total war i colonization, czasami super Mario allstars i donkey konga. Nie liczę maszyn arcade i flipperów, których mi się paręnaście uzbierało przez te lata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Ja, w III z dodatkiem Reaper of the Souls, na Xbox one...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Xbox jest dla tych co wolą gorzką :D

Chyba ze mną nie tak mam Playstation i lubię gorzką czekoladę :)

A grał może ktoś w Diablo na konsoli?

Grałem :) przeszedłem i miło wspominam ten tytuł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A grał może ktoś w Diablo na konsoli?

Na PS katowałem. W zasadzie jedyna gra oprócz Fify, którą na byłem. Spoko się pyka ale online mało kto gra, w D2 na PC na okrągło było z kim ballruny robić, czy zwykłe questy.

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

Na PS 3 katowałem

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak steruje się w Diablo padem? Czy jest podobne do tego z Wiedźmina i Dark souls?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam odniesienia do innych gier tego typu ale bylo ok, wszystko pod reka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Ja też nie grałem w te inne gry wskazane przez Kolegę @Lestaf, ale z Diablo na Xbox było ok. Mimo konieczności ustawienia na pewnym poziomie sporej liczby dodatkowych umiejętności, mocy, itp., operowało się tym wszystkim całkiem sprawnie :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam odniesienia do innych gier tego typu ale bylo ok, wszystko pod reka.

Ale jak sterowało się bohaterem? Na PC klikało się myszką, a jak na padzie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gałom chodisz jak piłkarzem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ten Skyrim jest... słaaaaby. Grałem w niego lata temu na pc, ale nie ukończyłem, teraz odpalilem remaster na ps4 i nie kumam, za co ta gra ma takie wysokie oceny. W porównaniu do Wiedźmina 3 to Skyrim jest 2/10 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lestaf

Diablo polecam na konsoli. Co prawda nie mam bezpośredniego przełożenia, bo grałem sporo w DII na kompie i teraz pogrywam w DIII na konsoli. Uważam jednak, że na konsoli sam rozgrywka jest lepsza- wygodny dostęp do umiejętności oraz bardziej precyzyjne sterowanie. Jakbym miał porównywać, to Barbarzyńcą gra się troszkę jak w God of War =D. Inna sprawa to DIII, które uważam za słabsze niż DII, ale plus taki, że gram ze znajomymi na multi, więc zawsze trochę więcej zabawy =]

Edytowane przez Marcusfff

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Czemu uważasz DIII za słabsze od DII?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość jarozlaw

Ma do tego prawo. Ja osobiście uważam część pierwsza, za najlepszą z serii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

To, że ma prawo jest dla mnie "oczywistą oczywistością" ;-) Chciałbym się wszelako dowiedzieć, skąd taki wynik porównania :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ten Skyrim jest... słaaaaby. Grałem w niego lata temu na pc, ale nie ukończyłem, teraz odpalilem remaster na ps4 i nie kumam, za co ta gra ma takie wysokie oceny. W porównaniu do Wiedźmina 3 to Skyrim jest 2/10 :D

Porównujesz gry, które dzieli pięć lat... i dużo, i mało zarazem. Nie powiedziałbym, że Skyrim jest "słaaaaby". Jest inny, a obie gry to kawał dobrego kodu wartego każdej wydanej złotówki.

Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu uważasz DIII za słabsze od DII?

Myślę, że głównie klimat, mała losowość lokacji, pogorszony system rozwoju postaci. Poza tym poziom trudności przy pierwszym przejściu wręcz mnie obrażał. Po godzinie przełączyłem na maks, ale i tak trudno jakoś szczególnie nie było...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi rozwój postaci w Diablo 3 bardzo się podoba. Nie wiem o co ludziom chodzi, że tak go hejtują...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Rozwój postaci jest po prostu uproszczony, w porównaniu z "drzewem" znanym z DII, na które tak naprawdę od początku trzeba było uważać, żeby sensownie zbudować postać. To uproszczenie akurat ja odbieram na plus. Co do poziomu trudności DIII, to tu akurat zgadzam się z Kolegą @Marcusfff. A klimat jak dla mnie mocno się poprawił po dodatku Reaper of the souls... Ogólnie uważam, że DIII, to godna kontynuacja DII, choć jak dla mnie, z delikatnym wskazaniem na DII. Nie ma co jednak ukrywać, jak po raz pierwszy odpaliłem DIII - zacząłem wówczas, gdy miałem już dodatek, to było to jak spotkanie ze starym przyjacielem :-)

Edytowane przez fidelio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym żeby Diablo 4 było podobne w mechanice do Bloodborne, bo w kolejne klikadełko ja już grać na pewno nie będę. Widok z za pleców plus cały system rozwoju postaci i kraftingu charakterystyczny dla Diablo to było by coś! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość jarozlaw

Przecież jest monster Hunter, po co komu drugi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozwój postaci jest po prostu uproszczony, w porównaniu z "drzewem" znanym z DII, na które tak naprawdę od początku trzeba było uważąc, żeby sensownie zbudować postać.

Amen. Mialem Barba w D2 99lvl ale że nie specjalnie wiedzialem na poczatku graania , co klikam w drzewku (to byla moja pierwsza postac ever), to leszcz z niego był. Diablo na hellu nim nie mogłem ubić w pełnyn secie Immortal King, wiec na multi beke ze mnie krecili jak to sie mawia wsrod mlodzierzy. Hehehe 10 lat temu to było :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi