Sol 7154 #501 Napisano 28 Lutego 2016 A ja sprzedałem Protreka... 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saanczo 3 #502 Napisano 28 Lutego 2016 saancho, zaczynasz mnie denerwować czym mianowicie??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #503 Napisano 28 Lutego 2016 Na raz za dużo sikorów pokazujesz w różnych wątkach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saanczo 3 #504 Napisano 28 Lutego 2016 fotek robić nie umiem a chwalić się nie lubię , ale troszku się już uzbierało a że dziś mnie nuda dopadła wreszcie... to sobie poluzowałem ;-) na Twoje prośbę wrzucam i zbiorowo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #505 Napisano 28 Lutego 2016 fotek robić nie umiem a chwalić się nie lubię , ale troszku się już uzbierało a że dziś mnie nuda dopadła wreszcie... to sobie poluzowałem ;-) na Twoje prośbę wrzucam i zbiorowoZgrabne rączki masz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5725 #506 Napisano 28 Lutego 2016 fotek robić nie umiem a chwalić się nie lubię , ale troszku się już uzbierało a że dziś mnie nuda dopadła wreszcie... to sobie poluzowałem ;-) na Twoje prośbę wrzucam i zbiorowoTen na zielonym pasku na lewym nadgarstku zaraz przy kciuku to co to? I żeby tak całkiem OT nie wyszedł: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saanczo 3 #507 Napisano 28 Lutego 2016 Ten na zielonym pasku na lewym nadgarstku zaraz przy kciuku to co to? I żeby tak całkiem OT nie wyszedł: casio ef-527l na nato 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #508 Napisano 28 Lutego 2016 fotek robić nie umiem a chwalić się nie lubię , ale troszku się już uzbierało a że dziś mnie nuda dopadła wreszcie... to sobie poluzowałem ;-) na Twoje prośbę wrzucam i zbiorowoNo całkiem całkiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5725 #509 Napisano 2 Marca 2016 Lekka zmiana i... : 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #510 Napisano 2 Marca 2016 Bardzo ładny model.Jakie on ma oznaczenie? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShoRtie 1611 #511 Napisano 2 Marca 2016 PRW-3500Y-4 0 GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cointreau 3 #512 Napisano 2 Marca 2016 PRW-3500Y-4 Zmieniałeś pasek ? http://protrek.casio.com/watches/Solar_Atomic/PRW3500Y-4 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5725 #513 Napisano 3 Marca 2016 Zmieniałeś pasek ? http://protrek.casio.com/watches/Solar_Atomic/PRW3500Y-4 No jak widać zmieniłem - na oryginalnym pasku jest kilka postów wyżej pokazany (post 507) - wystarczy "letko" przewinąć do góry. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cointreau 3 #514 Napisano 3 Marca 2016 No jak widać zmieniłem - na oryginalnym pasku jest kilka postów wyżej pokazany (post 507) - wystarczy "letko" przewinąć do góry. Zgadza się, wcześniej rzuciłem okiem tylko na ostatnie zdjęcia...W każdym razie po tej zmianie zegarek wygląda dużo lepiej. Zainwestowałeś w nowy pasek, czy tylko przełożyłeś z innego modelu na potrzeby zdjęć? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #515 Napisano 3 Marca 2016 Zainwestowałeś w nowy pasek, czy tylko przełożyłeś z innego modelu na potrzeby zdjęć?Kolega tu nowy widzę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #516 Napisano 3 Marca 2016 Podoba mi się i kusi Tylko cena jakaś wysoka.Daito, jak będziesz sprzedawał, to jestem pierwszy w kolejce 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5725 #517 Napisano 3 Marca 2016 Zainwestowałeś w nowy pasek, czy tylko przełożyłeś z innego modelu na potrzeby zdjęć? Pasek zamówiłem dużo wcześniej zanim kupiłem zegarek bo po pierwsze okres oczekiwania na "opaskowanie" jest dość długi, a po drugie z założenia tego protrek'a widziałem na czarnym pasku. Pomarańcza niby nie jest zła, ale kolorowe elementy w Casio bardzo łapią przebarwienia. Daito, jak będziesz sprzedawał, to jestem pierwszy w kolejce Będę pamiętał, ale nie nastawiaj się za bardzo bo decyzja o zakupie w pełni przemyślana była pod kontem użytkowym, a nie jak w przypadku mechaników, estetycznym. Użytkowe zegarki raczej się mnie trzymają (G-9300 mam już trzy lata), bo są wykorzystywane praktycznie... jak zamienię to znowu się trzeba będzie obsługi uczyć... Czyli jak się "przyjmie" to raczej zostaje - a ten się przyjął 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolfun 49 #518 Napisano 3 Marca 2016 Witajcie - ponowię pytanie które kiedyś tu zadałem - czy macie jakieś źródło pasków do Protreka, chodzi mi o mój model PRG 270B.Ceny jakie znalazłem to w granicach 70 -120 pln,Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5725 #519 Napisano 3 Marca 2016 Witajcie - ponowię pytanie które kiedyś tu zadałem - czy macie jakieś źródło pasków do Protreka, chodzi mi o mój model PRG 270B.Ceny jakie znalazłem to w granicach 70 -120 pln,Pozdrawiam Do Zibi proponuje uderzyć - ceny całkiem przyzwoite tylko czas oczekiwania może trochę zniechęcić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #520 Napisano 3 Marca 2016 Ja czekałem na części 3 miesiące i nie było takich ilości jak zamawiałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cointreau 3 #521 Napisano 4 Marca 2016 (edytowane) Do Zibi proponuje uderzyć - ceny całkiem przyzwoite tylko czas oczekiwania może trochę zniechęcić Po co do Zibi, skoro na allegro można kupić z dnia na dzień pasek do Protreka, w tym do wspomnianego wyżej PRG-270B ? Edytowane 4 Marca 2016 przez cointreau 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5725 #522 Napisano 4 Marca 2016 Po co do Zibi, skoro na allegro można kupić z dnia na dzień pasek do Protreka, w tym do wspomnianego wyżej PRG-270B ? To kup na allegro pasek do PRW 3500 - powodzenia... Z drugiej strony pasek do PRW 3000 na allegro 78,99 + 5,50 przesyłka - w Zibi ten sam pasek 44PLN + przesyłka... Niby różnica 35 PLN ale jak kupujesz paski i bezele do np trzech g-shocków to Ci się robi różnica 200PLN 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dapayk 2 #523 Napisano 8 Marca 2016 Projekt reaktywacji starego Protreka dobiegł końca. Nowa koperta, nowy pasek, uszczelka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #524 Napisano 8 Marca 2016 Super.Sporo cię to kosztowało? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dapayk 2 #525 Napisano 8 Marca 2016 Koperta na ebay 200 pln :/, ale brałem bez namysłu, bo ciężko to kupić Pasek 59 pln uszczelka nie pamiętam - koło 10 pewnie - także te +/- 300 pln to nie mało.Prosty, mega czytelny wyświetlacz z pełną data i godziną. No i kompas w drugiej warstwie LCD cieszy oko. Bez nowoczesnych bajerów (solar, radio), ale wyglądem nadrabia dla mnie wszystko czego mu brak do nowszych Protreków. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach