diesel 218 #1 Napisano 24 Października 2008 Dzisiaj przy odrobinie czasu i dobrym trunku pstryknąłem kilka fotek mojemu skarbowi Dla niewtajemniczonych jest to Panerai Luminor Marina PAM 00111 z serii G Czekam na paski więc póki co zdjęcia na OEM strapie Wielkie podziękowania dla Klaudiusza za pomoc w realizacji marzenia! 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2 Napisano 24 Października 2008 Podobny do Mariny Militare 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #3 Napisano 24 Października 2008 Podobny do Mariny Militare 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #4 Napisano 24 Października 2008 Etui bylo w komplecie? 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #5 Napisano 24 Października 2008 gratuluję ponownie ... ej diesel co do flaszki .. to jak byś nie dął rady jej obalić to dzwoń damy rade razem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #6 Napisano 24 Października 2008 ...a na takie ładne paski czekałeś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #7 Napisano 24 Października 2008 Podobny do Mariny Militare Rzekłbym wspaniała replika MM A tak serio jest śliczny. Wprawdzie ten akurat z stajni OP nie jest moim marzeniem, ale i tak zazdroszczę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #8 Napisano 24 Października 2008 Etui bylo w komplecie? Niestety nie O tym konkretnie etui więcej TUTAJ ej diesel co do flaszki .. to jak byś nie dął rady jej obalić to dzwoń damy rade razem Robert w tej już dno widać.. Ale w przyszłym tygodniu i tak mamy się spotkać więc można kupić nową ...a na takie ładne paski czekałeś 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #9 Napisano 24 Października 2008 Baja.Luminor jest świetny.ten OEM też.Ale wiadomo-z PAMami to jak z kobietami...garderoba to priorytet 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hddvd 0 #10 Napisano 24 Października 2008 Ale wiadomo-z PAMami to jak z kobietami...garderoba to priorytet Ja tam wolę je na golasa A w PAMach też mimo wszystko to żelastwo najbardziej mnie podnieca.Ale może jakiś nienormalny jestem @dieselGratulecje! Swietny PAM. 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #11 Napisano 24 Października 2008 takie nieduże? ,jakby okrągławe ?,na pasku? ,obok "głównego motywu"zdjęcia..? tak ,to musi być to, baardzo ładny ,grratulacje.ps.kolor paska OEM też jakby zbliżony do koloru zawartości najmocniejszego punktu w kadrze pzdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #12 Napisano 25 Października 2008 Bardzo fajny! Niech Ci się dobrze nosi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #13 Napisano 25 Października 2008 No widzę, że popijasz mój ulubiony alkohol , mniam. A zegarek też super, jedyny i niepowtarzalny. Gratuluję wyboru i niech się dobrze nosi. Mnie korci żeby za jakiś czas sięgnąć po Radiomira . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #14 Napisano 25 Października 2008 Są takie dwie rzeczy, których jak dotykam to dostaję dreszczy Aston DB9 i ten Panerai. Uwielbiam te dreszcze, jedyna wada to taka że zawsze wtedy się budzę Piękny jest, gratuluję i zazdroszczę 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swir 0 #15 Napisano 25 Października 2008 Wyglada Świetnie!Super Zdjecia! Idealne otoczenie...Gratulacje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Raf_fkn #16 Napisano 25 Października 2008 Gratuluję - świetny zegarek! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #17 Napisano 25 Października 2008 Piękny, gratuluję Marzenie...Tessio, w swojej wypowiedzi byłeś chyba zbyt okrutny. Mówię to jako były posiadacz Mariny Militare 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #18 Napisano 18 Listopada 2008 Nareszcie dotarły do mnie paski :D PAM nabrał charakteru i rasowego wyglądu Wielkie podziękowania dla Pawła za pomoc w zakupie 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubama 1 #19 Napisano 18 Listopada 2008 Nareszcie dotarły do mnie paski :D PAM nabrał charakteru i rasowego wyglądu Wielkie podziękowania dla Pawła za pomoc w zakupie Miażdży! A na tym ciemniejszym jak się prezentuje Najpiekniejszy z PAMów? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #20 Napisano 18 Listopada 2008 A na tym ciemniejszym jak się prezentuje Najpiekniejszy z PAMów? 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kojiro 127 #21 Napisano 18 Listopada 2008 Wyglada rasowo 0 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubama 1 #22 Napisano 18 Listopada 2008 MrocznySieje złooooo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach