Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość panicz

co sadzicie o tym eposie?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość panicz

witam

planuje kupic zegarek ze sredniej ale jednak wyzszej polki ( mam nadzieje ze nie zagmatwalem;-)

mysle o automacie epos 3390 http://www.epos.info.pl/photogallery/3390.jpg albo maurice lacroix w kwarcu.

wydaje mi sie ze prawie 3 tysie za kwarc to przesada a eposa moge miec za 2 tys tylko nie wiem czy ten zegarek jest tego wart...

na forum nie znalazlem duzo watkow o eposie dlatego prosze was o opinie.

pozdrawiam lukasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość panicz

a moge prosic o konkretne ladniejsze modele ( linki)? bylbym wdzieczny. najlepiej w cenach 2-2,5 tys, automaty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
:)

"w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a moge prosic o konkretne ladniejsze modele ( linki)? bylbym wdzieczny. najlepiej w cenach 2-2,5 tys, automaty

A czytałeś te wątki co ci podałem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
na forum nie znalazlem duzo watkow o eposie dlatego prosze was o opinie.

Wątków o Eposie jest cała masa.

Np:

3366

3386

3377

3369

3365

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

.................................................................
"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau
.................................................................

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bierz zdecydowanie Eposa. Mój faworyt to Passion 3366. Może kiedyś... jak cena jeszcze spadnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość panicz

przepraszam na wstepie za moja nieuwage co do linkow. to chyba przez te emocje;-)

tez mi sie wydaje ze epos, mimo ze troszke nizsza polka niz maurice to jednak jest piekniejszyi co najwazniejsze automat.

niedlugo zglosze sie do odpowiedniego sklepiku i z radoscia zakupie. ps. jest w slowniczku tutaj co to sa pasy genewskie??

lukasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przy 3k pln obejrzałbym kolekcję Orisa, może też Aerowatch. Ale Epos to też dobry kierunek...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
przy 3k pln obejrzałbym kolekcję Orisa, może też Aerowatch. Ale Epos to też dobry kierunek...

Podpisuje sie pod tym obiema "recami" :)

Sam mam eposa i gdybym mial wybierac jeszcze raz... wybralbym znowu eposa, choc serce by mnie bolalo patrzac na piekne aerowatch.

Presslaw - nazwa Wrocławia obowiazująca pod panowaniem Habsburgów, w latach 1526-1741.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a szczerze to bym chciał te Aerowatche z CENAMI poogladać w pl internecie ale... dystrybutor ich na stronie za bardzo nie ma :) same obrazki w katalogu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tryton
a szczerze to bym chciał te Aerowatche z CENAMI poogladać w pl internecie ale... dystrybutor ich na stronie za bardzo nie ma :) same obrazki w katalogu :)

poszukaj w Klubie, napewno cos znajdziesz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.