Gość Stanisław Czerny #3401 Napisano 2 Marca 2007 Ach ta Stowa :shock: gdyby jeszcze kosztowała tyle co Samurai już byłaby moja a tak... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #3402 Napisano 2 Marca 2007 Wczoraj ten: A dzisaj jak zwykle: 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #3403 Napisano 2 Marca 2007 chrono tu masz przykład częściowo nieswiezych jaj :wink: :,,Bałtyk''made in Poland na rus. werku: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #3404 Napisano 2 Marca 2007 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1625 #3405 Napisano 2 Marca 2007 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #3406 Napisano 2 Marca 2007 Jacku, ładny ten Oris. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Lew #3407 Napisano 4 Marca 2007 jeszcze ja na dobranoc. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamS 0 #3408 Napisano 4 Marca 2007 Jeden z moich ulubionych "made in ussr" 0 Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Serp #3409 Napisano 4 Marca 2007 Witam serdecznie. Moja ręka na "dzień dobry". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #3410 Napisano 4 Marca 2007 druga fota fajna ***a ja dzis taki: świeżo kupiony za dwa buraki :twisted: : :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #3411 Napisano 4 Marca 2007 Dzisiaj nowy nabytek od klubowego kolegi:) pozdro! 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelll 201 #3412 Napisano 4 Marca 2007 Taki jak w atavarze. Ale niebawem będą i inne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #3413 Napisano 5 Marca 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #3414 Napisano 5 Marca 2007 chrono tu masz przykład częściowo nieswiezych jaj :wink: :,,Bałtyk''made in Poland na rus. werku: No rzeczywiscie Bywa i tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #3415 Napisano 5 Marca 2007 Psek super (czy aby ciut nie za waski to tej Rakiety?)Takie wlasnie military-type paski najbardziej mi sie podobaja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #3416 Napisano 5 Marca 2007 Psek super (czy aby ciut nie za waski to tej Rakiety?) nie mam szerszego :wink: ale jak dla mnie to mu pasuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #3417 Napisano 5 Marca 2007 Mój najlepszy zegarek pod wzgledem firmy.. prestizu i wszystkiego co tylko sie da:) Automat:) zlocony..moj osobisty prezent na 18 urodziny.. wszystkie paprochy to wina wylacznie aparatu.. zegarek jest w swietnym stanie rowniez dzieki pomocy w jego renowacji kolegi z klubu Nagiba..jutro profesionalna sesja w Galerii 8) pozdrawiam 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość FLowBone #3418 Napisano 5 Marca 2007 nono longines wart pozazdroszczenia:) Ja moge o takim zegarku jedynie pomarzyć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #3419 Napisano 5 Marca 2007 Bardzo ladny Longines. Surowy, no i ten ksztalt z konca lat 60-tych, gratuluje.(Jaki ma dekiel, wkrecany czy wciskany?) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #3420 Napisano 5 Marca 2007 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamS 0 #3421 Napisano 5 Marca 2007 0 Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #3422 Napisano 5 Marca 2007 Bardzo ladny Longines. Surowy, no i ten ksztalt z konca lat 60-tych, gratuluje.(Jaki ma dekiel, wkrecany czy wciskany?) dekiel ma wciskany:) piekna maszyna:) pozdro! 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #3423 Napisano 6 Marca 2007 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #3424 Napisano 7 Marca 2007 a ja dzisiaj Wostoczka odkurzam dostał wczoraj Warsaw Pact strapa 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #3425 Napisano 7 Marca 2007 Warsaw Pact strapa mój nie widział Warszawy :cry: to jak mam go nazwać? :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach