Gość Lew #5526 Napisano 15 Października 2007 Ja dzis tez w Poljocie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #5527 Napisano 15 Października 2007 gabor swietny :!: co ustawiasz trzecia koronka? a ja dziś małego stalowego rumaka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gabor 7 #5528 Napisano 15 Października 2007 Dzięki. Wiedziałem, że muszę go mieć, kiedy tylko zobaczyłem jego fotki na necie.Koronka po lewej służy do obracania wewnętrznego pierścienia - tego z oznaczeniami godzin. Sturmanskie super, jeden z niemielu chronografów, który do mnie naprawdę przemawia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #5529 Napisano 15 Października 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #5530 Napisano 15 Października 2007 Breitling i "Beema" to zdecydowanie nie moje kilmaty.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fixxxer1 76 #5531 Napisano 15 Października 2007 Breitling i "Beema" to zdecydowanie nie moje kilmaty....Ja wręcz przeciwnie - i BMW i B to moje klimaty (tzn. marzenia) Chrono - gratuluję obu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #5532 Napisano 15 Października 2007 sporo osób o nich marzy - w końcu to nie tanie zabawki ale mają one swój "przekaz", który mi osobiście nie odpowiada. :oops: Ale podpis datownika "date" poprawił mi humor widział ktoś w innym zegarku taki napis? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #5533 Napisano 15 Października 2007 ...Ale podpis datownika "date" poprawił mi humor widział ktoś w innym zegarku taki napis? http://www.breitlingsource.com/images/watches/1952_se_01.jpg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #5534 Napisano 15 Października 2007 Poljot z alarmem rewelacyjny. Jakie wymiary? 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #5535 Napisano 15 Października 2007 Breitling i "Beema" to zdecydowanie nie moje kilmaty.... Tsuki, czyżby zmiana poglądów? :shock: Kiedyś napisałeś do Klaudiusza (w poprzednim profilu): jeszcze tylko navitimer i będziesz miał wszystkie moje zegarki marzeń. w tym temacie: http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic....33&start=45 Widzę, że mamy u Ciebie zjawisko "ewolucji zegarkowej" 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #5536 Napisano 15 Października 2007 Tak było wczoraj - dzisiaj kopanie rowu więc w ogóle zrezygnowałem z zegarka. 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #5537 Napisano 15 Października 2007 :shock: fajnie, że to wyszukałeś! I wydaje mi się, że chyb każdy z nas ewoluuje co widać najlepiej w dziale "oferuję" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gabor 7 #5538 Napisano 15 Października 2007 Poljot z alarmem rewelacyjny. Jakie wymiary?Net podaje 39 x 12 mm. Porównując własnoręcznie naocznie, to koperta ma takie same rozmiary jak Amfibia, tyle, że oczywiście szkło nie takie grube jak w Amfibii. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #5539 Napisano 15 Października 2007 Czyli niezbyt duży, ale jeszcze zdecydowaine nie mały 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gabor 7 #5540 Napisano 15 Października 2007 Jak na moją chudą łapę jest w sam raz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mik #5541 Napisano 15 Października 2007 Ale podpis datownika "date" poprawił mi humor widział ktoś w innym zegarku taki napis? nawet więcej niż "date" ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #5542 Napisano 15 Października 2007 Wow Mikołaj :shock: :shock: :shock: nareszcie coś innego niż PAM !!!!!szczere gratulacje. i to jeszcze GO z komplikacjami.rzekłbym sikorek z nutką ekstrawagancji, gdyby nie fakt, iż reprezentuje on (oraz inne modele GO), wysokiej co prawda klasy, ale naśladownictwo AL&S (jak to mi powiedział Kurt Klaus). skąd ta klasyka i elegancja (bo ostatnio straszył na twym ręku jakiś stoper :wink: ). super! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #5543 Napisano 15 Października 2007 O ile to zegarek Mikołaja, a nie egzemplarz demonstracyjny :wink: 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #5544 Napisano 15 Października 2007 Mikołaj gratulacje - ale miał być czarny chyba - jakoś nie mogę sobie wyobrazić Ciebie w tym zegarku - ale jest zajeb..... i ulubione komplikacje 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deemahn 1 #5545 Napisano 15 Października 2007 Naprawde ladny zegar.Chociaz powinien byc zgodnie z tematem "na reku" Gratulacje.To ja bez komplikacji dzisiaj 0 TAG Indy 500, Samurai white&black, Delbana, Heuer Carrera, Certina DS Podium RK i troche kwarcu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mik #5546 Napisano 15 Października 2007 Panowie, sorry za zamieszanie - to tylko demo w temacie podpisywania wskazania daty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #5547 Napisano 15 Października 2007 Też ładny i czarny 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dommir 3 #5548 Napisano 15 Października 2007 A więc Mikołaj, Ja na razie gratuluję już zmaterializowanego nabytku. Zenith super :!: :!: :!: Muszę się również zastanowić nad jakimś prostokątem :roll: Drugie gratulacje będą jak GO będzie na łapce.Teraz to co najważniejsze - wracaj szybko do zdrowia bo krakusy wyżłopią całą gorzałę w tym zacnym mieście :wink: Mirek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #5549 Napisano 15 Października 2007 Breitling i "Beema" to zdecydowanie nie moje kilmaty.... To samochód ogrodnika.... Bentley jest na wymianie felg z 20" na 23" A tak a'proposto jak? JVD to do Skody ? A jak Stowa to Volkswagen ??? :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #5550 Napisano 15 Października 2007 A więc Mikołaj, Ja na razie gratuluję już zmaterializowanego nabytku. Zenith super :!: :!: :!: Muszę się również zastanowić nad jakimś prostokątem :roll: Drugie gratulacje będą jak GO będzie na łapce.Teraz to co najważniejsze - wracaj szybko do zdrowia bo krakusy wyżłopią całą gorzałę w tym zacnym mieście :wink: Mirek skoro tak ma się sprawa to:gratulacje ws. GO wstrzymane co do Elite rectangular power reserve to znasz moje zdanie: rasowość & klasa w świetnym wydaniu => po prostu cudo! przede wszystkim po stokroć ZDROWIA! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach