GrzecH 6 #15126 Napisano 18 Kwietnia 2010 Dzięki uprzejmości Jash'a byla okazja przymierzyc. Dzięki Jacek za info. Niesamowity! Boska jest ta Omesia - i ten świecący bezel mniamniusi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #15127 Napisano 18 Kwietnia 2010 Przepiękny zegarek. Szczególnie podoba mi się w wersji z czarnym cyferblatem i ciemnobrązową obwódką.Obwódka jest ciemnobrązowa tylko w katalogu, w rzeczywistości jest czarna. Zaskoczyło mnie to jak zamówiłem kiedyś ten model i przyszedł Z tym brązowym wygląda ładniej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlackBombay 0 #15128 Napisano 19 Kwietnia 2010 Wół roboczy - kiedy G wymięka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekR 2 #15129 Napisano 19 Kwietnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 249 #15130 Napisano 19 Kwietnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roj 214 #15131 Napisano 19 Kwietnia 2010 PO piękna jak zawsze ale tu mnie akurat zainteresowały inne zegary na tej fotce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #15132 Napisano 19 Kwietnia 2010 O f*ck BBRABUSS rozbił bank tym AMG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hewitt 0 #15133 Napisano 19 Kwietnia 2010 He, rozumiem, ze Omega zaslonila koncowke tego duzego zegara by nas nie dobijac 0 Hmmm... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #15134 Napisano 19 Kwietnia 2010 w sumie codziennie w pracy Dlaczego nie zapinasz pasow ? I zatankuj koniecznie, bo staniesz na srodku skrzyzowania. Pzdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kortyzol 3 #15135 Napisano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) AMG późni, na Omedze już "dziewięć po" Właściwie to godzine do tyłu ja znów kupiłem to co kiedyś gościło na ręce, i znów gości, tym razem do końca świata Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez Kortyzol 0 ???????? => ta choroba dobrze ROCKuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rogas2000 3 #15136 Napisano 19 Kwietnia 2010 Brabus, zazdroszczę i zegarka i samochodu. Chociaż do tego zegarka bardziej pasowałby Aston Martin A tak serio C63AMG to jest to 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wermont 0 #15137 Napisano 19 Kwietnia 2010 Tylko, ze Brabus ma zawodową stycznosc z tymi autami - zapewne nie moze sie nimi w pelni cieszyc, co widac po rezerwie paliwa:P do Mercedesa, zwlacza AMG, pasuje tylko IWC 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #15138 Napisano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) Dlaczego nie zapinasz pasow ? I zatankuj koniecznie, bo staniesz na srodku skrzyzowania. Pzdr. Pewnie dlatego że nie jedzie (pozycja P) Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez maxwell 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 249 #15139 Napisano 19 Kwietnia 2010 Ten akurat nie jest zarejestrowany, ale miałem już przyjemność dzięki pracy pojeździć fajnymi samochodami w tym oczywiście różnymi modelami AMG. Oczywiście potwierdzam, mam tylko styczność z samochodami MB, ponieważ pracuję w salonie samochodowym i powiem szczerze, że przy 10 letnim stażu to już nie te emocje. Wyjątkiem jest limitowany SLR sąsiada;). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roj 214 #15140 Napisano 19 Kwietnia 2010 może jeszcze jak Ci się trafi wersja BLACK albo SLS to jeszcze emocje wrócą a omega świetna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iqsebcio 0 #15141 Napisano 20 Kwietnia 2010 od kilku dni niezmiennie ten oto Start!Pozdro4allS. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #15142 Napisano 20 Kwietnia 2010 (edytowane) do Mercedesa, zwlacza AMG, pasuje tylko IWC To był jednorazowy projekt. Rok później współpracę z Mercedesem nawiązał TAG Heuer . Edytowane 20 Kwietnia 2010 przez McIntosh 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #15143 Napisano 20 Kwietnia 2010 W sobotę ładna pogoda była, więc z synkiem pognaliśmy do piaskownicy 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #15144 Napisano 20 Kwietnia 2010 W sobotę ładna pogoda była, więc z synkiem pognaliśmy do piaskownicy Zegarek jak zegarek pokaż lepiej co zbudowaliście 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #15145 Napisano 20 Kwietnia 2010 Budowanie nie wychodziło, za dużo atrakcji dookoła po pierwsze: a po drugie: 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #15146 Napisano 20 Kwietnia 2010 (edytowane) synek trochę znudzony, za to Ty jakby w swoim żywiole Edytowane 20 Kwietnia 2010 przez lukaszr 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dorob 7 #15147 Napisano 20 Kwietnia 2010 0 MarCin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #15148 Napisano 21 Kwietnia 2010 Dorob świetna Pobieda , Łukasz, synek nie był znudzony tylko rozglądał się dookoła, zdjęcie było robione podczas kręcenia się karuzelki 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon__k 1330 #15149 Napisano 21 Kwietnia 2010 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarrantul 0 #15150 Napisano 21 Kwietnia 2010 bardzo ladny nabytek szymonie_k 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach