primabaleron 1175 #34501 Napisano 13 Sierpnia 2012 Tak się jakoś kręcił ostatnio bez sensu po rotomacie, to mu mówię - wstań i chodź Pozdrawiam, ehh... gdybym miał jeszcze miejsce w pudełku... 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro_swatcH 1236 #34502 Napisano 13 Sierpnia 2012 ehh... gdybym miał jeszcze miejsce w pudełku... To może ja wezmę od Ciebie Twoją Sherpę, na której widok się pośliniłem, a Ty tym samym zrobisz sobie miejsce na Maxbilla? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #34503 Napisano 13 Sierpnia 2012 To może ja wezmę od Ciebie Twoją Sherpę, na której widok się pośliniłem, a Ty tym samym zrobisz sobie miejsce na Maxbilla? A nie uważasz, że pięknie by im było w parze ? 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #34504 Napisano 13 Sierpnia 2012 U mnie dzisiaj Pam: I to jest nr.1 na tej stronie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dmn 9 #34505 Napisano 13 Sierpnia 2012 A nie uważasz, że pięknie by im było w parze ? Właśnie chciałem napisać że ja mógłbym pogodzić oba zegarki i z chęcią je przejąć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #34506 Napisano 13 Sierpnia 2012 Dzisiaj było bardziej oficjalnie : 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4519 #34507 Napisano 13 Sierpnia 2012 sushi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wierny 13 #34508 Napisano 13 Sierpnia 2012 Dzisiaj było bardziej oficjalnie : Świetny Rolex. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #34509 Napisano 13 Sierpnia 2012 Wieczorem przy piwku już powrót do normalności 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 734 #34510 Napisano 14 Sierpnia 2012 Wiem,że na tę chwilę AP jest królem Twojej kolekcji,ale mnie ten rolex jakoś bardziej podoba się na Twoim nadgarstku... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #34511 Napisano 14 Sierpnia 2012 A ja się dziś czułem jakoś tak czarno-czerwono Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #34512 Napisano 14 Sierpnia 2012 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4519 #34513 Napisano 14 Sierpnia 2012 @santino - zegarek niepowtarzalny,superr, gdyby nie te słabe wskazóki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #34514 Napisano 14 Sierpnia 2012 Miałem robić "odświeżanie kolekcji" i po kolei zakładać te rzadko noszone zegarki, ale nie wyszło- dziś już nie wytrzymałem i wskoczył na łapkę ulubieniec 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #34515 Napisano 14 Sierpnia 2012 Wiem,że na tę chwilę AP jest królem Twojej kolekcji,ale mnie ten rolex jakoś bardziej podoba się na Twoim nadgarstku...Ten Rolex służy mi do bardziej oficjalnych wypadów - uwielbiam go 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #34516 Napisano 14 Sierpnia 2012 Nie dziwię się, bo to naprawdę super zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #34517 Napisano 14 Sierpnia 2012 @santino - zegarek niepowtarzalny,superr, gdyby nie te słabe wskazóki A jakie byś widział? Też mam wątpliwości... Ale nie mam pomysłu. 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #34518 Napisano 14 Sierpnia 2012 A jakie byś widział? Też mam wątpliwości... Ale nie mam pomysłu.Moim zdaniem ten sam krój, ale stalowe, niebieszczone. I już będzie dobrze Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 734 #34519 Napisano 14 Sierpnia 2012 Dobrze prawisz.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4519 #34520 Napisano 14 Sierpnia 2012 (edytowane) na początek może te z Rakiety GMTpóźniej coś od Seiko Edytowane 14 Sierpnia 2012 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #34521 Napisano 14 Sierpnia 2012 Wskazówka musi mieć ostry/cienki grot - to jednowskazówkowiec. Tarcza jes koloru ecru - na zdjęciu nie za bardzo to widać. Niebieska wskazówka faktycznie mogłaby pasować. Spróbuję w wolnej chwili coś pokombinować ;-) 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
black_omega 0 #34522 Napisano 14 Sierpnia 2012 Na którego tu by się zdecydować: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 734 #34523 Napisano 14 Sierpnia 2012 IWC ...Bez dwóch zdań 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rohi 1022 #34524 Napisano 14 Sierpnia 2012 Zgadzam się, IWC klasa sama w sobie - w tym zestawieniu bez żadnych wątpliwości. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #34525 Napisano 14 Sierpnia 2012 Ponudzę Was trochę 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach