Gość Jash #8426 Napisano 15 Września 2008 Panerai dla biednych :wink:Bez przesady, biedni kupują Perfecty za 15 zyli, albo w ogóle. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość solo501 #8427 Napisano 15 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 416 #8428 Napisano 15 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #8429 Napisano 15 Września 2008 Krzysiek - miły widoczek! - jak kupisz następne chętnie użyczę ręki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 416 #8430 Napisano 15 Września 2008 Krzysiek - miły widoczek! - jak kupisz następne chętnie użyczę ręki przydałaby się, bo nie wszystkie weszły na rękę :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #8431 Napisano 16 Września 2008 Czadowe te Slavy Krzychu! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kortyzol 3 #8432 Napisano 16 Września 2008 no tak, Krzysztof jak zawsze zagina światło na jego krawędziach swymi zegarkami :razz:Piekne sławki, wszystkie NOSy? 0 ???????? => ta choroba dobrze ROCKuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8433 Napisano 16 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #8434 Napisano 16 Września 2008 Fajna ta Davosa, niech się nosi 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #8435 Napisano 16 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 416 #8436 Napisano 16 Września 2008 Kurnajanek, fajnie świeci :grin: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #8437 Napisano 16 Września 2008 Kurnajanek, fajnie świeci :grin: Krzysiek .... za***iście swieci ... :mrgreen: Musiałem odczekać kilka kilka minut bo przy 2,5sek. naświetlaniu tarczy widać nie było 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #8438 Napisano 16 Września 2008 Dobrze ze dotarl calo i zdrowo :mrgreen: - no cóz nie żalowalem taśmy :cool: ładnieświeci , cieszę sie ze sie cieszysz z nowego nabytku - pilnuj ogniw do bransolety - nawet nie wiesz jakie chore pieniądze kosztuje jedno - niedawno Ktos probował kupic :shock: - niech sie nosi :cool: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość WooWoo #8439 Napisano 16 Września 2008 Ładny "sikorek" :wink: Breitling będzie dobrze się sprawował.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 312 #8440 Napisano 17 Września 2008 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #8441 Napisano 17 Września 2008 Jacku a nie zaciasny na Ciebie ten hełm :?: wydawalo mi sie ze masz hmm. większą głowę :mrgreen: Glycinek calkiem przyjemny :grin: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 312 #8442 Napisano 17 Września 2008 :oops: W zwisie jest ok. :wink: 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prof.Woland 0 #8443 Napisano 17 Września 2008 Super ta Glycine. 0 Si vis pacem, para bellum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #8444 Napisano 17 Września 2008 EDIT: zmiana linku do zdjęcia.. :wink: 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m.kuch 50 #8445 Napisano 17 Września 2008 troche mydlo wyszlo :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m.kuch 50 #8446 Napisano 17 Września 2008 ale swieci ladnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #8447 Napisano 17 Września 2008 troche mydlo wyszlo :wink:Chyba przez zmniejszenie foty... :oops: 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #8448 Napisano 18 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #8449 Napisano 18 Września 2008 Gratuluję Rossi, kupiłeś najlepszy zegarek jaki kiedykolwiek powstał :cool: Nie wiem na który dzisiaj się zdecydować: Obrazek :wink: Rolka bież :roll: :roll: Oma sie nie umywa :cool: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #8450 Napisano 18 Września 2008 Nie wiem na który dzisiaj się zdecydować:OH.Na prawdę nie wiedziałem ,że kupiłeś taką piękną Roletę.. :mrgreen: BTW.muszę się skontakotować wiesz z kim żeby poznać cene na to cudeńko.. :wink: 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach