Gość tessio #8451 Napisano 18 Września 2008 Nie musisz się z nikim kontaktować, mój egzemplarz jest do sprzedania w dobrej cenie :cool: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #8452 Napisano 18 Września 2008 Nie musisz się z nikim kontaktować, mój egzemplarz jest do sprzedania w dobrej cenie :cool: Rezerwacja ? :roll: :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #8453 Napisano 18 Września 2008 Nie musisz się z nikim kontaktować, mój egzemplarz jest do sprzedania w dobrej cenie :cool:W dobrej cenie czy w dobrej wierze? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #8454 Napisano 18 Września 2008 OK, masz zarezerwowany. Myślę, że się nie wystawisz i go nabędziesz :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #8455 Napisano 18 Września 2008 Nie musisz się z nikim kontaktować, mój egzemplarz jest do sprzedania w dobrej cenie :cool:Nie kupuje z drugiej ręki.Poza tym na pewno będziesz chciał bardzo drogo... :???: :twisted: 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #8456 Napisano 18 Września 2008 OK, masz zarezerwowany. Myślę, że się nie wystawisz i go nabędziesz :twisted: No jasne. :razz: :razz: Słowo droższe od pieniędzy :razz: :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #8457 Napisano 18 Września 2008 Poza tym na pewno będziesz chciał bardzo drogo...Masz coś do Krakowa? :twisted: :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #8458 Napisano 18 Września 2008 Nie musisz się z nikim kontaktować, mój egzemplarz jest do sprzedania w dobrej cenie :cool:Nie kupuje z drugiej ręki.Poza tym na pewno będziesz chciał bardzo drogo... :???: :twisted: Ale okazja -- rzadki model :roll: :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #8459 Napisano 18 Września 2008 Ja bym go strasznie jeszcze chcial na podstoliku zobaczyc.Poczekajcie z transakcja... :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #8460 Napisano 18 Września 2008 Ja bym go strasznie jeszcze chcial na podstoliku zobaczyc.Poczekajcie z transakcja... :mrgreen:Przyniesę, tylko masz być! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #8461 Napisano 18 Września 2008 Lykam witaminki odzywiam sie i..czekam na omesie... :grin: To moze sie wykuruje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #8462 Napisano 18 Września 2008 Masz coś do Krakowa? :twisted: :wink:NIC.A po co pytasz ?... :evil: :wink: PS.dobra jak Bartas nie dotrzyma słowa daj cene na PW... :wink: PS2.Zaiste pięny i rzadki ten Rolex. :cool: PS3.albo odrazu prześlij może go przelicytuje :!: :cool: 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #8463 Napisano 18 Września 2008 Dobra, teraz poważnie, wiem że chętnie byście nabyli ten zegar, ale mam co do niego inne plany - będzie ostrzeliwany z wiatrówki (nakręcę filmik :mrgreen:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #8464 Napisano 18 Września 2008 będzie ostrzeliwany z wiatrówki (nakręcę filmik :mrgreen:)Nic nie rozumiem... :shock: :wink: Tylko żebyś czasem nie wpadł na pomysł i PO nie ostrzelał... :roll: :mrgreen: 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #8465 Napisano 18 Września 2008 tessio czy to ten co ci dekielek się odkręcił ? :wink: 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #8466 Napisano 18 Września 2008 Ja bym go strasznie jeszcze chcial na podstoliku zobaczyc.Poczekajcie z transakcja... :mrgreen:Patrz jak wyzdrowiał :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #8467 Napisano 18 Września 2008 tessio czy to ten co ci dekielek się odkręcił ? :wink:Tak to ten sam ale to juz nie wazne widze ze jest naprawiony,pieknie lsni super sztuka!!OOO ozdrowial a kto mowil ze nie wyzdrowieje?????? :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość WooWoo #8468 Napisano 18 Września 2008 Gratuluję Rossi, kupiłeś najlepszy zegarek jaki kiedykolwiek powstał :cool: Nie wiem na który dzisiaj się zdecydować: Ten Rolek tutaj to profanacja, pod walec go! :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6355 #8469 Napisano 19 Września 2008 Niektórzy z Was mają "Vodolazy", a mój zegarek to Wodołaz :twisted: Dziś na Korbostrapie: Przepraszam za totalny brak ostrości, ale fotka cyknięta komórką w pracy :oops: 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 249 #8470 Napisano 19 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6355 #8471 Napisano 19 Września 2008 O, właśnie a teraz śmiało można rzec "prawie jak ..." 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #8472 Napisano 19 Września 2008 Jeśli się nie mylę, obydwa zegarki to "prawie jak" ... :wink: 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #8473 Napisano 19 Września 2008 Jeśli się nie mylę, obydwa zegarki to "prawie jak" ... :wink: 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
red99 0 #8474 Napisano 19 Września 2008 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość WooWoo #8475 Napisano 19 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach