porcelanowy 938 #10926 Napisano 6 Maja 2009 POwitołBliźniaki nie, kuzynki na pewno No ta, zlały się cyferki i myślałem, że indeksy są zaznaczone kwadratami Będzie trzeba kiedyś zdjęcia ładne mojej porobić, bo urodziwe to zegarki. 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #10927 Napisano 6 Maja 2009 POwitoł No ta, zlały się cyferki i myślałem, że indeksy są zaznaczone kwadratami Będzie trzeba kiedyś zdjęcia ładne mojej porobić, bo urodziwe to zegarki.He, He, "powinni tego zabronić" - wklejania "lichych" zdjęć , fotki powinny być jak do galerii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 387 #10928 Napisano 6 Maja 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #10929 Napisano 6 Maja 2009 spore coś na ręce:Bardzo ciekawy, jeszcze takiego w rękach nie miałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mickey 2 #10930 Napisano 6 Maja 2009 Nie no Krzysiek, na ręce wygląda zabójczo. Gratulacje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #10931 Napisano 6 Maja 2009 Bajka!Ten kolor i kształt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurant 2 #10932 Napisano 6 Maja 2009 piękny ten Wostok! gratulacje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurant 2 #10933 Napisano 6 Maja 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #10934 Napisano 7 Maja 2009 Oki, moja kolej, co prawda telefonem komórkowym ale zawsze - mój towarzysz w codziennej drodze do pracy PzdrSpinner 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #10935 Napisano 7 Maja 2009 Fajny sweterek- widzę podtrzymujesz tradycję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #10936 Napisano 7 Maja 2009 To nie sweterek tylko marynarka sztruksowa... PzdrSpinner 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
screwdriver 0 #10937 Napisano 7 Maja 2009 Marynarka / sweterek, nie ważne, ładny mankiet 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #10938 Napisano 7 Maja 2009 Hmmm- jakoś mi sweterek zaświtał w głowie Ale jak marynarka to też fajna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #10939 Napisano 7 Maja 2009 Panowie , to nie jest forum o modzie męskiej , tutaj najważniejszy jest ZEGAREK, a tego tylko pogratulować.A u mnie na ręku to samo od kilkunastu dni z małą przerwą na Sztorma, zdjecia nie wklejam i tak wszyscy wiedzą o co chodzi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
screwdriver 0 #10940 Napisano 7 Maja 2009 OK, w takim razie o zegarku: światło padające w specyficzny sposób na tarczę pokazało, że okienko datownika zostało nie do końca precyzyjnie wycięte, co spododowało delikatne wcięcie w cieniu ;-) (Spinner - 1:1 za datownik ;-D) Co nie zmienia faktu, że zegarek pierwszoligowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Structural 0 #10941 Napisano 7 Maja 2009 Koledzy zagadkowicze już wiedzą Miał nie być do noszenia, tylko do podziwiania,ale od poniedziałku jakoś nie chce zejść z nadgarstka: 0 Pozdrawiam serdecznie - Jan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #10942 Napisano 7 Maja 2009 Koledzy zagadkowicze już wiedzą Miał nie być do noszenia, tylko do podziwiania,ale od poniedziałku jakoś nie chce zejść z nadgarstka: Piękny :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #10943 Napisano 7 Maja 2009 Śrubokręt, nie drażnij lwa - nie widziałeś tak precyzyjnie wyciętego okienka na datę - zaręczam a na tym zdjęciu faktycznie jakoś dziwnie wygląda, w galerii pewnie dojrzysz reszte, chocby tutaj: http://images46.fotosik.pl/110/92a2a2ea53f1b990.jpg PzdrSpinner 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
screwdriver 0 #10944 Napisano 7 Maja 2009 Spinner: ;-) Structural: rewelacja!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zer0 17 #10945 Napisano 7 Maja 2009 dzisiaj oldschoolowo - 7002 0 just can't get enough Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #10946 Napisano 7 Maja 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #10947 Napisano 7 Maja 2009 Koledzy zagadkowicze już wiedzą Miał nie być do noszenia, tylko do podziwiania,ale od poniedziałku jakoś nie chce zejść z nadgarstka: Przepiękny regulator...jeszcze raz :GRATULACJE ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4711 #10948 Napisano 7 Maja 2009 Janku - świetny. Zazdraszczam - oczywiście życzliwie. Bardzo piekny. Nie ma się do czego przyczepić - regulator idealny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #10949 Napisano 7 Maja 2009 Union-świetny przyłączam sie do zazdraszczania :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #10950 Napisano 7 Maja 2009 Union-świetny przyłączam sie do zazdraszczania :)Feleksc, nie "spożywaj" przed robieniem zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach