13lesiu 958 #276 Napisano 27 Grudnia 2013 Wojtek super jest ten Oriencik ,jaki wymiar ma koperta?-Gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 141 #277 Napisano 27 Grudnia 2013 Dzięki Koperta "rocznicowego" to 46mm bez koronek.Poniższy za to "tylko" 43 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #278 Napisano 27 Grudnia 2013 Jednak powyższy bardziej do mnie trafia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mapeth 1 #279 Napisano 27 Grudnia 2013 to i ja się swoim gwiazdkowo - urodzinowym prezentem pochwalę (ukłony w stronę żony ) ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #280 Napisano 27 Grudnia 2013 Bardzo dobry prezent i słuszna sentencja . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pulman 32 #281 Napisano 27 Grudnia 2013 Wojtec60, ten "rocznicowy" ma bransolete z pelnych ogniw czy to zwijanka? Wysłane z mojego GT-P3100 przy użyciu Tapatalka 0 zegarkiclub.pl Driver ErrorThere appears to be an error with the database. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łoczlawer 0 #282 Napisano 28 Grudnia 2013 Zegarek, jak zegarek, ale żooooooooonaaaaaaaaa................ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clock4orange 0 #283 Napisano 28 Grudnia 2013 (edytowane) tez mam Orienta, po mamie... ze 20 lat nosila a teraz moja kolej: ps. juz naprawiony, a co lepsze w Polsce - pisalem nawet do Japonii i nie znalezli w magazynach szkielka (nie wiem czy faktycznie szukali, ale czekalem ze dwa miesiace na odpowiedz) Edytowane 28 Grudnia 2013 przez clock4orange 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 141 #284 Napisano 28 Grudnia 2013 Wojtec60, ten "rocznicowy" ma bransolete z pelnych ogniw czy to zwijanka? Wysłane z mojego GT-P3100 przy użyciu Tapatalka Pełna chociaż niezbyt gruba.Na pasku mu lepiej 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz D 126 #285 Napisano 29 Grudnia 2013 Do czarnego biały kliknięty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4465 #286 Napisano 29 Grudnia 2013 Gwiazdor posypał, czy wyprzedaż dorwałeś? Konieczni pokaż jak przyjdą... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #287 Napisano 29 Grudnia 2013 Do czarnego biały kliknięty Gdzie to Kolega kliknął ? 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 141 #288 Napisano 29 Grudnia 2013 Bardzo fajny ten OS ale nie moje łapsko 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4465 #289 Napisano 29 Grudnia 2013 Piszą, że niby nie ma dokręcania i stop s. Trochę dziwne jak na OSa, no ale to 2008. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 141 #290 Napisano 29 Grudnia 2013 Starsze nie miały, np. pierwsza wersja Somesa też była bez hackingu i dokręcania. 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz D 126 #291 Napisano 30 Grudnia 2013 Burns, pawelb29, trafione oba na aukcjach. Piszą, że niby nie ma dokręcania i stop s. Trochę dziwne jak na OSa, no ale to 2008.W dodatku wskazówka GMT nie jest ustawiana niezależnie a bezel wewnętrzny jest nieruchomy. W zamyśle służy tylko jako kompas. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MWATCH 18 #292 Napisano 30 Grudnia 2013 (edytowane) Nabyty na forumowym bazarku w Niedziele . Przeszedł u mnie małe SPA (przepolerowane szkieło i bransoleta ) i hop na rękę . Spory rozmiar Edytowane 30 Grudnia 2013 przez MWATCH 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #293 Napisano 31 Grudnia 2013 Świetne BiG Mako , gratulacje. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #294 Napisano 31 Grudnia 2013 Gratuluję, ten kolor jest bardzo przyjazny. Znając Twoje umiejętności przeprowadzania spa, nie dziwię się, że wygląda jak "nówka" 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84683 #295 Napisano 1 Stycznia 2014 Graty za Big Mako. Ja też czekam na pierwszego Orienta jak przyjdzie to się pochwalę 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pulman 32 #296 Napisano 1 Stycznia 2014 (edytowane) To i tu wstawię mojego nurka Wojtek, dzięki za info! Edytowane 1 Stycznia 2014 przez pulman 0 zegarkiclub.pl Driver ErrorThere appears to be an error with the database. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz D 126 #297 Napisano 2 Stycznia 2014 (edytowane) pulman, musisz i tu? Na pocieszenie takieo M-Force'a dziś ustrzeliłem (zdjęcie z sieci, trudno znaleźć jakieś fotki tego modelu) Edytowane 2 Stycznia 2014 przez Mariusz D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4465 #298 Napisano 2 Stycznia 2014 Idziesz jak Hardkorowy Koksu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz D 126 #299 Napisano 2 Stycznia 2014 Akurat ten to taki trochę zakup z przypadku, pojawił się w dobrej cenie. Teraz trzeba będzie przystopować i naskładać na kolejny z listy, a to trochę potrwa bo i cel ciut ambitniejszy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4465 #300 Napisano 2 Stycznia 2014 Czekam na twoje realne zdjęcia, ale jak na razie ten ostatni, przypadkowy najciekawszy spośród szlachty... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach