Sol 7154 #2301 Napisano 15 Sierpnia 2016 Do Raya żaden Mako nie ma startu Prosty i czytelny, a wersja blue jest po prostu piękna.W tej cenie Ray jest bezkonkurencyjny i dowodzi, że piękny zegarek wcale nie musi być drogi.Dobrze mu na bransolecie i wszelakich paskach.Warto pooglądać zdjęcia w sieci 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #2302 Napisano 15 Sierpnia 2016 (edytowane) @Sol właśnie oglądam i stwierdzam, że pierwsza wersja z pusherem jest bardziej wyrazista. Na orientuhr dostępny jest Blue Ray w wersji 2. Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez suqub 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GoBo 140 #2303 Napisano 16 Sierpnia 2016 W Swiss jest promocja na Orient. Niektóre -30%. Kupiłem biały Union za 600 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #2304 Napisano 16 Sierpnia 2016 Podaj li k 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #2305 Napisano 16 Sierpnia 2016 http://www.swiss.com.pl/pl/produkt/27360/zegarek_meski_orient_fev0s003wh.html 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
harios 0 #2306 Napisano 16 Sierpnia 2016 (edytowane) Ktos wyzej spytał sie mnie czemu uparłem sie na pierwsza generacje, to w sumie sie nie uparłem, podobał mi sie ten dodatkowy pusher a pozatym myslalem ze jak mam problemy znalesc pierwsza gen, to drugiej z pewnością nie znajdę ;D a sie okazuje ze podobno dwójka łatwiej dostępna od jedynki I zazdroszcze koledze wyzej ktory ma tylko +1.5 sekundy dziennie, mi po tygodniu przyspiesza o minute ;D choc nie powiem zeby mi to przeszkadzało specjalnie Edytowane 16 Sierpnia 2016 przez harios 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #2307 Napisano 16 Sierpnia 2016 Daj mu chwilę niech się ułoży, dotrze itd.Minuta to za dużo, ale poczekaj ze 3 m-ce 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23153 #2308 Napisano 16 Sierpnia 2016 (edytowane) Daj mu chwilę niech się ułoży, dotrze itd.Minuta to za dużo, ale poczekaj ze 3 m-ce9 sek. na dobę to dużo? Edytowane 16 Sierpnia 2016 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
harios 0 #2309 Napisano 16 Sierpnia 2016 Kupiłem używany(ma rok czasu) nowego na bransolcie nie potrafiłem znalesc, szkiełko, bezel jak i tarcza w stanie idealnym, na branzolecie drobne ryski - nic co by sie rzucalo w oczy, ogolnie to jestem bardzo zadowolony a minuta tygodniowo nie robi mi problemu Pare stron wczesniej wrzucałem zdjecie na mojej rece 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #2310 Napisano 16 Sierpnia 2016 Na orientuhr Ray 2 za 199 a jedyne czka za niecałe 139 do tego bransoleta za 40 i wychodzi prawie to samo. Wersja 1 z tym pusherem wygląda bardziej wyraziście. Jednak kusi wersja 2. Obawiam się problemów wieku dziecięcego. Co myślicie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 719 #2311 Napisano 16 Sierpnia 2016 A co za problemy wieku dziecięcego jak tam nic w sumie mega nowego nie ma? nowe w Rayu nie oznacza nowe w ogóle 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #2312 Napisano 16 Sierpnia 2016 (edytowane) Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem.Dzięki za wyjaśnienie. Edytowane 16 Sierpnia 2016 przez suqub 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #2313 Napisano 16 Sierpnia 2016 9 sek. na dobę to dużo? Sorki, jakimś cudem przeczytałem (zrozumiałem) minutę na dzień 9 sekund dziennie to całkiem dobry wynik 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej78 14 #2314 Napisano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Świeży. Dziś dotarł z HK.Porównanie z Big Mako. Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez Andrzej78 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #2315 Napisano 17 Sierpnia 2016 Dużo ładniejszy od BM. Podasz symbol? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej78 14 #2316 Napisano 17 Sierpnia 2016 Różnie nazywany, a to M-force Bravo, a to EL0A002D lub SEL0A002D. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josh.kowalski 8 #2317 Napisano 18 Sierpnia 2016 Takie coś do mnie przyleciało po weekendzie. I robione kalkulatorem. Wysłane z mojego m2 note przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23153 #2318 Napisano 18 Sierpnia 2016 Fajny Orient A zdjecia to najwyższa klasa KSF 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josh.kowalski 8 #2319 Napisano 19 Sierpnia 2016 Fajny Orient A zdjecia to najwyższa klasa KSF Dzięki, dalej jestem nim oczarowany. Trochę głośno chodzi rotor, ale nadaje to mu takiej organiczności. A co do opinii o zdjęciach, nie wiem czy to komplement, czy prztyczek. Ale i tak dziękuję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crazyfigo 0 #2320 Napisano 21 Sierpnia 2016 (edytowane) Jakiś czas temu nabyłem zegarek, o którym marzyłem od dawna, a który był uber niedostępny. Moim zdaniem, jeśli chodzi o automaty do 1000 zł nie ma sobie równych. Zwłaszcza, jeśli ktoś na co dzień nosi koszule, marynarki itd... Aha, real photo Edytowane 21 Sierpnia 2016 przez crazyfigo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #2321 Napisano 21 Sierpnia 2016 Moim zdaniem najfajniejszy z serii bambino.Szkoda, że nie brałem jak był dostępny 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crazyfigo 0 #2322 Napisano 21 Sierpnia 2016 Moim zdaniem najfajniejszy z serii bambino.Szkoda, że nie brałem jak był dostępny Moim zdaniem też Dzisiaj już na nieco inny pasku. Zamszyk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18690 #2323 Napisano 21 Sierpnia 2016 (edytowane) Bardzo urokliwy to zegarek, zgadzam się... Też miałem białego, ale kremowy chyba fajniejszy- był ostatnio na CreationWatches za "grosze", ale wahałem się i po chwili zniknęły Takie tam z archiwum : Edytowane 21 Sierpnia 2016 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crazyfigo 0 #2324 Napisano 21 Sierpnia 2016 Bardzo urokliwy to zegarek, zgadzam się... Też miałem białego, ale kremowy chyba fajniejszy- był ostatnio na CreationWatches za "grosze", ale wahałem się i po chwili zniknęły Takie tam z archiwum : Ja szukałem też oczywiście tego z beżowego tarczą, ale w tym okresie znalezienie nawet i białego graniczyło z cudem. Ten cud się zdarzył i znalazłem go w salonie jubilerskim nieopodal mojej pracy. "Rzymka", kolor wskazówek, niewielkie rozmiary zdecydowanie robią robotę w tym zegarku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #2325 Napisano 22 Sierpnia 2016 Ja szukałem też oczywiście tego z beżowego tarczą, ale w tym okresie znalezienie nawet i białego graniczyło z cudem. Niewykluczone kolego, że jakbyś znalazł kremowego to wciąż wybrałbyś białego Beżowy FER2400CN0 swietnie wygląda na zdjęciach, to on mnie przyciągnął do Bambino, ale na żywo okazało się, że tylko wskazówki trzymają fason. Tarcza jest blada, wypłowiała, jak na stylizację na stary zegarek jest za jasna, jako nowy zegarek jest za ciemna, kojarzyła mi się z brudem, na zdjęciach fajnie a w rzeczywistości takie niewiadomo co. Niech się dobrze nosi biały;) @Krygo, dobre zdjęcie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach