TTM 0 #401 Napisano 12 Lutego 2014 I to jest mój ulubiony OrientOrient Star WZ0021JC 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawca 83 #402 Napisano 12 Lutego 2014 WZ0021JC genialny. Jeden z moich celów na ten lub najpóźniej na przyszły rok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz D 126 #403 Napisano 12 Lutego 2014 Gratulacje, piękne Orienty pokazujecie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85531 #404 Napisano 12 Lutego 2014 TTM ostatni bardzo fajny. Piękna tarcza. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jasiek196 0 #405 Napisano 15 Lutego 2014 Czy wie ktoś co to za modele, jakieś informacje ? Warto którymś z nich się zainteresować i doprowadzić do porządku ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blaise 17 #406 Napisano 15 Lutego 2014 Klasyczne modele Orienta, na rynku jest ich cała masa, jak Ci się podobają i cena dobra albo wartość sentymentalna to może i warto.Jednak pieniędzy włożonych w te zegarki przy ewentualnej odsprzedaży raczej się nie odzyska 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oorange 0 #407 Napisano 15 Lutego 2014 Nigdzie na forum nie widziałem więc wrzucam:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5120 #408 Napisano 15 Lutego 2014 Też pierwszy raz widzę, bardzo fajny, utrzymany w pilotowatej stylizacji . Gratulacje, ciekawe jak go widać w nocy? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #409 Napisano 15 Lutego 2014 Niezły ten militarny Orient. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #410 Napisano 15 Lutego 2014 Tutaj można o nim poczytać: http://wornandwound.com/2013/10/02/orient-defender-fet0n002k0-review/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oorange 0 #411 Napisano 15 Lutego 2014 (edytowane) AdamB podał linka, ale w ciemności to tak wygąda. Edytowane 15 Lutego 2014 przez oorange 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5120 #412 Napisano 15 Lutego 2014 Bardzo czytelny, gratulacje. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawekwch 0 #413 Napisano 16 Lutego 2014 Mako Blue na nowym pasku Powiem wam, że do bransolety już chyba przy nim nie wrócę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5120 #414 Napisano 16 Lutego 2014 To raczej "holenderski" pasek ale bardzo ładnie się komponuje z kolorami zegarka. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawekwch 0 #415 Napisano 16 Lutego 2014 (edytowane) Co rozumiesz przez "holenderski", bo nie wiem, czy nie wyczuwać tutaj jakiegoś faux pas z mojej strony (no chyba, że chodzi Ci po prostu o flagę mnei to rybka). Na zwykłym w pełni granatowym mi równie dobrze i w sumie noszę na zmianę, ale może powinienem o czymś wiedzieć Edytowane 16 Lutego 2014 przez slawekwch 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #416 Napisano 17 Lutego 2014 Pasek w kolorach flagi Holandii. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5120 #417 Napisano 17 Lutego 2014 Co rozumiesz przez "holenderski", bo nie wiem, czy nie wyczuwać tutaj jakiegoś faux pas z mojej strony (no chyba, że chodzi Ci po prostu o flagę mnei to rybka). Na zwykłym w pełni granatowym mi równie dobrze i w sumie noszę na zmianę, ale może powinienem o czymś wiedzieć Wszystko w porządku, tak jak pisałem, bardzo ładnie komponuje się z tarczą, indeksami i czerwonymi detalami. Holenderski, to tylko skojarzenie z flagą, pozdrawiam. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mdhlodz 1 #418 Napisano 24 Lutego 2014 sory ale nie jestem fotografem i zdjęcie robione telefonem. 0 www.opal.za.pl www.brykietlodz.za.pl www.drewno-opalowe-detal.gsi.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz D 126 #419 Napisano 24 Lutego 2014 Telefonem czy nie, bardzo ładne zdjęcie fajnego zegarka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zmisz 9 #420 Napisano 26 Lutego 2014 taki Orient dotarł: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz D 126 #421 Napisano 27 Lutego 2014 A co on taki w jajo zrobiony? I nie chodzi mi o kolor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #422 Napisano 27 Lutego 2014 Coś koledze na ręce wyskoczyło 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 142 #423 Napisano 27 Lutego 2014 W balona go zrobili 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zmisz 9 #424 Napisano 27 Lutego 2014 Bo zobaczył takiego : to się nadął 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sidhellfire 0 #425 Napisano 1 Marca 2014 (edytowane) Widzę, że patrząc na cuda jakie tutaj wrzucacie mój nowy nabytek wygląda ubogo, ale muszę pochwalić się swoim pierwszym Orientem.Wszystko wskazuje na to, że nie ostatnim ;-) Planuję kupić jakiś jasnobrązowy pasek do niego, jakieś pomysły może? Edytowane 1 Marca 2014 przez sidhellfire 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach