bober5264 3757 #4326 Napisano 13 Czerwca 2018 Przy ostatnim zakupie chcieli ode mnie z dhl screeny aukcji i potwierdzenie przelewu, rozmawialem z kurierem jak doreczal i mowi ze praktycznie wszystkim teraz naliczaja bo sa zaostrzone kontrole, troche mi sie odechcialo juz zakupow z creationwatches.. ale zycze wam chlopaki zeby sam nie doliczyli Zeby nie bylo to dodam foto Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Horvath 3 #4327 Napisano 13 Czerwca 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PawelW 59 #4328 Napisano 13 Czerwca 2018 Przy ostatnim zakupie chcieli ode mnie z dhl screeny aukcji i potwierdzenie przelewu, rozmawialem z kurierem jak doreczal i mowi ze praktycznie wszystkim teraz naliczaja bo sa zaostrzone kontrole, troche mi sie odechcialo juz zakupow z creationwatches.. ale zycze wam chlopaki zeby sam nie doliczyli Zeby nie bylo to dodam foto Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu TapatalkaDzięki za info. A z kiedy ostatni zakup? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 3757 #4329 Napisano 13 Czerwca 2018 Dzięki za info. A z kiedy ostatni zakup? Jakoś całkiem nie dawno, z miesiąc temu. Szkoda bo sporo doliczyli.. ale jak by nie było i tak cena lepsza niż w Polsce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #4330 Napisano 13 Czerwca 2018 Ja kiedyś próbowałem zrobić z niego mniej formalnego na takim vintage brąziePiękne stadko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8440 #4331 Napisano 13 Czerwca 2018 1,5 miesiąca temu kupowałem bambino. Przesyłka DHL i wszystko w porządku. Deklaracja 50$. Opłaty celno skarbowe coś koło 70pln. Już dokładnie nie pamiętam.Nie przywiazywalbym większej wagi do słów kuriera. Nie ma on nic wspólnego z ludźmi w oddziale celnym decydującymi o naliczaniu opłat. Wie tyle ile mu ślina na język przyniesie żeby klientowi gadke sprzedać. Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #4332 Napisano 13 Czerwca 2018 Piękne stadko Dzieki, ale ex-stadko. Została tylko glycine 1953 ale cała reszta jest na forum i cieszy innych (chyba) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4333 Napisano 13 Czerwca 2018 Dzieki, ale ex-stadko. Została tylko glycine 1953 ale cała reszta jest na forum i cieszy innych (chyba)Mnie jeden z nich cieszy. I to bardzo ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40557 #4334 Napisano 14 Czerwca 2018 Gratuluję naprawdę pięknego Orienta! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 3757 #4335 Napisano 14 Czerwca 2018 1,5 miesiąca temu kupowałem bambino. Przesyłka DHL i wszystko w porządku. Deklaracja 50$. Opłaty celno skarbowe coś koło 70pln. Już dokładnie nie pamiętam.Nie przywiazywalbym większej wagi do słów kuriera. Nie ma on nic wspólnego z ludźmi w oddziale celnym decydującymi o naliczaniu opłat. Wie tyle ile mu ślina na język przyniesie żeby klientowi gadke sprzedać. Wysłane z mojego 6055P przy użyciu TapatalkaAle jakby nie patrzeć jednak te paczki roznosi i widzi kto doplaca i jest wkurwiony a kto nie Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #4336 Napisano 14 Czerwca 2018 ale jak by nie było i tak cena lepsza niż w Polsce To chyba jest argument przekonywujący do zakupu. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8440 #4337 Napisano 14 Czerwca 2018 Ale jakby nie patrzeć jednak te paczki roznosi i widzi kto doplaca i jest wkurwiony a kto nie Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu TapatalkaTo prawda Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garbb 38 #4338 Napisano 14 Czerwca 2018 OS dostał nowe gatki ;-) Nie idz ta droga... nie rob mu tego... taki ladny zegarek Polaczenie kolegi Denver bardzo fajne, ja od siebie polecam wrzucic na brazowy/czekoladowy zamsz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8015 #4339 Napisano 14 Czerwca 2018 Nie idz ta droga... nie rob mu tego... taki ladny zegarek Adwokatom wszystko wypada Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garbb 38 #4340 Napisano 14 Czerwca 2018 Nie mow tak, bo gotowy zalozyc jakas pomaranczowa gumowa drabinke, co by jeszcze bardziej "odformalnic" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8015 #4341 Napisano 14 Czerwca 2018 Każual fersdej ale zielona guma pod żabot lepiej maczuje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4342 Napisano 14 Czerwca 2018 Nie mow tak, bo gotowy zalozyc jakas pomaranczowa gumowa drabinke, co by jeszcze bardziej "odformalnic" Chyba się skuszę ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
worientom 395 #4343 Napisano 14 Czerwca 2018 (edytowane) OS dostał nowe gatki ;-) styl sportowo-kazualowy do tego OS-a dobrze pasowałby aligator (może byc aligator z krówki ), spróbowałbym z takim ciemnoniebieskim, miałem kiedyś orienta millenium z niebieskimi wskazówkami i właśnie dobrałem mu niebieskiego aligatora Edytowane 14 Czerwca 2018 przez worientom 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18743 #4344 Napisano 14 Czerwca 2018 (edytowane) do tego OS-a dobrze pasowałby aligator (może byc aligator z krówki ) Zgadzam się, ale brązowy W ogóle wszelakie brązy. Edytowane 14 Czerwca 2018 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4345 Napisano 14 Czerwca 2018 No nic, teraz będę szukał pomarańczowej gumy do mojego OSa, a co ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8440 #4346 Napisano 14 Czerwca 2018 Noś co chcesz, oby Ci się podobało i wygodnie było. Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4347 Napisano 15 Czerwca 2018 Noś co chcesz, oby Ci się podobało i wygodnie było. Wysłane z mojego 6055P przy użyciu TapatalkaI to jest bardzo słuszna koncepcja :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
worientom 395 #4348 Napisano 15 Czerwca 2018 (edytowane) I to jest bardzo słuszna koncepcja :-) No nie wiem, krytyka braci forumowej (vide mój kazus w wątku tisell) potrafi nieco popsuć humor ale jak masz mocne zdanie, to przy nim pozostaniesz Powiem szczerze, że parę postów pod tym, w którym pokazałeś ten pasek, jeden z Kolegów podał przykład, jak "odformalizował" swojego OS-a i ten brązowy pasek do tego zegarka - bardzo fanie połączenie Edytowane 15 Czerwca 2018 przez worientom 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4349 Napisano 15 Czerwca 2018 No nie wiem, krytyka braci forumowej (vide mój kazus w wątku tisell) potrafi nieco popsuć humor ale jak masz mocne zdanie, to przy nim pozostaniesz Powiem szczerze, że parę postów pod tym, w którym pokazałeś ten pasek, jeden z Kolegów podał przykład, jak "odformalizował" swojego OS-a i ten brązowy pasek do tego zegarka - bardzo fanie połączenieKrytyka braci forumowej w żaden sposób nie jest w stanie popsuć mi humor Noszę to, co mi się podoba i ewentualnie tylko moja żona może mieć w tym temacie coś do dodania 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
worientom 395 #4350 Napisano 15 Czerwca 2018 (edytowane) Krytyka braci forumowej w żaden sposób nie jest w stanie popsuć mi humor Noszę to, co mi się podoba i ewentualnie tylko moja żona może mieć w tym temacie coś do dodania Mi też nie psuje, lekko zważyć może na momencik a często krytyka jest przecież uzasadniona, wtedy może skłonić do zmiany zdania... Ale nie co do mesha w tisell tam doświadczenie organoleptyczne jednak przekonuje do własnego zdania Edytowane 15 Czerwca 2018 przez worientom 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach