wkamil 511 #5276 Napisano 6 Marca 2019 Wystarczy przewinąć w tym wątku, nie rozczarujesz się (◔‿◔) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5277 Napisano 6 Marca 2019 Wystarczy przewinąć w tym wątku, nie rozczarujesz się (◔‿◔) Czyli dodatkowa praca Spoko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wkamil 511 #5278 Napisano 6 Marca 2019 Czyli dodatkowa praca Spoko Szybsza niż jeden dodatkowy post :-P Wiem co mówię, bo zdjęcia są moje i całkiem niedawno wrzucane :-P 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5279 Napisano 6 Marca 2019 Szybsza niż jeden dodatkowy post :-P Wiem co mówię, bo zdjęcia są moje i całkiem niedawno wrzucane :-P Znalazłem, dzięki Tym bardziej myślę o tym, żeby ten zegarek obejrzeć, choć po zdjęciach nie mam już raczej wątpliwości co do tego, że jak dla mnie, projekt koperty w SARBie jest ciekawszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wkamil 511 #5280 Napisano 6 Marca 2019 De gustibus, ja bez żalu sprzedałem :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5281 Napisano 6 Marca 2019 De gustibus, ja bez żalu sprzedałem :-)Przecież wiadomo, że piszę tak, bo zazdroszczę ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23074 #5282 Napisano 6 Marca 2019 (edytowane) A nie lepiej mieć oba? De gustibus, ja bez żalu sprzedałem :-)I nie tanio Przecież wiadomo, że piszę tak, bo zazdroszczę ;-)Bier od Krygo bo się typ obkupił Edytowane 6 Marca 2019 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5283 Napisano 6 Marca 2019 Na razie muszę sobie na trochę dać spokój z zakupami, bo jak tak dalej pójdzie, nie będę miał za co zabrać rodziny na wakacje ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23074 #5284 Napisano 6 Marca 2019 Do wakacji kupisz jeszcze kilka i kilka sprzedaż 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wkamil 511 #5285 Napisano 6 Marca 2019 Na razie muszę sobie na trochę dać spokój z zakupami, bo jak tak dalej pójdzie, nie będę miał za co zabrać rodziny na wakacje ;-)Nie no, tak właśnie będzie <( ̄︶ ̄)> 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5286 Napisano 6 Marca 2019 Do wakacji kupisz jeszcze kilka i kilka sprzedaż Jest to jakiś pomysł ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wkamil 511 #5287 Napisano 6 Marca 2019 I nie tanio Co ty mówisz, jeszcze ci na orienta starczyło 。◕‿◕。 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23074 #5288 Napisano 6 Marca 2019 (edytowane) Co ty mówisz, jeszcze ci na orienta starczyło 。◕‿◕。Jeszcze dwa dograne, to rzeczywiście nie zdarłeś Edytowane 6 Marca 2019 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wkamil 511 #5289 Napisano 6 Marca 2019 Jeszcze dwa dograne, to rzeczywiście nie zdarłeś I dziwuj się człowieku, że sold out w pińć minut jest ʘ‿ʘ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23074 #5290 Napisano 6 Marca 2019 I dziwuj się człowieku, że sold out w pińć minut jest ʘ‿ʘNo ale to przecież nie OS-y, po co mi takie same zegarki.W ogóle inne źródło i kierunki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12783 #5291 Napisano 6 Marca 2019 Wysłane z iPad za pomocą TapatalkFajne. Niebieski jak dla mnie chyba najbardziej ok. Zamówiłeś już? Gratuluję nowych nabytków. Wysłane z itelePhone 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #5292 Napisano 7 Marca 2019 @KrygoI jak, decyzja zapadła? Black or white? A do mnie dopiero dziś dotrze przesyłka BTW, próbował ktoś ze szczęśliwych posiadaczy ww. OS-ów wrzucać je na pasek, czy to już profanacja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wkamil 511 #5293 Napisano 7 Marca 2019 @KrygoI jak, decyzja zapadła? Black or white? A do mnie dopiero dziś dotrze przesyłka BTW, próbował ktoś ze szczęśliwych posiadaczy ww. OS-ów wrzucać je na pasek, czy to już profanacja Przewiń pan wyżej (◔‿◔) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #5294 Napisano 7 Marca 2019 Ooooo... senkju dobry człowieku Znaczy będzie dobrze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #5295 Napisano 7 Marca 2019 New XL 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 39992 #5296 Napisano 7 Marca 2019 New XLPrezentuje się wyśmienicie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #5297 Napisano 7 Marca 2019 W tym budżecie wręcz rewelacyjnie. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #5298 Napisano 7 Marca 2019 Fajne. Niebieski jak dla mnie chyba najbardziej ok. Zamówiłeś już? Gratuluję nowych nabytków. Wysłane z itelePhone Tylko pokazałem nową linię od OS Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23074 #5299 Napisano 7 Marca 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5300 Napisano 7 Marca 2019 Tomek, mamy już zwycięzce rywalizacji OS/SARB czy może po prostu działa efekt nowości? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach