violon05 7 #7351 Napisano 26 Września 2017 Za to minutowe wskazówki w kształcie miecza super, te groty rzeczywiście specyficzne, ale co mnie urzekło to kształt koperty, świetnie zaprojektowana Envoyé de mon SM-G900F en utilisant Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72319 #7352 Napisano 26 Września 2017 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7353 Napisano 26 Września 2017 Kolega wyraźnie mnie szczuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość wota24 #7354 Napisano 26 Września 2017 Witam wszystkich,dałem się skusić na nowe Seiko SARX049. Na rakuten japan jest w tej chwili promocja i dodatkowo rabat 4000 jenów. Zegarek ma mechanizm 6R15D. Czym się różni od 6R15C? Dodatkowo w stosunku do poprzedniego modelu SARX019 ma AR i dwuwypukły szafir. Tarcza emaliowana. Jest chyba trochę cieńszy od poprzednika - 12,4mm.Czytałem tu różne opinie o emaliowanej tarczy ale ten zegarek wydaje mi się ponadczasowy i za kilka, kilkanaście lat będzie wyglądał jak zegarki sprzed kilkudziesięciu lat dzisiaj. Oczywiście jeżeli przetrwa.Na razie zdjęcia ze strony rakuten. Czekam na dostawę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rradek 94 #7355 Napisano 26 Września 2017 i za kilka, kilkanaście lat będzie wyglądał jak zegarki sprzed kilkudziesięciu lat dzisiaj. Dzisiaj wygląda tak, ale za cztery dni się to zmieni i będzie wyglądał tak, jak czterodniowe zegarki dzisiaj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #7356 Napisano 26 Września 2017 Szkoda tylko, że taki grubasek z niego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #7357 Napisano 26 Września 2017 Jak dla mnie przy tej stylistyce i średnicy prawie 15mm wysokości to masakra. Ale o dziwo schodzi bardzo dobrze, lepiej niż te bez rezerwy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #7358 Napisano 26 Września 2017 Pewnie są tacy którym to nie przeszkadza, mi by przeszkadzało.Zegarek ogólnie fajny, ale ta grubość (15mm!) go dyskwalifikuje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72319 #7359 Napisano 26 Września 2017 14,4mm - grubość, znaczy się. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7360 Napisano 26 Września 2017 Mnie to nie przeszkadza ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #7361 Napisano 26 Września 2017 No i o to chodzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7362 Napisano 26 Września 2017 Też tak uważam :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #7363 Napisano 26 Września 2017 (edytowane) 14,4mm - grubość, znaczy się. Mierzyłem wczoraj swoje dwie sztuki u siebie w sklepie i wyszło 15mm bez włosa. Na upartego 14,9mm Ja też wolę mniejsze i grubsze koperty, ale ten model z profilu wygląda jak cylinder. Edytowane 26 Września 2017 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72319 #7364 Napisano 26 Września 2017 (edytowane) To one są dostępne w polskiej dystrybucji? Oraz: ja nie napisałem, że wolę mniejsze i grubsze koperty. Różne lubię, czasem trochę szczuplejsze, czasem trochę bardziej kobiece. Edytowane 26 Września 2017 przez Lincoln Six Echo 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #7365 Napisano 26 Września 2017 Te niebieskie jeszcze nie są dostępne Jacek ma u siebie inne kolory. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72319 #7366 Napisano 26 Września 2017 No właśnie tak myślałem, że niebieskich nie ma. Ja nie mierzyłem sam grubości, jakby co. Podałem z danych producenta. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #7367 Napisano 26 Września 2017 (edytowane) Mam antracyt i ten jasny błękit z tym koszmarnym paskiem że są w polskiej dystrybucji to bym nie napisał, raczej, że były Edytowane 26 Września 2017 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72319 #7368 Napisano 26 Września 2017 No tak, jak próbowałem sprawdzić, gdzie są i jakie Presage w PL, to faktycznie powymiatało mocno. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czapla 44 #7369 Napisano 26 Września 2017 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7370 Napisano 26 Września 2017 @Czapla, EKSTRA kolorystyka tego Seiko! Cud, miód i orzeszki ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #7371 Napisano 26 Września 2017 No tak, jak próbowałem sprawdzić, gdzie są i jakie Presage w PL, to faktycznie powymiatało mocno. Nie dziwne jak Niemcy dają po 4 sztuki każdego koloru. Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czapla 44 #7372 Napisano 26 Września 2017 Ostatnio cocktail expresso martini były w promocji za 1350 zł Żałuje, ze nie przyjrzałem się dokładnie i kupiłem chronographa. Ale nic straconego. W następnym miesiącu na niego zapoluje!! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk@Czapla, EKSTRA kolorystyka tego Seiko! Cud, miód i orzeszki ;-)Mnie tez się mega podoba. Taty btw... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72319 #7373 Napisano 27 Września 2017 No to dzisiaj nieco szczuplej... 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4494 #7374 Napisano 27 Września 2017 A ja na to 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18755 #7375 Napisano 27 Września 2017 Szach- mat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach