trollu 718 #10901 Napisano 8 Maja 2018 (edytowane) No to się chyba nie zrozumieliśmy Napisałem „kilkanaście zielonych stówek”, czyli nieco poniżej 2 tys. dolarów. Czyli okolice 7 tysięcy + fees, razem z 9 tysięcy złotych ok, teraz rozumiem Ja od razu przeszedłem na złotówki i tysiące a sumo w zielonym całkiem spoko Edytowane 8 Maja 2018 przez trollu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noktoto 16 #10902 Napisano 8 Maja 2018 A jakie to odczucia ?Na niektórych zdjęciach zieleń tarczy wygląda paskudnie, na niektórych bardzo dobrze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128015 #10903 Napisano 8 Maja 2018 Na niektórych zdjęciach zieleń tarczy wygląda paskudnie, na niektórych bardzo dobrze.No cóż, o gustach się nie dyskutuje. Tym tylko można wyjaśnić określenie "paskudnie" w przypadku tego zegarka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #10904 Napisano 9 Maja 2018 SRU 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71032 #10905 Napisano 9 Maja 2018 Alpinista na legendarnym firmowym pasku. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #10906 Napisano 9 Maja 2018 Ciekawe, czy oprócz Ciebie ktoś jeszcze nosi Alpinista na tym legendarnym pasku? ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_rybnik 14 #10907 Napisano 9 Maja 2018 Pierwszy pasek się zawsze nosi do końca aż go trafi Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #10908 Napisano 9 Maja 2018 Tu można trochę ponosić, bo ...jest plastikowy ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12787 #10909 Napisano 9 Maja 2018 SRU Fajny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71032 #10910 Napisano 9 Maja 2018 Ciekawe, czy oprócz Ciebie ktoś jeszcze nosi Alpinista na tym legendarnym pasku? ;-) Oczywiście. Przecież jest kultowy. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEWEN 2 #10911 Napisano 9 Maja 2018 W środowisku naturalnym Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128015 #10912 Napisano 9 Maja 2018 Alpinista na legendarnym firmowym pasku. Noszenie Alpinista na oryginalnym pasku - oryginalne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71032 #10913 Napisano 9 Maja 2018 Nie po to mam Alpinista, żeby się gubić w tłumie! 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #10914 Napisano 9 Maja 2018 Nie po to mam Alpinista, żeby się gubić w tłumie! Słusznie, na ori pasku na pewno będziesz się wyróżniał ;-) Swoją drogą nie sądziłem, że tak długo z Tobą zostanie ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128015 #10915 Napisano 9 Maja 2018 Nie po to mam Alpinista, żeby się gubić w tłumie! Ty to potrafisz. Dobrze, że nie wyrzuciłem oryginała, z Łodzi nie jesteś, to sobie konkurencji nie zrobimy. Słusznie, na ori pasku na pewno będziesz się wyróżniał ;-) Swoją drogą nie sądziłem, że tak długo z Tobą zostanie ;-)Zdecydowana większość tak ma. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #10916 Napisano 9 Maja 2018 Jakby ktoś chciał ori pasek do Alpinista, to ja ze swoim rozstanę się bez żalu ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandos 1 #10917 Napisano 9 Maja 2018 ja swojego Alpinistę założyłem z ciekawości na silikon i efekt mnie zaskoczył pozytywnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #10918 Napisano 9 Maja 2018 ja swojego Alpinistę założyłem z ciekawości na silikon i efekt mnie zaskoczył pozytywnieTaki wyciskany? Z tuby? ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128015 #10919 Napisano 9 Maja 2018 Jakby ktoś chciał ori pasek do Alpinista, to ja ze swoim rozstanę się bez żalu ;-)Jak znam typowe historie sprzedających na bazarku.Mam do sprzedania NAZWA, kupiłem go ale nie ma między nami chemii. Okazał się za duży/mały i chętnie go sprzedam. Stan 9,5/10. Jeszcze folia na dekielku.Na koniec cena 150% wyjściowej. No to za ile ten Alpinist? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #10920 Napisano 9 Maja 2018 (edytowane) Żeby nie było, w moim poście chodziło jedynie o PASEK do Alpinista ;-) Edytowane 9 Maja 2018 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #10921 Napisano 9 Maja 2018 Jak znam typowe historie sprzedających na bazarku.Mam do sprzedania NAZWA, kupiłem go ale nie ma między nami chemii. Okazał się za duży/mały i chętnie go sprzedam. Stan 9,5/10. Jeszcze folia na dekielku.Na koniec cena 150% wyjściowej. No to za ile ten Alpinist? Pasek, na co Ci ten plastik? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128015 #10922 Napisano 9 Maja 2018 (edytowane) Żeby nie było, w moim poście chodziło jedynie o PASEK do Alpinista ;-)Myślałem, że o zegarku mowa. Ale w schemacie handlowym na bazarku już się nie pomyliłem. Edytowane 9 Maja 2018 przez Paulus57 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #10923 Napisano 9 Maja 2018 Myślałem, że o zegarku mowa. No co Ty :-) To najdłużej posiadany przeze mnie zegarek. Już z 8 miesięcy jesteśmy razem :-) Poza tym, on jest inny niż inne i dlatego tak bardzo mi się podoba ;-) Ale PASEK ori mogę oddać ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128015 #10924 Napisano 9 Maja 2018 No co Ty :-) To najdłużej posiadany przeze mnie zegarek. Już z 8 miesięcy jesteśmy razem :-) Poza tym, on jest inny niż inne i dlatego tak bardzo mi się podoba ;-)Ale PASEK ori mogę oddać ;-)Mój Alpinist, to pół mojego życia zegarkoholicznego, czyli całe 2 miesiące - pierwszy automat. Nie mam zamiaru go sprzedawać, bo jest inny od innych (zgadzam się). Mam tylko zastrzeżenia co do jego chodu. Śpieszy się na dobę w górnych granicach dopuszczalności. Lepiej chodzi Parnis za 80 USD. Hmmm... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #10925 Napisano 9 Maja 2018 Mój Alpinist, to pół mojego życia zegarkoholicznego, czyli całe 2 miesiące - pierwszy automat. Nie mam zamiaru go sprzedawać, bo jest inny od innych (zgadzam się). Mam tylko zastrzeżenia co do jego chodu. Śpieszy się na dobę w górnych granicach dopuszczalności. Lepiej chodzi Parnis za 80 USD. Hmmm...Jak swojego ponoszę kiedyś dłużej niż ...kilkanaście godzin na dobę, to też się wypowiem o dokładności chodu ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach