Gość Marcin99 #176 Napisano 10 Maja 2006 własnie sie tak zastanowilem jak Konrad mówił o dokrecaniu:) ale chyba nie o to mu chodzilo:) czyli odchylka jeszcze nie taka wielka... no a faktycznie hack second moze brakowac... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24389 #177 Napisano 10 Maja 2006 A propos mechanizmu - jeszcze go nie otwierałem- po prostu zegarek jest tak duży, że w żaden sposób nie może się zmieścić do mojego imadła zegarkowego. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Marcin99 #178 Napisano 10 Maja 2006 a jaki model? wklej fotki jak mozesz.. albo link do postów jak pisales.. ja mojego 7s26 jeszcze nie mam :oops: czekam ze zniecierpliwieniem... ale jak dostane:P to napewno go nie bede tak szybko otwieral:D ostatnio zagladalem do mojego 10letniego seiko (reczny naciag) i mechanizm-patrzac od strony widocznej - bez rozkrecania mechanizmu wyglada bardzo dobrze... po 10 latach!! :shock: co prawda zegarek nie moj tylko taty (teraz chodzi w casio w 89h)... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Marcin99 #179 Napisano 10 Maja 2006 a jesli chcesz otworzyc ten zegarek... to moze pomin imadło zegarkowe... ja imadelka niestety nie mam :cry: ale radze sobie jakos skromnie bez.. nie robiac zegarkowi krzywdy... so try.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24389 #180 Napisano 10 Maja 2006 wklej fotki jak mozeszPrzecież gratulowałeś mi w wątku gdzie były jego zdjęcia. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Marcin99 #181 Napisano 10 Maja 2006 wybacz :oops: myślałem że jeszcze jakiś inny :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Marcin99 #182 Napisano 10 Maja 2006 a ten jest leciutko podobny do Twojego eye_lip... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Marcin99 #183 Napisano 10 Maja 2006 a skoro go nie otwierałeś... to tu zobacz jak wygląda pod dekielkiem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #184 Napisano 10 Maja 2006 twoje 7s26 mozna dokrecać za pomocą koronki? Przepraszam za zamieszanie Piszac o dokrecaniu mialem na mysli celowe machanie reka z zegarkiem na niej a jak długo ci już slużą piękne seiko? Wyprodukowane sa w II polowie 2005 roku, a w moich rekach sa od lutego/marca tego roku Zapomnialem dodac, ze na lapie najczesciej gosci Black Monster na bransolecie 007 na Bondzie zakladany jest bardziej oficjalnie*, na luzne weekendy przepinam Orange Monstera na bransolete. * na bardzo oficjalne spotkania zakladam stara Doxe z mala sekunda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Marcin99 #185 Napisano 10 Maja 2006 ja na codzien - casio w-87h... do garniaczka starszy już Atlantic Seahunter... (niestety kwarc... ale jak siedzi w szufladzie... to nie trzeba nawet na niego zagladac a chodzi dalej...), czasami stary mechanik seiko... (ok. 10 letni), oraz do rzadkości Raketa (raketa tak tylko żeby nie czula sie opuszczona - tak bylo to niedawna... teraz rakete używa mój dziadek... i już nie musi czuś sie sama :twisted: ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Marcin99 #186 Napisano 10 Maja 2006 a za niedlugo bedzie inaczej... Casio na codzien... a seiko reszta:P atlantic chyba przejdzie w posiadanie taty - przynajmniej bedzie go częściej nosił niż ja:D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Marcin99 #187 Napisano 15 Maja 2006 no wreszcie!! dzisiaj przyszedł mój Seiko 5.... zaraz ładuje zdjątka... z góry sorki za marną jakość, ale nie udalo mi sie lepszych dzis wydusic :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Marcin99 #188 Napisano 15 Maja 2006 właśnie mam go na ręcę i oswajam 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #189 Napisano 15 Maja 2006 Gratulacje :!: 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #190 Napisano 15 Maja 2006 Świetny! Oby się dobrze nosił!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #191 Napisano 15 Maja 2006 Gratulacje :!: Świetny jest wzór tarczy 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Shgoun #192 Napisano 15 Maja 2006 Miłego noszenia;] Niech japończyk służy jak najdłużej! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #193 Napisano 15 Maja 2006 i ja gratuluję !piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #194 Napisano 15 Maja 2006 Przyłączam się do gratulacji, udanej współpracy! Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Marcin99 #195 Napisano 19 Maja 2006 heh Konrad mam pytanie hmmmm... jak długo działa Ci Twój Seiko, jak np. chodzisz w nim 5-6 h? załóżmy pochodzisz w zegarku 6 godzin i powiedzmy o 17stej go odstawisz to chodzi na drugi dzien np. jeszcze do południa działa? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #196 Napisano 19 Maja 2006 heh Konrad mam pytanie hmmmm... jak długo działa Ci Twój Seiko, jak np. chodzisz w nim 5-6 h? Ciezko mi to stwierdzic - wyciagne mojego 007 z szufladki, zrobie test i Ci powiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #197 Napisano 1 Czerwca 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość panikuj #198 Napisano 1 Czerwca 2006 Rany boskie! Gotykiem na seiko :shock: :?: Ciekawie zmienił się charakter zegarka za sprawą złagodzenia, 'odciązenia' go przez zastosowanie delikatniejszej czcionki. Bezel mi się bardzo podoba - im dłużej sie patrzę, tym bardziej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #199 Napisano 1 Czerwca 2006 Rany boskie! Gotykiem na seiko :shock: :?: Ciekawie zmienił się charakter zegarka za sprawą złagodzenia, 'odciązenia' go przez zastosowanie delikatniejszej czcionki. Bezel mi się bardzo podoba - im dłużej sie patrzę, tym bardziej a znasz cene tego zegarka? :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość panikuj #200 Napisano 1 Czerwca 2006 konkretnego modelu nie, ale seria spring drive każe nabrac pokory jeśli chodzi o spontaniczny zakup Zresztą nie patrzę na ten zegarek w tych kategoriach. Wolę samuraja Edit:na Time Zone, z drugiej ręki idzie za $4400 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach