Burns 5180 #29176 Napisano 13 Września Z godzin 6 czyli przedniej części bransolety zabierz nawrt 2 ogniwa i daj je do tyłu, czyli część idącą od godziny 12 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evilym 8450 #29177 Napisano Niedziela o 16:31 8 Longines Spirit ZuluTime | Seiko SPB143J1| Nomos Club ref. 703 | Casio G-Shock DW-5610 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 27378 #29178 Napisano Niedziela o 17:23 51 minut temu, evilym napisał(-a): nick mankey? 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Franki_31 1 #29179 Napisano Niedziela o 17:33 3 godziny temu, Funky_Koval napisał(-a): Cześć! Nie ma ma to uniwersalnie dobrej rady. Ja bym zrobił tak - przełóż jedno ogniwo ze strony 6tej na 12. Bransoleta powinna być krótsza od strony 6tej koperty. To często pomaga. Jak ma być druciarstwo- można spróbować dać inne zapięcie (o ile fabryczne jest zamocowane na zdejmowane teleskopy). To owszem rozwiąże problem ale będziesz miał bransę i zapięcie z innych parafii. Bransoleta typu mesh na prostym endlinku - one są uniwersalne Paski - do chrono nadają się idealnie. Dziękuję za wskazówkę. Rzeczywiście, po przełożeniu ogniwa ze strony 6-tej na 12 wydaje się wygodniej. To powinno pomóc :-). Niestety, do bransolety typu mesh coś nie mogę się przekonać... Pozdrawiam! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dsz 343 #29180 Napisano Niedziela o 17:53 17 minut temu, Franki_31 napisał(-a): Dziękuję za wskazówkę. Rzeczywiście, po przełożeniu ogniwa ze strony 6-tej na 12 wydaje się wygodniej. To powinno pomóc :-). Niestety, do bransolety typu mesh coś nie mogę się przekonać... Pozdrawiam! @Funky_Koval dobrze radzi - zawsze od strony 6 musi być krótsza. u mnie w spiricie standardowo było symetrycznie po 4 ogniwka demontowalne, przerzuciłem aż 3 na stronę od godziny 12 i jest idealnie przyklejony stosunek ogniw 7:1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 27378 #29181 Napisano Niedziela o 18:32 57 minut temu, Franki_31 napisał(-a): Dziękuję za wskazówkę. Rzeczywiście, po przełożeniu ogniwa ze strony 6-tej na 12 wydaje się wygodniej. To powinno pomóc :-). Niestety, do bransolety typu mesh coś nie mogę się przekonać... Pozdrawiam! No i gitara. Wiesz tu na forum mamy takie powiedzenie hehe pedalski mesh i generalnie sam długo ich unikałem. Są jednak specyficzne wyjątki, gdzie ta bransa pasuje. 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evilym 8450 #29182 Napisano Poniedziałek o 16:08 22 godziny temu, Funky_Koval napisał(-a): nick mankey? Dokładnie 😎 Chyba najczęściej noszony pasior z moim Seiko. 1 Longines Spirit ZuluTime | Seiko SPB143J1| Nomos Club ref. 703 | Casio G-Shock DW-5610 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 94279 #29183 Napisano Wtorek o 05:47 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eustechy 624 #29184 Napisano Środa o 07:32 Wpadł nowy zegarek Seiko Honda Motocompo HDB010. Kupiłem go tylko dlatego bo lubię żółty kolor i wizualnie też mi się podoba. Zegarka raczej nie będę nosił, kupiony aby od czasu do czasu spojrzeć na niego. Przy wymiarach 36.4 mm to czuć że jest gruby bo ma 12.5 mm grubości. Szkoda że dekiel nie jest pełny i zamiast tego szkiełka zrobili by ten sam grawer. 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzajro1 8453 #29185 Napisano Środa o 18:53 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach