tom76 12 #3376 Napisano 2 Czerwca 2016 (edytowane) Dzisiaj Sumo, a BFS'a też lubię - moje EDC. Edytowane 2 Czerwca 2016 przez tom76 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xylog #3377 Napisano 2 Czerwca 2016 tak trochę z ciekawości - niemodny bo co? bo nie ma 60mm koperty pokrytej złotą farbką? A skąd ja mam wiedzieć czemu Samuraje czy BFSy stały się niemodne? Po prostu stwierdzam fakt, ja tym modom, jak widać, nie poddaję się. A o odpowiedź na pytanie proszę udać się do jakiegoś socjologa mody czy kogoś kto bada, czemu nie nosimy spodni dzwonów, albo rajtuzów z przyrodzeniem na wierzchu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plose55 182 #3378 Napisano 2 Czerwca 2016 A czemu samuraje niemodne? Wzrost ich wartości w stosunku do ceny wyjściowej wskazywałby coś innego raczej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom76 12 #3379 Napisano 2 Czerwca 2016 Ulubione pudełko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 12705 #3380 Napisano 2 Czerwca 2016 Unboxing nowego SARX 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 719 #3381 Napisano 2 Czerwca 2016 A skąd ja mam wiedzieć czemu Samuraje czy BFSy stały się niemodne? Po prostu stwierdzam fakt, ja tym modom, jak widać, nie poddaję się. A o odpowiedź na pytanie proszę udać się do jakiegoś socjologa mody czy kogoś kto bada, czemu nie nosimy spodni dzwonów, albo rajtuzów z przyrodzeniem na wierzchu.zamiast do socjologa to może do Jacykowa czy innego jemu podobnemu od rajtuz? Skoro stwierdzasz fakt to pewnie masz niezbite dowody na jego trafność - jesteś jakimś socjologiem czy kreatorem mody? a tak na serio to chyba przegapiłem kiedy samuraj był modny i kiedy stał się passe no nic, trzeba żyć dalej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #3382 Napisano 3 Czerwca 2016 Już dawno nic nie zrobiło na mnie takiego wrażenia 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 719 #3383 Napisano 3 Czerwca 2016 super fotki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41606 #3384 Napisano 3 Czerwca 2016 U mnie dzisiaj dzień Seiko. Do poludnia był free uploadA obecniescreenshot toolOba rewelacyjne. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #3385 Napisano 3 Czerwca 2016 Michał przecież to jeden i ten sam zegarek 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4078 #3386 Napisano 4 Czerwca 2016 Michał przecież to jeden i ten sam zegarek Hej! Czy Ty przypadkiem nie jesteś moją żoną? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4483 #3387 Napisano 4 Czerwca 2016 Hej! Czy Ty przypadkiem nie jesteś moją żoną? Zalegalizowali już związki partnerskie ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 719 #3388 Napisano 4 Czerwca 2016 Jakies kac vegas musiało być, że ludzie na forum się dowiadują o zmianie swojego stanu cywilnego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #3389 Napisano 4 Czerwca 2016 A czy żona oprzemyslawa nie mogła założyć konta pod nickiem Maks 3? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snake68 31 #3390 Napisano 4 Czerwca 2016 pewnie tak....i przeszło tysiąc postów w dziale o szydełkowaniu natłukła 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4078 #3391 Napisano 4 Czerwca 2016 pewnie tak....i przeszło tysiąc postów w dziale o szydełkowaniu natłukłaCoś podejrzewałem A czy żona oprzemyslawa nie mogła założyć konta pod nickiem Maks 3? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41606 #3392 Napisano 4 Czerwca 2016 Robert. A myślałem, że znasz się choć trochę na zegarkach. A czy żona oprzemyslawa nie mogła założyć konta pod nickiem Maks 3? Jeśli tak jest to ma bardzo brzydką żonę. Ale za to bardzo fajną. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4078 #3393 Napisano 4 Czerwca 2016 Nie wiem co lepsze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #3394 Napisano 4 Czerwca 2016 Hej! Czy Ty przypadkiem nie jesteś moją żoną? Oj na pewno nie uwierz mi ... Jakies kac vegas musiało być, że ludzie na forum się dowiadują o zmianie swojego stanu cywilnego Jeśli już był kac to hmm nie w tym tygodniu,tylko w zeszłym a i tak byłem cały czas pod czujnym okiem mojej żonci. A czy żona oprzemyslawa nie mogła założyć konta pod nickiem Maks 3? Z całym szacunkiem dla żony oprzemysława,ale Maks 3 jest jedyny w swoim rodzaju, nie do podrobienia Robert. A myślałem, że znasz się choć trochę na zegarkach. Jeśli tak jest to ma bardzo brzydką żonę. Ale za to bardzo fajną. Coś się tam znam ...... bez komentarza Nie wiem co lepsze też, nie wiem 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #3395 Napisano 6 Czerwca 2016 Unboxing nowego SARX Jest i pełne review białego. Podoba mi się sztuczka z logo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4483 #3396 Napisano 6 Czerwca 2016 Nie wiem co masz na myśli, ale jeżeli to że lewituje na nóżkach nad tarczą to w SDGM003, którego miałeś było identycznie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #3397 Napisano 6 Czerwca 2016 Może, nie mam najlepszego wzroku i na czarnym mogłem nie zauważyć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4483 #3398 Napisano 6 Czerwca 2016 nie mam najlepszego wzrokui na tą bolączkę znajdziesz lekarstwo u Seiko w postaci sarg009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 719 #3399 Napisano 6 Czerwca 2016 w SSA003 też logo jest nad tarczą, najlepsze jest to, że zauważyłem to po 2 latach posiadania tego zegarka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4483 #3400 Napisano 6 Czerwca 2016 nie wiem czy to taki powód do radości: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach