tomaliusz 23134 #14276 Napisano 31 Stycznia 2019 (edytowane) Chyba mi się lekko gryzie ten odcień. Nie założyłeś tego NATO odwrotnie?No tak wyszło Na ręku już jest dobrze a odcień na żywo tak się nie gryzie jak tutaj Edytowane 31 Stycznia 2019 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16040 #14277 Napisano 31 Stycznia 2019 To pozamiatałeś Ale wyszło świetnie Dzięki No tak wyszło Na ręku już jest dobrze a odcień na żywo tak się nie gryzie jak tutaj Przydałoby się coś w tym kolorze 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23134 #14278 Napisano 31 Stycznia 2019 Raczej nic więcej nie szukam do niego.Numerem jeden jest bransa a to nato tak z ciekawości przymierzyłem.Planuje na lato dokupić żółtą gume crafterblue i to chyba na tyle z tym zegarkiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16040 #14279 Napisano 31 Stycznia 2019 Też dobra opcja Na marginesie, nawet nie wiedziałem że istnieje taki pomarańczowy żółw 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #14280 Napisano 31 Stycznia 2019 (edytowane) Też dobra opcja Na marginesie, nawet nie wiedziałem że istnieje taki pomarańczowy żółw Super nowa limitka i można jeszcze kupić za wygórowaną kwotę:https://www.ebay.ie/itm/SEIKO-SBDY023-Prospex-ORANGE-TURTLE-LIMITED-EDITION-made-in-JAPAN/173766350867?hash=item2875481813:g:wZsAAOSwxLFcTxnh Edytowane 31 Stycznia 2019 przez maritimeeng 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16040 #14281 Napisano 31 Stycznia 2019 Super nowa limitka i można jeszcze kupić za wygórowaną kwotę: Ładnie wygórowana kwota Limitka "precyzyjnie" złożona w Japonii, co łatwo rozpoznać po poniższym zbliżeniu Sama tarcza świetna do zmodowania SKX'a, szkoda że jest niedostępna 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #14282 Napisano 31 Stycznia 2019 Jakoś do mnie te dwa kolory kompletnie nie gadają Ale... Niech się noszą w końcu to właściciel ma być zadowolony Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaPreferuję takiego nudziarza Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41517 #14283 Napisano 31 Stycznia 2019 Super wyglądałby zielony z czarnym bezelem i czarny z zielonym. Czyli trzeba mieć dwa. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GUAPO 10 #14284 Napisano 31 Stycznia 2019 Dodge sam robiłes tego moda? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16040 #14285 Napisano 31 Stycznia 2019 Dodge sam robiłes tego moda? Operacje przeprowadził majster, ja nie miałem odwagi grzebać w środku. Teraz po doświadczeniach z Amfibiami pewnie zaryzykowałbym samodzielne złożenie 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #14286 Napisano 31 Stycznia 2019 Operacje przeprowadził majster, ja nie miałem odwagi grzebać w środku. Teraz po doświadczeniach z Amfibiami pewnie zaryzykowałbym samodzielne złożenie Zegarek rzeczywiście wygląda świetnie,taki świeży, czytelny.Super.No i jest bardzo fotogeniczny. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16040 #14287 Napisano 31 Stycznia 2019 Zegarek rzeczywiście wygląda świetnie,taki świeży, czytelny.Super.No i jest bardzo fotogeniczny. Dziękuję 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnny15 379 #14288 Napisano 1 Lutego 2019 (edytowane) Jak w serii czarny mi się bardziej podoba, tak po tym modzie pepsi wygrywa!Czarny, żeby to przebić, musiałby mieć tarcze i wskazówki z biedamasa tak jak Burns kiedyś wklejał. Edytowane 1 Lutego 2019 przez Johnny15 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GUAPO 10 #14289 Napisano 1 Lutego 2019 kurcze nosiłem sie z zamiarem sprzedaży 007, ale po zdjęciach Dodge'a zastanawiam sie czy nie podejść do tematu modowania w podobnym kierunku. Szkiełko tez zmienione? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16040 #14290 Napisano 1 Lutego 2019 Jak w serii czarny mi się bardziej podoba, tak po tym modzie pepsi wygrywa!Czarny, żeby to przebić, musiałby mieć tarcze i wskazówki z biedamasa tak jak Burns kiedyś wklejał. Najlepiej jest mieć oba Jeden z kolegów planuje fajnego moda na bazie 007 - mam nadzieję, że po ukończeniu pochwali się tutaj efektem kurcze nosiłem sie z zamiarem sprzedaży 007, ale po zdjęciach Dodge'a zastanawiam sie czy nie podejść do tematu modowania w podobnym kierunku. Szkiełko tez zmienione? Szkło zostało standardowe, choć planowałem wymienić je na delikatnie wypukły szafir z niebieskim AR 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #14291 Napisano 1 Lutego 2019 A jaka jest różnica we wskazówkach, że je zmieniałeś? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16040 #14292 Napisano 1 Lutego 2019 Chciałem mieć pewność, że nie będzie różnicy w lumie plus sekundnik w 773 jest polerowany i lepiej współgra z indeksami 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #14293 Napisano 1 Lutego 2019 I nie mów, że nie masz różnicy w lumie... 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #14294 Napisano 1 Lutego 2019 Szkło zostało standardowe, choć planowałem wymienić je na delikatnie wypukły szafir z niebieskim AR Jedostronnie wypukły daje wrażenie soczewki, a dwustronny jest super ale zbiera masę refleksów z zewnątrz - skupia świat jak rybie oko;) zmaga się z tym moje sumo - tarcza jest duuużo bardziej przejrzysta, a jak pod odpowiednim kątem zagra niebieski AR to wyrywa z kapci, niestety często zmagam się z lekko utrudnionym odczytem przez double domed w porównaniu do hardlex. Efekt jest taki , że w hardlex mogłem dostrzec odbicie swojego oka na szkle, a na double domed widzę całego siebie i połowę pomieszczenia, w którym przebywam;) Ja bym chyba wrzucił tam szafir, ale raczej płaski - bez kolorowych AR - ot zamiennik hardlexa no dobra, ja się rozpisałem to teraz Ty powiedz, gdzie kupić tą tarczę i wskazówki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16040 #14295 Napisano 1 Lutego 2019 (edytowane) I nie mów, że nie masz różnicy w lumie... Nie mam Jedostronnie wypukły daje wrażenie soczewki, a dwustronny jest super ale zbiera masę refleksów z zewnątrz - skupia świat jak rybie oko;) zmaga się z tym moje sumo - tarcza jest duuużo bardziej przejrzysta, a jak pod odpowiednim kątem zagra niebieski AR to wyrywa z kapci, niestety często zmagam się z lekko utrudnionym odczytem przez double domed w porównaniu do hardlex. Efekt jest taki , że w hardlex mogłem dostrzec odbicie swojego oka na szkle, a na double domed widzę całego siebie i połowę pomieszczenia, w którym przebywam;) Ja bym chyba wrzucił tam szafir, ale raczej płaski - bez kolorowych AR - ot zamiennik hardlexa no dobra, ja się rozpisałem to teraz Ty powiedz, gdzie kupić tą tarczę i wskazówki Właśnie m.in. dlatego zrezygnowałem z szafiru, dodatkowo wypukłości do tanich nie należą Zwykły szafir bez AR byłby dla mnie niezauważalną zmianą. Tarcza jest do zdobycia na ebay'u lub w znanym, lubianym i drogim Watch-Parts-Plaza: https://www.watchpartsplaza.com/us/srp773k1-dial-seiko-prospex-turtle-diver.html, podobnie jak i wskazówki: https://www.watchpartsplaza.com/us/seiko-srp773-watch-parts-blue-turtle.html?id=104163911 Alternatywą jest kupno obu zegarków i operacja przeszczepu twarzy, niczym w filmie Face/Off. Tak też uczyniłem, kupiłem 009 i 773 i efektem ubocznym był niebieski SKX na sterydach: Edytowane 1 Lutego 2019 przez dodge66 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #14296 Napisano 1 Lutego 2019 Niestety są różnice w odcieniach.Nie ma szans.Ale to i tak najfajniejszy SKX pepsi jaki widziałem.Ode mnie mega gratulacje za pomysł i wykonanie. PS. Baranek Shaun nazwie go pewnie podróbką, ale w tym wypadku to nie zwiększanie wartości, a jedynie naprawianie błędów producenta 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #14297 Napisano 1 Lutego 2019 PS. Baranek Shaun nazwie go pewnie podróbką, ale w tym wypadku to nie zwiększanie wartości, a jedynie naprawianie błędów producenta Wyjąłeś mi to z ust Naprawianie błędów, dobre 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #14298 Napisano 1 Lutego 2019 (edytowane) https://www.google.pl/url?sa=i&source=images&cd=&ved=2ahUKEwi8yoe3yJrgAhVnwYsKHd5eBr0Qjhx6BAgBEAM&url=http%3A%2F%2Fnlp.pl%2F%3Fp%3D3208&psig=AOvVaw0ZulHAReD6ipl71WmgvteT&ust=1549111400048685 Edytowane 1 Lutego 2019 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16040 #14299 Napisano 1 Lutego 2019 Niestety są różnice w odcieniach.Nie ma szans.Ale to i tak najfajniejszy SKX pepsi jaki widziałem.Ode mnie mega gratulacje za pomysł i wykonanie. PS. Baranek Shaun nazwie go pewnie podróbką, ale w tym wypadku to nie zwiększanie wartości, a jedynie naprawianie błędów producenta Dzięki Może jakaś mała różnica w odcieniach jest, ale raczej niezauważalna. To nie tylko naprawianie błędów producenta, ale i zwiększenie wartości - w końcu takie tarcze to nie są tanie rzeczy Na marginesie: jeśli ktoś ma ochotę, to mam tarczę od SKX009J z magicznym napisem Made In Japan i informacją o ilości kryształów mocy zawartych w mechanizmie 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnny15 379 #14300 Napisano 1 Lutego 2019 Ja bym jeszcze tam widział kompilację z minutową z PADIego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach