Gość Jash #19976 Napisano 30 Maja 2020 Nie wiem, to raczej pytanie do Zibi. Nie wiem ile dokładnie tego dostaną ale obstawiam ze mało Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #19977 Napisano 30 Maja 2020 Zdjęcie z facebooka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #19978 Napisano 31 Maja 2020 Przyjemne te nowe modele. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackm 9619 #19979 Napisano 31 Maja 2020 Sumo mod 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 26993 #19980 Napisano 31 Maja 2020 7 godzin temu, Noodles napisał: Przyjemne te nowe modele. Gdyby jeszcze wewnętrzny ring zgrywał się z indeksami... W tym pierwszym jest "standard" Seiko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #19981 Napisano 31 Maja 2020 Żeby na zdjęciu promocyjnym dawać skopany chapter to już jest stan umysłu ;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #19982 Napisano 31 Maja 2020 @Noodles to nie stan umysłu.. to wywałka na QC i jakość bo i tak ludzie kupią...Wysłane z mojego motorola one action przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #19983 Napisano 31 Maja 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość bazant #19984 Napisano 31 Maja 2020 (edytowane) SBDY063 / SRPE39K1 Edytowane 31 Maja 2020 przez bazant 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #19985 Napisano 31 Maja 2020 Monstery fajne są... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #19986 Napisano 31 Maja 2020 Mój spamik ze spaceru. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #19987 Napisano 31 Maja 2020 Fajne foty, Kwiatek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #19988 Napisano 31 Maja 2020 Dzięki ???? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #19989 Napisano 31 Maja 2020 Monster and Moon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #19990 Napisano 1 Czerwca 2020 @_Kwiatek_ Alpinist już na bazarku, czyżby to by było na tyle z bycia jedno zegarkowcem czy wjedzie jakaś grubsza referencja? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #19991 Napisano 1 Czerwca 2020 Teraz, Noodles napisał: @_Kwiatek_ Alpinist już na bazarku, czyżby to by było na tyle z bycia jedno zegarkowcem czy wjedzie jakaś grubsza referencja? To drugie. Dlatego Alpinist na wylocie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #19992 Napisano 1 Czerwca 2020 A co w końcu wybrałeś jako ten jeden? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #19993 Napisano 1 Czerwca 2020 Teraz, Noodles napisał: A co w końcu wybrałeś jako ten jeden? SPB127J1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #19994 Napisano 1 Czerwca 2020 Fajny. Czy taki typ zegarka sportowego ma jakąś nazwę? Bo niby luma jest, bezel się kręci ale to nie nurek... Niby presage czyli dress watch? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #19995 Napisano 1 Czerwca 2020 Kotlet? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #19996 Napisano 1 Czerwca 2020 Czyli jednak było to zauroczenie, a nie miłość 37 minut temu, _Kwiatek_ napisał: SPB127J1 W jakiej cenie? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #19997 Napisano 1 Czerwca 2020 Teraz, Sol napisał: Czyli jednak było to zauroczenie, a nie miłość Chciałbym kiedyś się zakochać... Serio! Teraz, Sol napisał: W jakiej cenie? 4300 minus rabat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #19998 Napisano 1 Czerwca 2020 42 minuty temu, _Kwiatek_ napisał: To drugie. Dlatego Alpinist na wylocie. Ja to chyba bym szybko Alpinista z bazarku zdjął i poczekał na tego SPB127 aż przyjdzie. Na spokojnie porównał przez kilka dni i... wystawił go na bazarku Oczywiście pisze przez pryzmat mojego gustu, ale wydaje mi się, że o ile SPB127 wygląda ciekawie, to niespecjalnie nadaje się na jedyny zegarek. Ot kolejny "dressdiver", tylko z bezelem, co się w dwie strony kręci. Podobnie jak z początku zapałałem miłością do nowego Orient Stara (RE-AU0303B00B), ale zanim go kupiłem, już przestał mi się podobać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #19999 Napisano 1 Czerwca 2020 1 minutę temu, clusca napisał: Ja to chyba bym szybko Alpinista z bazarku zdjął i poczekał na tego SPB127 aż przyjdzie. Na spokojnie porównał przez kilka dni i... wystawił go na bazarku Oczywiście pisze przez pryzmat mojego gustu, ale wydaje mi się, że o ile SPB127 wygląda ciekawie, to niespecjalnie nadaje się na jedyny zegarek. Ot kolejny "dressdiver", tylko z bezelem, co się w dwie strony kręci. Podobnie jak z początku zapałałem miłością do nowego Orient Stara (RE-AU0303B00B), ale zanim go kupiłem, już przestał mi się podobać Może być tak jak mówisz, nie twierdzę, że nie. Ale Alpinista będzie mi łatwiej odkupić niż tego Presage. Tak mi się przynajmniej wydaje... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #20000 Napisano 1 Czerwca 2020 Godzinę temu, _Kwiatek_ napisał: Chciałbym kiedyś się zakochać... Serio! Mówią, że prawdziwa miłość wymaga czasu. jak skaczesz z kwiatka... eee... no... sorry z zegarka na zegarek, to może się nie udać 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach