soft 0 #201 Napisano 1 Czerwca 2006 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #202 Napisano 1 Czerwca 2006 wspa - nia - ły !!! 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #203 Napisano 1 Czerwca 2006 heh Konrad mam pytanie hmmmm... jak długo działa Ci Twój Seiko, jak np. chodzisz w nim 5-6 h? Zrobilem troche inny test - na codzien chodze z BlackMonsterem na lapie, ale ostatnio mialem 2 imprezy, na ktore zakladalem inne zegarki. Tak wiec po normalnym noszeniu zdjalem Monstera z reki w piatek okolo 17 i zalozylem w niedziele okolo 13. Zegarek oczywiscie dzialal bez problemow i przerw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tomsam #204 Napisano 9 Czerwca 2006 Pochwalę się swoim zakupem w 21jewels, mało popularny ale moim zdaniem najelegantszy z diverów :wink: [img=][img=][img=][img=] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Marcin99 #205 Napisano 10 Czerwca 2006 gratuluje :!: niech sie dobrze nosi :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pcichosz 4 #206 Napisano 10 Czerwca 2006 Dziś przypadkiem gdzieś zobaczyłem, mało znana i rzadko spotykana pomarańcza Seiko: Model na rynek japoński -- tam kosztuje równowartość ok. $250. Ma go chyba tylko jeden sprzedawca poza Japonią, za $310. Raczej za drogo, żeby tyle płacić za kolor (można za to mieć pomarańczowego Samuraja), ale wygląda nieźle. Pozdrawiam, Paweł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #207 Napisano 15 Czerwca 2006 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Krzysztof Andruszkiewicz #208 Napisano 15 Czerwca 2006 Witam serdecznie, cieszę się, że Seiko ma swoich zwolenników. Ja moje pierwsze Seiko dostałem dokładnie 30 lat temu. Taka ciekawostka z 1976 roku. Automatic, który ma szkiełko z oryginalnego kryształu górskiego. fajnie się mieni ale szybko się rysuje. polerowałem już je kilka razy i niestety obawiam się, czy kolejny taki zabieg będzie możliwy. Ciekaw jestem czy gdzieś dostępne są takie oryginalne szkiełka - to znaczy z górskiego kryształu. Na zdjęciu nie widać ale jest ono szlifowane na trzy płaszczyzny. Chciałem dodać zdjęcie ale niestety nie wyszło mi to. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yarhard #209 Napisano 15 Czerwca 2006 Na zdjęciu :?: :?: :?: nie widać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Krzysztof Andruszkiewicz #210 Napisano 15 Czerwca 2006 Chciałem dodać zdjęcie do poprzedniej wiadomości, nie wyszło mi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Marcin99 #211 Napisano 16 Czerwca 2006 jakos nie moglem sie doszukać (widać że moje szperanie w necie było nieudolne :oops: )... no i w związku z tym... mam pytanie - ile kosztuje SEIKO BRIGHTZ? ten dokładnie:fotka jest Kloda100 (wiec Klod nie gniewaj sie) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #212 Napisano 16 Czerwca 2006 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #213 Napisano 16 Czerwca 2006 za ten ze zdjecia Klod zaplacil 650 funtów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Marcin99 #214 Napisano 16 Czerwca 2006 dzieki :wink: wlasnie o to mi chodzilo - dokladnie za ile mozna kupic:) <poprawka... sorki za literówke> 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #215 Napisano 16 Czerwca 2006 dzieki :wink: wlasnie o to michodzili - dokladnie za ile mozna kupic:) mozna duzo taniej jak wymyslisz mi zegarek ktory mam kupic na jego miejsce co prawda wystawilem go na wymiane ale narazie nie padla zadna propozycja ktora by mnie skusila szukam czegos co bede w przeciwienstwie do Seiko nosil majac tez Panerai'a i Uniona- musi byc slusznych rozmiarow i miec cos czego nie maja te 2 zegarki :roll: jak rzucisz dobra propozycja to go sprzedam watek proponuje kontynowac tutaj zeby nie robic OT:http://zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?t=5544 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Marcin99 #216 Napisano 16 Czerwca 2006 no i ja teraz znowu ponudze jeśli to kogoś interesuje... wrzucam nowe fotki (z bliska), kolejnych elementów 7s26... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Marcin99 #217 Napisano 16 Czerwca 2006 narazie nie jestem na kupnie... niestety... mam Seiko z mech. 7s26..(i jestem w nim zakochany) którego teraz wrzucam fotki :wink: ale jakaś propozycja za tego Seiko? hmmmm piekna OMEGA... lub ta... :shock: portugalczyk? niestety nie mam żadnego :cry: jakbym mial.. pewnie bym nie chciał sprzedać... ale co je wyróżnia? omega... co-axial... napewno go nie masz w Seiku ani w Paneraiportugalczyk.. - design, rezerwa chodu.. - no i jest boski :shock: to takie moje typy na "coś w zamian" za seiko :wink: aha... no i... żona nie wie że chcesz ewentualnie dołożyć do zakupu? :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #218 Napisano 16 Czerwca 2006 narazie nie jestem na kupnie... niestety... odpowiem tutaj bo zasmiecamy watek :http://zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?t=5544 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Marcin99 #219 Napisano 16 Czerwca 2006 kolejne foteczki... wychwycik... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Marcin99 #220 Napisano 16 Czerwca 2006 no i sprężynka... ] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość GORKI 08 #221 Napisano 22 Czerwca 2006 mam pytanko?czy bransoleta w monsterze po skróceniu tak aby pasowała na ręke o obwodzie 18cm bedzie wyglodała porządnie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #222 Napisano 22 Czerwca 2006 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #223 Napisano 1 Lipca 2006 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pcichosz 4 #224 Napisano 6 Lipca 2006 Przeczytałem o tych torturach SKX007: http://www.chronoguy.com/horology/seiko/index.html i jestem wstrząśnięty. Delikatnie i z troską zakładam na przegub mój dawno nie noszony egzemplarz. Pozdrawiam, Paweł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #225 Napisano 6 Lipca 2006 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach