Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość sszwedo

Pokażmy nasze chińskie zegarki

Rekomendowane odpowiedzi

Wreszcie pokazałeś jego główny atut. Btw uwiera?  

Jest na nato, więc nie uwiera :-)

...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
26 minut temu, alpaczino napisał(-a):

Bardzo lubię tą kolorystykę. emoji1305.png

Też mi się spodobał, ale pasek był marny i się strzępił. Dokupiłem inny i zero zastrzeżeń do jakości zamiennika. Ostatnio ten homarek dostępny za śmieszne pieniądze. Polecam. Ale pasek, jakby co, zamień. :) 

1 minutę temu, mirfak napisał(-a):

Jest na nato, więc nie uwiera 🙂

U mnie wysoko na liście zakupowej. Najpóźniej kupię w listopadzie. Mam tylko dylemat, tytan czy brąz. Skłaniam się też raczej ku wersji z tarczą moro. 

Nie pamiętam, czy gratulowałem już Ci zakupu, więc na wszelki wypadek - gratuluję. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
U mnie wysoko na liście zakupowej. Najpóźniej kupię w listopadzie. Mam tylko dylemat, tytan czy brąz. Skłaniam się też raczej ku wersji z tarczą moro. 
Nie pamiętam, czy gratulowałem już Ci zakupu, więc na wszelki wypadek - gratuluję.  

Dziękuję. Weź brąz, będzie różnorodność na forum :-)

...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, tomaliusz napisał(-a):

IMG_20240831_124345.jpg

Mam siedem z tych co Ty posiadasz, trochę inne wersje kolorystyczne, ale jednak. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, tomaliusz napisał(-a):

IMG_20240831_124345.jpg

Tomku, rozmienisz się na drobne😉, choć przy tylu różnych okazjach cenowych to nieraz trudno się powstrzymać🤔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, GrzesiekW napisał(-a):

Pomarańczowego nie masz ;)

Mam ale nie chińczyka 😅 

IMG20240725170850.thumb.jpg.c130a967a7f323606386428f4a507534.jpg

No ale raczej i chiński będzie 😉

25 minut temu, tofiks_th napisał(-a):

Tomku, rozmienisz się na drobne😉, choć przy tylu różnych okazjach cenowych to nieraz trudno się powstrzymać🤔

Nie rozumiem czemu tak myślisz? 🤔 

To co jest obecnie (może bez 2-3 szt.) zostało z przerobienia kilkudziesięciu Chińczyków, kilka nawet odkupiłem i mam jeszcze kilka do odkupienia które za szybko pogoniłem ☺️ 

Jeśli chodzi o chińskie to lubię tanio a dobrze i wolę kilka za 300-700 zł. niż jednego za 1,5-2k. bo w tym budżecie już wolę sięgać po uznane microbrandy lub dozbierać do Orisa, Longinesa czy tam np. Ocka 😅 

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już doszedłem do tego stanu, że gdyby nie moje lenistwo sprzedałbym przynajmniej z 10-20 swoich chińczyków. A tak to sobie są i tyle... :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Ja już doszedłem do tego stanu, że gdyby nie moje lenistwo sprzedałbym przynajmniej z 10-20 swoich chińczyków. A tak to sobie są i tyle... :) 

Jeść nie wołają, ale teraz sprzedać kitajca, to tylko za pół ceny i nieraz i tak trudno🤔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, tofiks_th napisał(-a):

Jeść nie wołają, ale teraz sprzedać kitajca, to tylko za pół ceny i nieraz i tak trudno🤔

Ja łapię takie okazje, że sprzedaż za "pu ceny" w zasadzie nie zawsze oznacza straty z mojej strony. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, tomaliusz napisał(-a):

IMG_20240831_124345.jpg

Które z pudełka najlepiej zrobiony i według ciebie Tomek najfajniejszy?? Znowu chodzi po głowie chińczyk. Tylko myślałem o san Martin gmt tylko szkoda, że poniżej 1k nie widać. Pewnie @Paulus57by ustrzelił a ja za mało siedzę na alliexpres a może jakiś Cronos? San Martin kusi mnie regulacją w locie. 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, kornel91 napisał(-a):

Które z pudełka najlepiej zrobiony i według ciebie Tomek najfajniejszy?? Znowu chodzi po głowie chińczyk. Tylko myślałem o san Martin gmt tylko szkoda, że poniżej 1k nie widać. Pewnie @Paulus57by ustrzelił a ja za mało siedzę na alliexpres a może jakiś Cronos? San Martin kusi mnie regulacją w locie. 

GMT SM raczej poniżej 1k zł trudno będzie. Może poczekaj do listopada, wtedy może się udać. 

Jak chcesz coś dobrego z Chin na GMT, to polecam homara GS-a na NH34 od Seesterna: 

https://pl.aliexpress.com/item/1005006445503319.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.264.5adb1c24456nrR&gatewayAdapt=glo2pol 

W tej chwili cena wychodzi powyżej 1k, ale co miesiąc są zniżki i wyprzedaże. Myślę, że realnie da się zejść poniżej 900 zł (z Vat). 

Sae9e8bebfede4fc399168e8c0f6e781dW.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Paulus57 napisał(-a):

Polecam obejrzeć. 

Ten san Martin też mi się podoba bo nic udaje tylko z z pomarańczowym bezelem i meshem. 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, kornel91 napisał(-a):

Ten san Martin też mi się podoba bo nic udaje tylko z z pomarańczowym bezelem i meshem. 

A Marc wyraźnie puścił oko do Chińczyków oferując sprzedaż SM w USA. Ciekaw jestem co dalej. Model prezentowany w filmie jest już na Forum, mam ochotę też dołączyć. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, Paulus57 napisał(-a):

A Marc wyraźnie puścił oko do Chińczyków oferując sprzedaż SM w USA. Ciekaw jestem co dalej. Model prezentowany w filmie jest już na Forum, mam ochotę też dołączyć. :) 

Marc jest spoko gościem i nie wypuścił by takiego filmiku gdyby uważał SM na totalne gunwo :)

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi